Azoknak, akiknek elegük van, és épp feladnák: Ne, ne tedd!

Közzétéve: november 04, 2021

A felemelkedés mindenki lehetősége. Az, hogy ezzel a lehetőséggel ki él, az az ő választása, bátorsága. Vannak, akik még szeretnének áldozatszerepben maradni, vagy pózolni a felsőbbrendűség magaslataiból, miközben a háttérben, szépen lassan energetikailag alakul át a világ. Aki nem emelkedik, az süllyed. Még ha most nincs is ennek látható nyoma, de nagyon hamar lesz.

Mégis, az a trend most a világban, hogy ítélkeznek, a haragjukat, frusztráltságukat másokra borítják az emberek, elvárnak, megmondják a tutit. Fájdalmukat, félelmüket, haragjukat fröcsögő emberekkel tele az internet, a világ, és aki nem figyel eléggé, azt hiheti, ez a normális. Ez lett a normális, miközben a tiszta hang, tiszta működés, az elfogadás, szeretetteljesség hangjai elvesznek, némán sikoltanak a túlélésért.

Elvesznek, mert nem hallatszik át ezen a mérhetetlenül undorító zajon, ami most a világból ömlik. Mert az ítélkezők felhatalmazva érzik magukat arra, hogy mindenről véleményük legyen, sőt azt ki is mondják. És nem csak hogy véleményük legyen, de azt kizárólagosnak állítják be, megítélve mindent és mindenki mást, aki másképp lát egy helyzetet, másképp látja a világot. A bántalmazás hangjai ezek.

Szavakkal bántalmaznak minket, és igen, azokat is, akik már egy élhetőbb, szeretetteljesebb világot szeretnének maguk köré. Amiben nincs bántalmazás, nincs ítélkezés, nincs megosztottság.

Most még talán úgy tűnik, hogy mi vagyunk kevesebben. Legalábbis ha a számokat nézzük. Azonban ha az energiákat, akkor már kezd átfordulni mindez. Igen. Láthatatlanul, mert az energiák láthatatlanok. De most fontosnak érzem, hogy írjak erről. Hogy ha neked is eleged van abból, amit magad körül látsz, kérlek, ne add fel!  Ki tudja, talán magamnak is írom. Mert mintha évezredeken keresztül elnyomásban élt volna a tisztaság, az elfogadás, a szeretetteljesség. A hatalom, az uralom erőszakkal, bántalmazással járt. Megszoktuk, hogy bánthatnak minket, hogy irányíthatnak, hogy alá kell rendelődnünk mások szavának, parancsának.

Nem, nem kell.

Még akkor sem, ha úgy érzed, ez lett az általános, a „normális”. Az irányítás, kontroll, a külső megmondás, a manipuláció, a bántalmazás. Nem, mindez korántsem normális. És mindazok, akik ebből az energiából működtek, megszokták a felsőbbrendűséget, hogy mindig ők nyernek, hogy mindig nekik van igazuk.

Hogy megtehetik.

Nem. Nem tehetitek meg. Kurvára nem tehetitek meg.

Nem jogos semmilyen erőszak, semmilyen bántalmazás, semmilyen ítélet. Nincs az a kifacsart manipuláció, ami ezt igazolhatja. Nem jogos az, hogy elveszitek a szabad választásunkat. Nem jogos az, hogy megpróbáljátok ellehetetleníteni bárkinek az életét, akinek nincs szüksége rátok. Nem jogos a lopás, amivel károsítotok, nem jogos az a mocsok, amit ránk eresztetek, hogy majd’ megfulladunk benne!

Nem legitimálhatja semmi a mocskot, a hazugságot, a kihasználást, a lopást, az elvételt, az elvárásokat, a hazugságokat, az ítéleteket.

Fordul át a világ! Fordul át, és kérlek Téged, aki talán már lemondott ennek a lehetőségéről, aki visszahúzódna, mert nem akar ennek a mocsoknak a hatása alatt lenni, csak tarts ki, és kövesd a szívedet és a saját tudásodat. És ne hagyd, hogy mások romlott valósága magával rántson! Mert nagyon könnyű elhinni, hogy nincs más választásunk, hogy meg kell elégednünk azzal, ami a világban van.

Nem, nem kell.

Egy új világ van épülőben, egy új világ van születőben. Egy teljesen új energetikai alapokon épülő világ. Ami el fogja mosni a jelenleg még általános és „normális” világnak az alapjait, és a felépítményeit is. És mindez már zajlik. Valójában ahol most tartunk, az valami végletes kapaszkodás ahhoz, ami eddig volt, a régihez, amit megszoktak azok, akik mindezt működtetik, és most az utolsó lélegzetükig ragaszkodnak, hogy ezt fenntartsák.

Nem, nem lehet mindezt már fenntartani. Mindaz, ami ma „normális”, néhány év, évtized múlva már egy letűnt kor emléke lesz. És igenis, dőljön össze minden, ami rohasztja ezt a rendszert, a szíveket, korlátok és bántalmazás között tartva emberek százait, ezreit, millióit a világban.

Mert létezik egy tisztább, egy jobb, boldogabb, szeretetteljesebb valóság. Ahol nem egyformák, hanem egyenlőek vagyunk, ahol Önmagunk lehetünk, ahol nem bántalmaznak, korlátoznak és ítélnek meg minket azért, akik vagyunk.

A felemelkedés mindenki lehetősége. És a felemelkedést nem mindenki fogja választani. A felemelkedés egyénileg történik. És a felemelkedés NEM azt jelenti, hogy mást lenyomok, azért, hogy én felül maradjak. A felemelkedésben tisztaság és erő van. Erő és nem erőszak.

Tisztul a világ, tisztul a Föld és tisztul rajta minden. Most fordul át minden. Ne törődj bele, hogy ennek kell lennie, ne törődj bele, hogy nem lehet másképp.

De lehet. Mit tudsz TE ezért tenni? Talán azt érzed, hogy semmit. Talán azt érzed, hogy kicsi vagy, kevés vagy mindehhez.

Nem, nem vagy.

Óriási vagy, ha a szívedben béke, könnyedség, öröm, elfogadás és szeretet van. Igaz vagy.

És habár a világban még nem mindenhol érték az igazság, de hamarosan eljön az idő, amikor elfogadhatatlan lesz a hazugság.

És az igazak ideje jön el. A tiszták ideje jön el. A szeretet ideje jön el.

Ami azt illeti, valójában már eljött. És már működik, már ott van a láthatatlanban. Kell még kis idő, hogy láthatóvá váljon. Ahhoz, hogy láthatóvá váljon, láttatnod kell Neked is. Úgyhogy kérlek, ne fogd vissza a benned élő JÓT, a benned élő IGAZAT, a benned élő SZÉPET. Mutasd a világnak. Mutasd a világnak úgy, hogy nem kerülsz mások negativitása, bántalmazásának, ítéletének a hatása alá.

Ez lesz a szív ereje és a szív bátorsága, a szív lehetősége.

És ma felállok én, holnap felállsz Te, és kapcsolódjunk így egymáshoz. Tartsuk meg egymást mi, építsünk mi így együtt egy teljesen új világot!

Mindegy, mi van kint. Építhető, létrehozható egy másik valóság. És ezt az új életet, új valóságot mi hozzuk létre. Azzal, hogy nem hódolunk be. Hogy nem adjuk fel. Hogy kiállunk magunkért, egymásért, a jóért, az igazért. És így a gyerekeinknek talán már lehetősége lesz egy másik világban élniük, más működéseket megtapasztalniuk.

Mersz-e tovább látni a holnapnál, tudván azt, hogy minden választásod, döntésed kihat arra a jövőre, amit te magad is teremtesz? Tudom, hogy könnyű nem foglalkozni vele, legyinteni egyet és azt mondani, nem számít.

De tényleg nem számít?

Túlélni akarsz, vagy megengedni, elhinni annak a lehetőségét, hogy létezhet valami radikálisan más, mint amit eddig éltél, tapasztaltál? És ha elhiszed, hogy létezik, akkor elkezdheted megteremteni, és ha elkezded megteremteni, néhány év múlva már a valóságoddá válhat.

Ne add fel. Ne küzdj, ne harcolj azzal, amit látsz.

Mert akkor a hatása alá kerülsz. Te csak menj, tudatosan, hittel, magabiztossággal a szívedben, és ha bárki megkérdőjelez, csak mosolyogj. Ne dőlj be a visszahúzásnak, ne dőlj be az elértéktelenítésnek, a félelemkeltésnek, a manipulációnak.

Sokan akarják, hogy a világ ne változzon, mert nem érdekük a változás. De a világ változik és változni is fog. Ahogy mindig is, most is. Lásd, hidd, tudd. És óriási szereped van ebben.

Szakadj el a múlttól és fordulj a jelen és a jövő felé.

Találd meg magadban és éld az Erődet. Legyél büszke az egyediségedre, vedd észre a lehetőségeidet, és végül válassz. Válassz bátorsággal, hittel, magabiztossággal a szívedben! Keresd azokat, akik ezt az új, megtisztult minőséget képviselik, és ne foglalkozz azokkal, akik még nem.

Mit akarsz teremteni Önmagad számára jövődként, és a gyerekeit, unokáid számára?  Képes vagy rá! Mert sokkal erősebb és hatalmasabb vagy annál, mint ahogy képzeled…

Hasonló bejegyzések

Te is Igazságharcos vagy?

Te is Igazságharcos vagy?

Az az igazságharcos, aki küzd, harcol az igazságért? És aki ellenáll a hazugságnak? Még ha emögött a működés mögött egy tiszta értékrend is van, az “igazságharcosok” ott követik el a hibát, hogy megítélik a hazugságot, és ez az ítélet lesz az, ami ellenállásban és polaritásban tartja őket, táplálva bennük az igazságért és a hazugság elleni harcot.

bővebben
A Te hangodon is múlik, a Te választásodon is múlik!

A Te hangodon is múlik, a Te választásodon is múlik!

Szakad szét a világ. És a szélsőséges hangok egyre hangosabbá válnak. Sokan természetesnek érzik, hogy a bennük tobzódó ítéleteket, haragot, agressziót a világra öntsék. Az öntelt egójuk elhiteti velük, hogy jogukban áll ítélni, bántani, a tisztelet legkisebb jele nélkül pocskondiázni. Azt hiszik ők jobban tudják… azt hiszik, az ő igazságuk az egyetlen, és ezért vérremenő csatákat vívnak…

bővebben

1 hozzászólás

  1. Balogh Bernadett

    ❤️?❤️?

    Válasz

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

0 Shares
Share
Tweet
Pin