A szeretet lélegzete

Dr. Hörömpő Andrea
Megrendelem

Dr. hörömpő andrea

A szeretet lélegzete

A szeretet lélegzete egy őszinte vallomás, pillanatképek összefonódása, melyet A találkozás, ami elrendeltetett című könyvem folytatásaként egy különleges történet fog össze.

A szeretet lélegzete a szerelemre ébredésem és az azt követő utam megélése, tele kétségekkel, kérdésekkel, félelmekkel, próbákkal, melyek tanítottak a feltételeim és elvárásaim elengedésére, a biztonsági korlátaim áttörésére és Önmagam egyre teljesebb megélésére.

A szeretet lélegzete a feltétel nélküli szeretet és a feltétel nélküli szerelem megélésének útja, melynek lépései közben megtanultam megélni a nőiségemet és a teljességemet, erősíteni a hitemet és a bizalmamat, valamint mélyíteni az alázatomat és a türelmemet. A társadalmi sztereotípiákkal szembemenve kitartottam a választásom mellett, miközben az ítéletek befogadásával, mások és magam előtt is vállaltam a sebezhetőségemet. Az út végére pedig az Élet megajándékozott a teljesség, a tudás és a hazaérkezés varázslatos csodájának élményével.

Terjedelem: 370 oldal, kemény borító
Ár: 3990 Ft

“Ha én vállalom Önmagam, vállalom az érzéseimet is. Vállalom a szerelmemet is. Teljesen mindegy még az is, hogy a másik erről mit gondol, az pedig még inkább, hogy a külvilág hogyan látja mindezt.

Az én szerelmem az én megélésem, az én lelkemnek a szárnyalása, az én tüzem, az én lelkesedésem, az én vágyam, az én csodám. Az én szerelmem rólam szól. Az én szerelmem pont ezért nem függ még a másik félnek, az én szerelmemre adott reakciójától sem. Az én szerelmem független. Az én szerelmem szabad.”

“Éreztem, tudtam, hogy ott vagyunk egymásnak. Mintha mindig is ott lettünk volna, és ezután mintha már maga a tudat, hogy létezel, Erőt adott volna számomra a nehéz pillanatokban. És talán maga a tudat, hogy létezem, Erőt adott számodra is a nehéz pillanatokban. Olyan plusz energiát mozgósítva ezzel a szívünkben, a lelkünkben, a lényünkben, ami nem volt korábban meg, és aminek köszönhetően így Együtt átlagon felüli teremtések sorát kezdtük elindítani.”

A szeretet lélegzete a

leghosszabb, legőszintébb és a legmélyebbre menő könyvem.

A találkozás, ami elrendeltetett, a Mert én látlak Téged… és A szeretet lélegzete együtt egy különleges trilógia, amiből – egymás után olvasva – egy igazán különleges történet bontakozhat ki előtted…

A szeretet lélegzete című könyvem a Lélekmozaikok blogom megindulásától követi végig az életemet, abból is a legintenzívebb elmúlt két évemet. Fő motívumaként egy váratlan találkozással, ami idővel, a szerelem érzése, majd megélése felé nyitott számomra kapukat.

A szeretet lélegzetében azon túl, hogy összefoglaltam az elmúlt két évben született írásaim, személyes vallomásaim egy részét, megosztom az utam során bennem felmerült kétségeket, félelmeket, próbákat. Hogy hogyan éltem meg helyzeteket, és mi volt az a néhány kapaszkodó, ami végül mindig, minden nehézségen átsegített.

A könyv különlegessége, hogy olyan személyes párbeszédeket is tartalmaz, amelyek bepillantást nyújtanak egy nem hétköznapi kapcsolódás mélységeibe és magasságaiba. Az őszinteség, emberség, törékenység, sebezhetőség legteljesebb felvállalásával.

A szeretet lélegzetében egy különleges utazásra hívlak, mely erőt adhat, amikor megtorpantál, lehetőségeket nyit, amikor a saját kétségeiddel küszködsz, átlendít a félelmeid poklán, vagy egyszerűen csak megmutatja, hogy nem vagy egyedül akkor, ha hasonló helyzetben vagy, mint én.

Választod-e a szerelmet annak minden bizonytalansága ellenére? Választod-e Önmagad egyre teljesebb megélését? És mersz-e, tudsz-e a feltétel nélküli szeretetet áramoltatva szembenézni a Semmivel a Minden reményében?
Ha A találkozás, ami elrendeltetett című könyvemet szeretted, ezt le se fogod tudni tenni…

“A szeretet lélegzete számomra az együtt lélegzés könnyedsége… Hogy látszólag nem történik semmi, de mégis átrendeződik bennem és körülöttem a világegyetem. És vágyom arra, hogy mindezt ne csak egy töredéknyi tizedmásodpercig érezzem.

Mert amikor átölelsz, érezlek. Érezlek egészen közelről, a nyakadon az erek lüktetését, a szíved dobbanását, a karjaid erejét, és azt, hogy ilyenkor Neked is könnyebb. Valami olyat adunk ilyenkor egymásnak, ami Erőt ad, hogy valahogy túléljünk a következő találkozásig. A következő kilométerekre. Mert nincs már másunk szinte, csak a szeretet lélegzete…

„A szeretet lélegzetében nyugalom van és biztonság. Ősbizalom. Nincsenek kérdések, nincsenek szavak, nincs vágy, csak a tiszta szeretet esszenciája… Ami olykor csak egy csepp, de ahogy megérint, áradni kezd és teljesen elmos minden rosszat, minden fájdalmat, minden nehézséget, minden félelmet, minden kétséget. Mindez maga a létezés csodája. Ehhez nem kell még varázslás sem. Ez ott van benned, bennem, bennünk… A lényünk ragyogása…”

Kosár
  • A kosárban nincsenek termékek.
375 Shares
Share375
Tweet
Pin