Mert én látlak Téged

Dr. Hörömpő Andrea
Megrendelem

Dr. hörömpő andrea

Mert én látlak Téged

“Ahhoz, hogy lássalak, nem kell, hogy itt állj mellettem. Nem a szememmel látlak, sokkal inkább a szívemmel. Érzem a szívdobbanásodat, ahogy mosolyod eláraszt, és öröm fut át az egész testeden. Érzem, amikor olykor-olykor szomorú vagy, és pillanatokra elbizonytalanodsz. Látom benned a jót, a szépséget és a teljességet. Érezlek és látlak… És én gyönyörűnek látlak Téged.”

“Mert én látlak Téged… Most is… Mindig is…  Amikor pedig azt írom, látlak, a Teljességedben látlak. Látom a fényedet, és látom az árnyékodat. Látom a lelkedet ragyogni, és ahogy bontod le a falaidat, úgy hagyod láttatni ezt a fényt a világgal is.

Látom a szíved sebezhetőségét, és látom a törésvonalakat rajta. A lelkedben sokáig ott volt az a fájdalom, ami nem gyógyult, mert nem kapta meg azt a szeretetet, ami gyógyír lehetett volna számára. De hidd el nekem, ha maradtak még hegek, amelyek gyógyulásra várnak, a szeretetem fénye begyógyítja majd őket…”​

A Mert én látlak Téged…

a harmadik könyvem, amely különleges módon nyitja a szívet és teljesíti ki a lelket. Egy csodálatos mese felnőtteknek az előző életekről, a lélektársakról, a hűségről, a feltétel nélküli szeretetről, az élet lényegéről, az időről, a kérdésekről és a válaszokról.

Egy különleges történet a Szeretet titkának őrzőiről, a választásokról, a hitről, a bizalomról, az újrakezdésről, és a szerelem erejéről, mely próbára tétetik oly sok életen át, de lehetőséget kap a feltámadásra újra és újra és újra…

A könyv gyönyörű illusztrációkkal és hangoskönyv melléklettel született meg, amelyben kifejezésre jut a Szó, a Kép és a Hang Egysége. Ez a három energia a Teljesség érintése. Talán csak egy pillanatra, talán egy napra, talán időtlen időkig.

A mese Tarjányi Xénia csodálatos illusztrációival és hangoskönyv melléklettel született meg, ebben is teljesen különbözik a korábbi könyveimtől. A mesét elmondja: Kisházi László.

A könyv ára hangoskönyvvel együtt: 3690 Ft/db.

„Amikor a szavak megtelnek szívvel és lélekkel, amikor valaki tanítani érkezik…
Több, mint egy mese az előző életekről, a lélektársakról, a hűségről a feltétel nélküli szeretetről, az élet lényegéről, az időről, a kérdésekről és a válaszokról. Köszönöm az élményt, az érzéseket, a gondolatokat!”

“UramIsten, Andi – ez valami Csoda…. Ahogy olvasom, bőgök. És újra szeretek – ugyanúgy, ahogyan az elején, mert a meséd valamit megnyitott bennem. Valamit, amit már régóta kerestem. Köszönöm, hogy Vagy Nekünk, Nekem!!”

“Köszönöm ezt a ”mesét”!
Nekem többet mond, mint Exupery Kishercege.
Ha tisztán, igazán és mélyen szeret az ember, akkor tényleg a szívével lát! Megérez jót és rosszat. Az őszinte szeretet a lelkek nyelve, zenéje. Nem kellenek hozzá szavak!
Köszönöm kedves Hörömpö Andrea!
Nagy élmény olvasni soraid. Lelkemből szólnak!”

“Fenomenálisan gyönyörű szép történet.”

„Köszönöm az írásokat! Döbbenetes, hogy mindegyikről úgy érzem, hogy nekem szól, és értem, hiszen pont ugyanezeket élem meg. Megrendeltem a “Mert én látlak téged” című könyvét is, végig sírtam az utat a hangoskönyvet hallgatva hazafelé.”

„Köszönöm szépen hogy vagy nekünk es megosztod ezeket a sorokat velünk. Mindig a szívembe, lelkembe markolnak.”

Kosár
  • A kosárban nincsenek termékek.
3 Shares
Share3
Tweet
Pin