Türelmesen szeretlek

Dr. Hörömpő Andrea
Megrendelem

Dr. hörömpő andrea

Türelmesen szeretlek

A szeretet a lélek érintése. És mióta világ a világ, minden ember vágyja ezeket a lélekérintéseket.

A szív legalapvetőbb, legmélyebb és legtitkosabb vágya az, hogy szeressen és szeretve legyen, hogy egy másik lélek érintse, ezáltal érezhesse, hogy nincs egyedül a világban.

Ennek a könyvnek az írásai olyan szívtől szívig hatoló lélekérintések, amelyek segítik az emlékezést a szeretet tiszta minőségére.

A Türelmesen szeretlek a Lélekérintések sorozatom első része. Az ötödik könyvem, ami A találkozás, ami elrendeltetett, vagy A szeretet lélegzete könyveimhez hasonlóan több év írásainak válogatása, ami vezet a lélek világában, Önmagad és az érzéseid felvállalásában.

„A könyv segíti a megértést, erősíti az elfogadást, hogy könnyebben éld a szeretet feltétel nélküli minőségét.”

Szereted-e saját magad? Éled-e a tiszta szeretetet? Kiállsz-e magadért, és mersz-e szeretni? Tudsz-e türelmesen szeretni? Kitartani, hinni, figyelni, elfogadni, feltételeket elengedni, nem elvárni, mégis ébernek lenni, lépni és választani? Tudsz-e bízni a szeretet erejében, és hajlandó vagy-e meghaladni Önmagad általa? Bízol-e az Együtt Erejében? Kitartasz-e? Választod-e? És mi az, amit megteszel érte?

Türelmesen szeretlek

Türelmesen szeretni a kapcsolataidban: A Férfi-Nő Együtt teremtésének és Egységének a kulcsa

Mély élményem és tapasztalásom, hogy szeretni valójában egymást tanítjuk!

A Türelmesen szeretlek által jobban megértheted nem csak a saját lelked működését, hanem a Férfi-Nő közötti különbséget is, így a könyv hozzájárul a férfi-női kapcsolatok elmélyüléséhez és megtisztulásához.

Ez a könyv a Férfi-Nő Egységének energiájában született, így vezet a párkapcsolati megújulásban, a Férfi-Női Együtt teremtés létrehozásában, és annak a társkapcsolatnak és szövetségnek a megteremtésében, ami által Férfi és Nő már harc, ítélet, versengés nélkül, egymás különbözőségeit elfogadva és tisztelve kapcsolódnak Egymáshoz.

Megmutatja, hogyan lehetsz képes a feltétel nélküli szeretetet Önmagad és a Társad felé áramoltatva az Együtt megteremtésére. Az önszeretettől indulva a mások felé kinyilvánított szereteten át a szerelem területét is érintve  nyitja a szív kapuit, kérdéseket tesz fel, elgondolkoztat, a lélek mélyére hív, hogy felfedezd Önmagad rejtett zugait, könnyebben felvállald azt, ami a szívedben van, merd megmutatni magad, merj beszélni az érzéseidről és nyitott szívvel kapcsolódni a Társaddal is.

Ide lehet eljutni, ha megnyitod a szívedet, ha hagyod, hogy érintsék a lelkedet, és választod azt, hogy leteszed a fegyvereket, abbahagyod a harcot, felhagysz az ítéletekkel, elengeded a fájdalmaidat, és végül megbékélsz Önmagaddal.

Erre hívlak ebben a könyvben, hogy merj a lelked mélyére pillantani, merj szeretni szabadon, és őszintén kapcsolódni a Társaddal is!

Tiszta szívből kívánom, hogy éld meg ennek az élményét, nyisd meg a szívedet a szeretet felé, és éld, áramoltasd a szeretet legtisztább minőségét Önmagad és mások felé!

Részlet a Türelmesen szeretlek című könyvből.

“Lélek kapcsolódik lélekkel. Mindig. Csak nehezen engedjük be egymást a lelkünkbe. Nehezen nyitjuk meg, nehezen mutatjuk meg. Nem engedjük a lelkünket szóhoz jutni, és elmondani, mit érez, mi fáj neki, hogy lát dolgokat. Falaink vannak, és a falainkkal eltorlaszoljuk a szívünket. Ha ki is merészkedünk a saját falaink mögül, a védőburokkal körbevett szívünkkel a másik védelmi rendszerébe ütközünk.

Sorsokat lehet felülírni, életeket lehet megváltoztatni a másikban való hit, a tiszta szeretet és türelmes elfogadás gyakorlásával.

A feltétel nélküli szeretet a létezés magas szinten való megélése, amit nap, mint nap tanulunk, és tanítjuk rá egymást. Habár a megértés nem feltétele az elfogadásnak, segít. Segít a másik szemével látni. És ha a szíveddel látsz, képes leszel a másik lelkét látni. De ha a saját szívedben sérülés van, akkor ezt vetíted ki rá.

Sérült szívek csataterén küzd a lélek, és itt nem lehetnek győztesek. Ha megnyitod a szívedet, képes leszel kiengedni a fájdalmadat. Nem vetíted ki másra, és el tudsz kezdeni befogadni.
Csak a nyitott szív tud befogadni.”

Vásárold meg a Türelmesen szeretlek könyvemet
a többi könyvemmel együtt!

Exkluzív ajándékok a könyvhöz limitált példányszámban

Legyél hálás annak, akit szeretsz!

A Köszönöm Kártyák kifejezetten a könyvhöz készülnek és exkluzív ajándékként is használhatóak, amelyek segítenek abban, hogy kifejezd a háládat és a szeretetedet mások felé. 

Minden könyv mellé ajándék 3 darabos Köszönöm Hála Kártyacsomag jár, ami egy nagyszerű lehetőség arra, hogy kifejezd másoknak azt, hogy mennyire szereted őket. 

A 3 darabos Türelmesen szeretlek Köszönöm Kártyacsomagokból, ha szeretnél az ajándékcsomagon túl még vásárolni, akkor lehetőséged van rá 990 Ft-ért bármelyik könyvcsomag, vagy akár egyetlen könyv mellé is.

Köszönöm kártyák
Önszeretet meditáció - Dr. Hörömpő Andrea

További ajándék a könyvhöz

Önszeretet meditáció

A meditáció által képessé válhatsz arra, hogy a szeretet transzformáló erejét használva felülírd a múltadat, az önmagadról alkotott képedet, elengedve az önbántalmazásaidat. Béke költözik a szívedbe, és ez a szeretetteljesség, nyugalom képes lesz mind az Önmagaddal, mind a másokkal való kapcsolatodat egy sokkal magasabb szintre emelni.

A meditáció megvásárolható önállóan is ide kattintva.

A meditáció nem CD-n készült, mp3-ban elérhető és a könyv kiszállítása után kerül emailben elküldésre, online tudod majd letölteni és meghallgatni. Az Önszeretet meditáció december 22-ig jár minden Türelmesen szeretlek könyv mellé, amit itt a honlapon kerül megrendelésre. Máshol vásárolt könyv mellé nem jár, nem a könyv része.

Ha 10 darab felett szeretnél rendelni a könyvből, vagy boltod, webáruházad van, és szeretnéd árusítani a Türelmesen szeretlek című könyvemet, akkor keress bizalommal a hello@horompoandrea.hu címen egyedi árajánlatért és együttműködési lehetőségért.

A Türelmesen szeretlek című könyvem a Mert én látlak Téged és A szeretet lélegzete könyveimmel együtt elérhető a budapesti Agykontroll boltban (Szebb Életért Központ, Fiumei út 4.), a Líra, Libri és Bookline könyvesboltokban és a Book 24 online könyvesboltban is. Ezek az ajándékok azonban csak a honlapon történt vásárlás esetén járnak. 

0 Shares
Share
Tweet
Pin