Türelmesen szeretlek + Mert én látlak Téged könyvcsomag

Original price was: 12,670 Ft.Current price is: 7,990 Ft.

Ajándékok a könyv mellé

A csomag tartalma:

  • AJÁNDÉK Önszeretet meditáció 2490 Ft értékben
  • 5000 Ft értékű ajándékkupon, ami levásárolható a Tudatosság Tudástárban lévő előadásaimra, online anyagaimra
  • Kérés esetén a könyveket névreszólóan dedikálom. A dedikálás nem automatikus, kérlek jelezd megjegyzésben, vagy a hello@horompoandrea.hu címen.

A csomag értéke: 12.670 Ft
Fizetendő ár: 7990 Ft

Szállítás jelenleg csak Magyarországon lehetséges. Külföldi szállítás esetén egyedi leg van rá mód, GLS vagy Magyar Posta által, ha külföldre szeretnél könyvet kérni, írj a hello@horompoandrea.hu címre.

Az Önszeretet meditáció online érhető el, a könyv átvétele UTÁN küldöm emailben a hozzá kapcsolódó letöltési linket. Az Önszeretet meditáció nem a könyv része, máshol megvásárolt könyv nem tartalmazza. Az ajándék kupon a Türelmesen szeretlek c.könyvhöz jár, egy személy csak egy kupont tud felhasználni a januári programra.

Akció!

Termékleírás

Türelmesen szeretlek

A könyv, ami a lelket érinti meg! Ennek a könyvnek az írásai olyan szívtől szívig hatoló lélekérintések, amelyek segítik az emlékezést a szeretet tiszta minőségére. A könyv vezet a lélek világában, Önmagad és az érzéseid felvállalásában. Segít abban, hogy türelmesen szeress a kapcsolataidban, ami a Férfi-Nő Együtt teremtésének és Egységének a kulcsa lesz. Mert mély élményem és tapasztalásom, hogy szeretni valójában egymást tanítjuk!

Méret: 148×210 mm, 144 oldal, Soft touch borító

Mert én látlak Téged

A Mert én látlak Téged a harmadik könyvem, amely különleges módon nyitja a szívet és teljesíti ki a lelket. Egy csodálatos mese felnőtteknek az előző életekről, a lélektársakról, a hűségről, a feltétel nélküli szeretetről, az élet lényegéről, az időről, a kérdésekről és a válaszokról.

Méret: 148×210 mm, 67 oldal, Kemény borító - Hangoskönyv melléklettel (CD)

0 Értékelés

Vélemények

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

0 Shares
Share
Tweet
Pin