Türelmesen szeretlek + A szeretet lélegzete könyvcsomag

Original price was: 12,970 Ft.Current price is: 8,190 Ft.

Ajándékok a könyv mellé:

A csomag tartalma:

  • AJÁNDÉK Önszeretet meditáció 2490 Ft értékben
  • 5000 Ft értékű ajándékkupon, ami levásárolható a Tudatosság Tudástárban lévő előadásaimra, online anyagaimra
  • Kérés esetén a könyveket névreszólóan dedikálom. A dedikálás nem automatikus, kérlek jelezd megjegyzésben, vagy a hello@horompoandrea.hu címen.

A csomag értéke: 12.970 Ft
Fizetendő ár: 8190 Ft

Szállítás jelenleg csak Magyarországon lehetséges. Külföldi szállítás esetén egyedi leg van rá mód, GLS vagy Magyar Posta által, ha külföldre szeretnél könyvet kérni, írj a hello@horompoandrea.hu címre.

Az Önszeretet meditáció online érhető el, a könyv átvétele UTÁN küldöm emailben a hozzá kapcsolódó letöltési linket. Az Önszeretet meditáció nem a könyv része, máshol megvásárolt könyv nem tartalmazza.

Akció!

Termékleírás

Türelmesen szeretlek

A könyv, ami a lelket érinti meg! Ennek a könyvnek az írásai olyan szívtől szívig hatoló lélekérintések, amelyek segítik az emlékezést a szeretet tiszta minőségére. A könyv vezet a lélek világában, Önmagad és az érzéseid felvállalásában. Segít abban, hogy türelmesen szeress a kapcsolataidban, ami a Férfi-Nő Együtt teremtésének és Egységének a kulcsa lesz. Mert mély élményem és tapasztalásom, hogy szeretni valójában egymást tanítjuk!

Méret: 148×210 mm, 144 oldal, Soft touch borító

A szeretet lélegzete

A szeretet lélegzete egy őszinte vallomás, a feltétel nélkli szeretet és a feltétel nélküli szerelem megélésének útját mutatja be, ami szembesít az elengedés képességével, a nőiségbe való megérkezéssel, a kapcsolatba és Önmagunkba vetett hittel és bizalommal. Mi az, amit megteszel a szerelemért, és azért, hogy egy kapcsolat beteljesljön? Vállalod-e az érzéseidet, sebezhetőségedet, megnyitod-e magad a Társad felé, és ezáltal elindul-e az életedben a közös út lehetősége?

Méret: 148×210 mm, 370 oldal, Keményborító

0 Értékelés

Vélemények

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

0 Shares
Share
Tweet
Pin