Türelmesen szeretlek + Mert én látlak téged + A szeretet lélegzete könyvcsomag

Original price was: 16,660 Ft.Current price is: 11,990 Ft.

Ajándékok a könyv mellé:

A csomag tartalma:

  • AJÁNDÉK Önszeretet meditáció 2490 Ft értékben
  • 5000 Ft értékű ajándékkupon, ami levásárolható a Tudatosság Tudástárban lévő előadásaimra, online anyagaimra
  • INGYENES SZÁLLÍTÁS
  • Kérés esetén a könyveket névreszólóan dedikálom. A dedikálás nem automatikus, kérlek jelezd megjegyzésben, vagy a hello@horompoandrea.hu címen.

A csomag értéke: 16.660 Ft
Fizetendő ár: 11.990 Ft

Szállítás jelenleg csak Magyarországon lehetséges. Külföldi szállítás esetén egyedileg van rá mód, GLS vagy Magyar Posta által, ha külföldre szeretnél könyvet kérni, írj a hello@horompoandrea.hu címre.

Az Önszeretet meditáció online érhető el, a könyv átvétele UTÁN küldöm emailben a hozzá kapcsolódó letöltési linket. Az Önszeretet meditáció nem a könyv része, máshol megvásárolt könyv nem tartalmazza.

Egy vagy két könyv vásárlása esetén:
Türelmesen szeretlek könyv:https://horompoandrea.hu/termek/turelmesen-szeretlek/
Türelmesen szeretlek + Mert én látlak Téged: https://horompoandrea.hu/termek/turelmesen-szeretlek-mert-en-latlak-teged-konyvcsomag/
Türelemsen szeretlek + A szeretet lélegzete: https://horompoandrea.hu/termek/turelmesen-szeretlek-a-szeretet-lelegzete-konyvcsomag/

Akció!

Termékleírás

Türelmesen szeretlek

A könyv, ami a lelket érinti meg! Ennek a könyvnek az írásai olyan szívtől szívig hatoló lélekérintések, amelyek segítik az emlékezést a szeretet tiszta minőségére. A könyv vezet a lélek világában, Önmagad és az érzéseid felvállalásában. Segít abban, hogy türelmesen szeress a kapcsolataidban, ami a Férfi-Nő Együtt teremtésének és Egységének a kulcsa lesz. Mert mély élményem és tapasztalásom, hogy szeretni valójában egymást tanítjuk!

Méret: 148×210 mm, 144 oldal, soft touch borító

A szeretet lélegzete

A szeretet lélegzete egy őszinte vallomás, a feltétel nélkli szeretet és a feltétel nélküli szerelem megélésének útját mutatja be, ami szembesít az elengedés képességével, a nőiségbe való megérkezéssel, a kapcsolatba és Önmagunkba vetett hittel és bizalommal. Mi az, amit megteszel a szerelemért, és azért, hogy egy kapcsolat beteljesljön? Vállalod-e az érzéseidet, sebezhetőségedet, megnyitod-e magad a Társad felé, és ezáltal elindul-e az életedben a közös út lehetősége?

Méret: 148×210 mm, 370 oldal, Keményborító

Mert én látlak Téged

A Mert én látlak Téged a harmadik könyvem, amely különleges módon nyitja a szívet és teljesíti ki a lelket. Egy csodálatos mese felnőtteknek az előző életekről, a lélektársakról, a hűségről, a feltétel nélküli szeretetről, az élet lényegéről, az időről, a kérdésekről és a válaszokról.

Méret: 148×210 mm, 67 oldal, Kemény borító - Hangoskönyv melléklettel (CD)

0 Értékelés

Vélemények

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

0 Shares
Share
Tweet
Pin