A találkozás, ami elrendeltetett (E-könyv)

3,990 Ft

A találkozás, ami elrendeltetett egy egyedülálló könyv: pillanatképek összefonódása, belső megélések papírra vetése barátságról és párkapcsolatról, szeretetről és szerelemről, elfogadásról és elengedésről, függőségről és felismerésekről, valamint kapcsolatokról Önmagunkkal és másokkal, és nem utolsó sorban felejthetetlen találkozásokról, a lélektársaink életünkben betöltött szerepéről…

További könyveim:

Türelmesen szeretlek + Mert én látlak Téged könyvcsomag
Türelmesen szeretlek + A szeretet lélegzete
Türelmesen szeretlek + Mert én látlak Téged + A szeretet lélegzete

Termékleírás

A találkozás, ami elrendeltetett (E-könyv)

„Hiszek a találkozásban, ami elrendeltetett. Nem a Sors szeszélye sodor egymáshoz két embert, sokkal inkább a saját választásaink. Ezeket a választásokat pedig a lelkünk hozza, sokszor még a leszületésünk előtt. De egyetlen ilyen választás sem végleges!”

A könyv a lélektársak életünkben betöltött szerepének állít emléket. A kapcsolatoknak, amelyek inspirálnak, magukkal ragadnak, kiteljesítenek, boldoggá tesznek. Melyeknek köszönhetően megtanulhatjuk feltétel nélkül elfogadni és szeretni saját magunkat, valamint másokat egyaránt. Elkezdünk változni és változtatni, merünk egyre nagyobb mértékben Önmagunk lenni, hogy ezután az Önmagunkra ébredés után már egy teljesen más minőségben tudjunk újra összekapcsolódni.

A lélektárs-találkozások sorsszerűsége

A találkozás, ami elrendeltetett egy személyes történések, hangulatok és belső folyamatok leírásából alkotott gyöngysor, ami keresztülvezet mélységeken és magasságokon, miközben utat mutat a legnagyobb sötétben is a lélektárs-kapcsolatokon keresztül. A könyv olvasása közben megismerhetsz olyan nézőpontokat, amelyek teljesen átformálhatják a kapcsolataidat. Nem csak a párkapcsolatodat, hanem a barátaiddal, a szüleiddel, a gyermekeiddel és nem utolsó sorban Önmagaddal és a nehézségekkel, a válságos időszakok megélésével való kapcsolatodat is.

„Ősidők óta ismerjük egymást, és én most is, ebben az életben is felismertelek. Lelkem a találkozásaink alkalmával nem a tested, sokkal inkább a lelked ismeri fel. Van valami titkos misztériuma ezeknek a felismeréseknek. Nem érted, csak érzed. Nem látod, de tudod. Valami ősi, mélyből fakadó, biztos és kétségek nélküli tudással tudod: ismerlek…”

A lélektárs megelevenedése

A találkozás, ami elrendeltetett bemutat egy olyan folyamatot, amelyen egyszer szinte mindnyájan átmegyünk ki hosszabb, ki rövidebb időn keresztül. Bemutat élethelyzeteket, nehézségeket és lehetőségeket arra, hogy a legnagyobb mélységből is meg lehet fordulni, elszakítva függőségeinket, Önmagunkra ébredve el lehet kezdeni szárnyalni – kezdetben talán még egyedül, azután pedig egyre inkább együtt, egymással, már egy magasabb minőségben, lélektárs-kapcsolódásban!

“Megmozdul valami, amihez kevesek a szavak… Magyarázni akarjuk, de nincsenek okok. Van mégis valami mély, ősi tudás, ami kimondva már veszít a varázsából.

Felismersz, és én felismertelek. Már egy mosolyod feltölt és felemel lágyan, kedvesen, láthatatlanul, nem erőlködve. Erőnk együtt hatványozódik és soha el nem fogy. Amikor te kifogynál, én adok neked. Nem azért, mert szükséged lenne rá, hanem azért, mert szeretlek. És amikor én kifogynék, te adsz nekem. Nem azért, mert szükségem lenne rá, hanem azért, mert szeretsz. És valójában sosem fogyunk ki igazán…

Összefonódunk egymással örök időktől fogva, és ezek a szálak néha annyira összegabalyodnak, hogy teljesen elveszünk bennük… Összefonódok veled és másokkal, útjaink hol összeérnek, hol elválnak, de itt voltunk, itt vagyunk, és itt leszünk egymásnak.”

A találkozás, ami elrendeltetett jelenleg csak e-könyv formában kapható. Rendeld meg a példányodat most!

Minden könyvem különálló könyv, egyik ismerete nem feltételezi a másikat, bármilyen sorrendben, egymástól függetlenül olvashatók.

Formátum: epub. A könyv olvasásához ekönyvolvasó szkséges.

Ár: 3990 Ft helyett most Húsvéti akcióban, április 12-ig: 2990 Ft. 

0 Értékelés

Vélemények

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

0 Shares
Share
Tweet
Pin