LÉLEKMOZAIKOK

Önismeret, Tudatosság, Személyiségfejlődés
Rendeld meg most!

Lélekmozaikok

A Lélekmozaikok hidat képez a racionális alapokon fekvő, az elmére és a gondolatok erejére alapozó személyiségfejlesztő önismeret, valamint a spiritualitás között, aminek köszönhetően a már megszerzett ismereteidre építve könnyedén lépdelhetsz tovább a tudatosság útján.

Életünk során mindnyájan harmóniára, testi, lelki egészségre és bőségre törekszünk, sokszor azonban nehézségekkel szembesülünk. Azt tapasztaltam, sokan képesek ezeket a helyzeteket lehetőségként látni, mások azonban olyan problémaként élik meg, melyek hosszú hónapokra, évekre megbénítják életüket. Mitől függ az, hogy míg egy élethelyzet megoldása valakinek könnyű feladat, addig másnak egy komoly probléma, amitől fél?

A személyiség- és spirituális fejlődés szakaszainak tudatában jobban megismerjük Önmagunkat és másokat. Olyan összefüggéseket értünk meg, amelyeknek köszönhetően könnyebben teremtünk egyensúlyt életünk négy fő területén: kapcsolatainkban, munkánkban, pénzügyeinkben és egészségünkben. Hozzásegít, hogy hatékonyabban működtessük a vonzás törvényét, így álmaink és céljaink is könnyebben válnak valóra.

Észrevesszük-e azokat a jeleket, amelyek terelnek minket, felismerjük-e lélektársainkat, és azt, mi a szerepük az életünkben? Tudatosak vagyunk-e kapcsolatainkban, tisztában vagyunk-e azzal, mi az életfeladatunk? Látjuk-e, hogy egy munkahely elvesztése, vagy egy betegség sokszor csak egy tünet, amiben lelkünk jelez számunkra, hogy változásra lenne szükségünk? Tudunk-e kérni, képesek vagyunk-e adni? Milyen univerzális törvények irányítják a világot, és ezáltal minket is?

A Tudattérkép 33 titka
A könyv olyan kérdéseket érint, mint a (spirituális) önismeret, önszeretet, felelősségvállalás, elfogadás, megbocsátás; álmok, célok és azok valóra váltása, valamint az élethez való hozzáállás fontossága.

Összegez és szemléletformáló hatásának köszönhetően feltárja mindazokat a tudat alatt működő folyamatokat, melyek életünkre hatnak. Ezáltal a bennünk felmerülő kérdésekre is könnyebben megtaláljuk válaszainkat.

Rádöbbenünk az életünk eseményei mögött meghúzódó okokra, és a tünetek mögé látva képessé válunk tudatos döntéseket hozva élni hétköznapjainkat.

Milyen gyakorlati előnyökkel jár a tudatszintek megismerése?

 • Hozzásegít Önmagunk és mások jobb megismeréséhez, ezért az önismeret igen fontos eszköze.
 • Rálátást ad a fejlődésünk mögött meghúzódó mozgatórugókra.
 • Segítségével megtalálhatjuk a választ arra, hogy miért futunk bele ugyanabba a problémába életünk során többször.
 • Választ ad, hogy miért nem tudunk magunknak sikert, boldogságot és bőséget teremteni, bármennyire is szeretnénk, bármennyire is vizualizálunk vagy programozunk.
 • Egy élethelyzet elfogadása és a megértése hozzájárul tudatszintünk növekedéséhez, ezért idővel életünk hasonló problémáira egyre jobb megoldást találunk.
 • Amikor sikeresen megoldunk egy leckét, javul a nehéz helyzetekre adott reakcióink minősége. Ennek köszönhetően eltűnnek azok az élethelyzetek, amelyek akár éveken keresztül megkeserítették mindennapjainkat.
 • A felismeréseknek köszönhetően hamarabb valósítjuk meg azt a kitűzött célt, amiért lelkünk úgy döntött, hogy a Földre születik.
 • Életünket boldogabbnak és sikeresebbnek éljük meg, nem hagyjuk, hogy céltalanul történjenek velünk a dolgok.
 • Megtapasztalhatjuk az egyensúlyt életünk minden területén.
 • Ha elfogadjuk azt, hogy mindenki csak saját tudatszintjén képes reagálni az élet eseményeire, könnyebben megértjük mind magunkat, mind másokat, ezáltal javul kapcsolataink minősége is.
 • Képessé válunk hatékonyabban működtetni a vonzás törvényét, aminek köszönhetően álmaink és céljaink könnyebben valóra válnak.

További könyveim:

A könyv számos tapasztalati meglátással ébreszt rá a saját életünk iránti felelősségvállalás elkerülhetetlenségére. Inspirál és közelebb hozza a hétköznapi élethez a tudatosság mibenlétét. Megtanulhatjuk belőle, mit tegyünk, hogy Sorsunkat felemeljük, és magasabb tudatossági szintre kerüljünk.

Lélekmozaikok Neked szól, ha szeretnéd:

 • Megteremteni az egyensúlyt életed négy fő területén: kapcsolataidban, munkádban, pénzügyeidben és egészségedben.
 • Tudatosabban megélni kapcsolataidat.
 • Könnyedebben valóra váltani álmaidat és céljaidat.
 • Tudni, mi rejtőzik az elme és a gondolatok erején túl.
 • Hatékonyabban működtetni a vonzás törvényét.
 • Vállalni és élni azt az életfeladatot, amit lelked célul tűzött ki magának.
 • Megismerni a nehézségeid, mint tünetek mögött meghúzódó okokat.
 • Kibogozni életed csomóit és megérteni az összefüggéseket: mi és miért történik veled.
 • Érezni nem csak a sikert, hanem lelked kiteljesedését is.
 • Könnyebben felismerni lélektársaidat, hogy életed teljesebbé váljon.
 • Felismerni az életedben előforduló jeleket, amelyeket az Univerzum küld számodra.
 • Tudni milyen univerzális törvények irányítják a világot.
 • Megismerni a személyiség- és spirituális fejlődés szakaszait.

Olvasói visszajelzések:

„Az egyik legjobban hozzám szóló könyv, amit valaha a kezembe vettem. Köszönöm.”

„Ez a könyv lett az én “Második Bibliám” Müller Péter Ji King-je mellett.”

„Köszönöm az élményt, érzést és a tudást, melyet összeállítottál a Lélekmozaikokban! Nagyon olvasmányos, közérthető, emberi…, mosolyt és fejlődési lehetőséget szeretettel megnyitó és átadó gondolatok, tapasztalások gyűjteménye. Biztos, hogy el fogom újra és újra olvasni, hogy mélyüljön, s épüljenek be minél jobban a mozaik darabkák, segítve utamon… Hálás köszönet érte! Szeretettel kívánok minden jót!”

„A Lélekmozaikok új módon mutatja be a tudatszinteket. Kibővíti sok életből vett, tapasztalati meglátással, ezzel az arra nyitott embernek segítséget ad az élete felemeléséhez. Közelebb hozza a hétköznapi élethez a tudatosság mibenlétét, megértjük, hogyan állapíthatjuk meg magunkról és másokról, hogy milyen tudatossági szinten vagyunk, és megtanulhatjuk, mit tegyünk, hogy magasabb szintre kerüljünk. Nagy felfedezéseket és felismeréseket élhetünk meg a könyv olvasásakor.”

„Amikor megjelent a könyv, egyszerűen úgy éreztem, hogy szükségem van rá, egy nagyon erős vágy született meg bennem, arra, hogy megvegyem. Amikor megjött, megcsodáltam, nagyon jó a kisugárzása. Egy-két fejezetenként haladtam, viszont minden egyes fejezet az akkori élethelyzetemre volt megerősítés, illetve válasz. Szeretném megköszönni, és hálás vagyok, hogy a kezeim közé került ez a Csoda.”

„A Lélekmozaikok felemelő és lebilincselő volt… minden egyes szavát élveztem. Sokat jegyzeteltem, időnként mosolyogtam, amikor magamra ismertem. Kiváló iránytű az Életnek nevezett óriási játékhoz! Köszönöm! További sikereket kívánok. Szeretettel!”

„A Lélekmozaikok egy különleges tükör. Láthatom benne, hogy ki voltam, ki vagyok, és ki lehetek…”

„Szeretnék gratulálni a Lélekmozaikokhoz! Fantasztikus az egész könyv úgy, ahogy van! Elég sok hasonló témájú könyvet vásároltam már, de a Lélekmozaikok az, amire most a legnagyobb szükségem volt! Azt hiszem, még egy jó párszor el fogom olvasni, hiszen minden fejezet, oldal óriási mondanivalóval bír, és segít megérteni magamat, és az embereket, akik körülvesznek! De ami a legjobb az egészben, hogy tükröt tart elém, és rájöttem, hogy mik a gyengeségeim, erősségeim bizonyos életterületen, valamint miken kell változtatnom! Várom a folytatást!”

„A könyvben az általam megélt dolgok köszöntek vissza nekem, teljesen érthető módon, rendszerbe szedve.  Újabb megerősítést kaptam a hitemben és abban, hogy jó úton járok. Örömmel tölt el, hogy egyre többen vagyunk. Köszönöm az inspirációt és élményt, amely a könyvedből jött nekem!”

„Ahogyan az embereknek, úgy a csapatoknak is lelke, lelkülete van. A tagok lélekdarabjaiból áll össze az egész. A könyv abban segít, hogy jobban elfogadjam a sokszínű összetevőket… Megértsem, hogy a mozaik minden kockájára szükség van a teljességhez. Köszönöm a könyv útmutatásait, a Tudattérképet. Hiszem, hogy általa empatikusabb vezetővé válhatok!”

„A könyvbe tegnap belekezdtem és már most tudom, hogy hasznomra lesz. Köszönöm neked, és köszönöm az Égieknek, hogy azt súgták: erre a könyvre szükségem van…”

„Lélekmozaikok. Egy könyv. Egy könyv? A Könyv! Velem a konyhában, az ágyamon. Mindenütt. Akár amulett is lehetne. Nem. Inkább a pislákoló fény az alagút végén. Az irányadó. Nekem íródott. Mert értem. Érzem. Ismerős gondolatok. Illúziók mentesítése.  Kinyitom találomra és szétválik a valóság az illúziótól. S elszégyellem magam: hisz ezt én is tudtam, valahol belül – csak valamiért belém rekedt, önmagamba fojtottam. Aladdin lámpájaként szól hozzám, fogja a kezem. Nem szól, csak engedi, hogy olvassam a sorait, hallom amint hozzám szól – ne félj! És szárnyaim nőnek. Köszönöm!”

„A Lélekmozaikok könyv számomra mindannak esszenciája, amelyet az elmúlt évek során az ezotériával illetve pszichológiával kapcsolatosan olvastam. Összegezte és helyre tette a bennem kavargó sokféle gondolatot és érzést. Hálásan köszönöm, hogy elolvashattam.”

Szeretettel kívánok nagy felismeréseket Neked is a könyv olvasása közben!

LÉPJ VELEM KAPCSOLATBA

Ha kérdésed merülne fel a könyvvel, velem vagy az oldallal kapcsolatban, a legegyszerűbb módon a jobb oldali űrlapot kitöltve kaphatsz választ a kérdésedre.

15 + 11 =

Kosár A termék eltávolítva. Visszavonom
 • A kosárban nincsenek termékek.
8 Shares
Share8
Tweet
Pin