dr. Hörömpő Andrea

Író, facilitátor és a megújulás művésze vagyok

Szeretek írni és a tudásomat másokkal megosztani. Szeretném a világot egy jobb helynek látni, ehhez pedig a kulcsot az egymással való kommunikáció változásában és a tudatosságban látom. Szívügyem a tudatosság, valamint a női-férfi kapcsolatok és kommunikáció könnyítése, a törvényszerűségek, a különbözőségek feltárásával, egymás működési mechanizmusainak bemutatásával, segítve az elfogadást és az IGAZI, elvárások, feltételek, ragaszkodás és manipuláció nélküli SZERETET megélését a kapcsolatainkban.

Íróként a lélek világában olyan vagyok, mint egy tolmács. Ismerek sok „nyelvet”, több spirituális vagy tudatossággal foglalkozó rendszert, eszközt. A többségét értem és képes vagyok azt az átlagember számára „lefordítani”. Számomra ezek megférnek egymás mellett. Könnyen látok rendszer szinten, képes vagyok a darabokat és a teljes képet is egyszerre látni. A Lélekmozaikok könyvemben a dr. David R.Hawkins nevéhez fűződő Tudattérképet saját meglátásaim alapján „fejlesztettem tovább”. A könyveimet magánkiadásban én magam adtam ki.

Facilitátorként hozzásegítelek ahhoz, hogy elismerd saját tudásodat, ami számodra igaz. Ha rájössz, mi működik neked, és mered azt választani, a társadalmi, családi vagy egyéb elvárások ellenére, megnyílik az út a szabadságodhoz és egy teljesebb és boldogabb élethez. 2014. decemberében találkoztam az Access Consciousness® módszerével, mely számomra pillanatnyilag a leghatékonyabb eszközöket kínálja a tudatossághoz, valamint egy könnyedebb, örömtelibb és boldogabb élethez.

Mivel gyerekkorom óta tanár szerettem volna lenni, hogy a bennem lévő tudást átadhassam, az Access Consciousness®ben megtaláltam magam. Magyarországon egyedüliként Access Bars®-, Facelift- és Testfacilitátor, Access Consciousness® Minősített Facilitátor, Right Voice For You® Facilitátor, Talk To The Entities® Facilitátor, Right Riches For You Facilitátor vagyok. Ennek köszönhetően tanfolyamokon elérhetőek nálam ezek a speciális kurzusok magyarul is.

Ritkán és egyre kevesebbszer elérhető vagyok privát kezelésekre, online facilitálásokra is, a legkönnyebben azonban a tanfolyamaimon, előadásaimon találkozhatsz velem és tanulhatsz tőlem személyesen.

Elköteleződtem a tudatosság mellett, és azt választom, hogy a lehető leghatékonyabban hozzájárulás legyek azok számára, akik szeretnék  az életüket megváltoztatni. Ismerem eszközöket, amelyeket használva ki lehet jutni a legnagyobb pokolból is, és hiszem azt, hogy arra születtünk, hogy megteremtsük és megéljük a Mennyországot ITT és MOST a Földön. Mi az, ami soha nem volt lehetséges és most igen? Fedezzük fel Együtt!

1983-ban születtem Budapesten.
1997-2001 között az ELTE Apáczai Csere János Gyakorlógimnáziumban végeztem magyar szakon. Tanárnak készültem, de végül
2001-2007 között az ELTE ÁJK-n végeztem jogot.
2007-2009 között az ELTE Jogi Továbbképző Intézetében egy kétéves banki szakjogászi képzés után Tőkepiaci és Banki szakjogász lettem.
2013-ban önkéntesként elkezdtem írni a Pozitív Nap oldalon.
2014. januárjában elindítottam Lélekmozaikok néven a blogomat.
2014. decemberében Access Bars kezelővé váltam és megjelent az első könyvem: a Lélekmozaikok.
2015-ben elkezdtem írni a Nők Lapja Cafén oldalán.
2015. augusztusában Access Bars Facilitátor lettem.
2015. decemberében megjelent a második könyvem: A találkozás, ami elrendeltetett.
2016. májusában Access Body- és Facelift Facilitator lettem.
2016. decemberében megjelent a harmadik könyvem: Mert én látlak Téged…
2017. novemberében megszületett a negyedik könyvem: A szeretet lélegzete.
2018 óta az ÉNAKADÉMIA-val is kapcsolatban állok, Tánciskola Hölgyeknek címmel online oktató anyagom is megjelent náluk.
2019. márciusától Access Consciousness® Minősített Facilitátor, Right Voice for You® Facilitátor és Right Riches For You® Facilitátor vagyok.
2019. júliusától Talk To The Entities® Facilitátor vagyok.

Tanfolyamok

Kezelői napok

Kapcsolat

Események

Online előadás

Access klub

Kosár
  • A kosárban nincsenek termékek.
55 Shares
Share55
Tweet
Pin