Író, facilitátor és jogász vagyok.

A Megújulás Művésze vagyok.

Szeretek írni és a tudásomat másokkal megosztani. Szeretném a világot egy jobb helynek látni, ehhez pedig a kulcsot az egymással való kommunikáció változásában és a tudatosságban látom. Szívügyem a tudatosság, valamint a női-férfi kapcsolatok és kommunikáció könnyítése, a törvényszerűségek, a különbözőségek feltárásával, egymás működési mechanizmusainak bemutatásával, segítve az elfogadást és az IGAZI, elvárások, feltételek, ragaszkodás és manipuláció nélküli SZERETET megélését a kapcsolatainkban.

Ismerem a lélek világát és szeretem az üzleti élet pezsgését. Számomra ez a kettő nem zárja ki egymást.

Íróként a lélek világában olyan vagyok, mint egy tolmács. Ismerek sok „nyelvet”, több spirituális vagy tudatossággal foglalkozó rendszert, eszközt. A többségét értem és képes vagyok azt az átlagember számára „lefordítani”. Számomra ezek megférnek egymás mellett. Könnyen látok rendszer szinten, képes vagyok a darabokat és a teljes képet is egyszerre látni. A Lélekmozaikok könyvemben a dr. David R.Hawkins nevéhez fűződő Tudattérképet saját meglátásaim alapján „fejlesztettem tovább”. A könyveimet magánkiadásban én magam adtam ki.

Facilitátorként hozzásegítelek ahhoz, hogy elismerd saját tudásodat, ami számodra igaz. Ha rájössz, mi működik neked, és mered azt választani, a társadalmi, családi vagy egyéb elvárások ellenére, megnyílik az út a szabadságodhoz és egy teljesebb és boldogabb élethez.

Jogászként megtapasztaltam, hogy az eddig működő pénzügyi konstrukciókon túl a pénzügyi, jogi világ is jelentős átalakulás alatt áll, és érdekelnek a jövőbe mutató, újszerű lehetőségek és megoldások. Az egyik legfőbb célom, hogy az anyagi és a spirituális világ közötti látszólagos ellentmondást feloldjam és egységesítsem mind a saját életemben, mind a  világban.

1983-ban születtem Budapesten.
1997-2001 között az ELTE Apáczai Csere János Gyakorlógimnáziumban végeztem magyar szakon. Tanárnak készültem, de végül
2001-2007 között az ELTE ÁJK-n végeztem jogot.
2007-2009 között az ELTE Jogi Továbbképző Intézetében egy kétéves banki szakjogászi képzés után Tőkepiaci és Banki szakjogász lettem.
2009-2016 között az MPK Zrt, Generali Biztosító, Lombard Lízing Zrt. pénzügyi vállalatoknál dolgoztam.
2013-ban önkéntesként elkezdtem írni a Pozitív Nap oldalon.
2014. januárjában elindítottam Lélekmozaikok néven a blogomat.
2014. decemberében Access Bars kezelővé váltam és megjelent az első könyvem: a Lélekmozaikok.
2015 óta a Nők Lapja Cafén is megjelennek írásaim.
2015. augusztusában Access Bars Facilitátor lettem.
2015. decemberében megjelent a második könyvem: A találkozás, ami elrendeltetett.
2016. májusában Access Body Facilitator lettem.
2016. decemberében megjelent a harmadik könyvem: Mert én látlak Téged…
2017. novemberében megszületett a negyedik könyvem: A szeretet lélegzete.

LÉPJ VELEM KAPCSOLATBA

Ha kérdésed merülne fel a könyvvel, velem vagy az oldallal kapcsolatban, a legegyszerűbb módon a jobb oldali űrlapot kitöltve kaphatsz választ a kérdésedre.

11 + 10 =

Kosár A termék eltávolítva. Visszavonom
  • A kosárban nincsenek termékek.
55 Shares
Share55
Tweet
Pin