Eddig megjelent könyveim

LÉLEKMOZAIKOK – ÖNISMERET, TUDATOSSÁG, SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS

A TUDATTÉRKÉP 33 TITKA

Megjelenés: 2014. december

A Lélekmozaikok hidat képez a racionális alapokon fekvő, az elmére és a gondolatok erejére alapozó személyiségfejlesztő önismeret, valamint a spiritualitás között, aminek köszönhetően a már megszerzett ismereteidre építve könnyedén lépdelhetsz tovább a tudatosság útján.

A személyiség- és spirituális fejlődés szakaszainak tudatában jobban megismerjük Önmagunkat és másokat. Olyan összefüggéseket értünk meg, amelyeknek köszönhetően könnyebben teremtünk egyensúlyt életünk négy fő területén: kapcsolatainkban, munkánkban, pénzügyeinkben és egészségünkben. Hozzásegít, hogy hatékonyabban működtessük a vonzás törvényét, így álmaink és céljaink is könnyebben válnak valóra.

Ár: 3890 Ft 
Terjedelem: 292 oldal, puha borító

Elfogyott, jelenleg nem rendelhető.

A TALÁLKOZÁS, AMI ELRENDELTETETT

Megjelenés: 2015. november

A találkozás, ami elrendeltetett egy egyedülálló könyv: pillanatképek összefonódása, belső megélések papírra vetése barátságról és párkapcsolatról, szeretetről és szerelemről, elfogadásról és elengedésről, függőségről és felismerésekről, valamint kapcsolatokról Önmagunkkal és másokkal, és nem utolsó sorban felejthetetlen találkozásokról, a lélektársaink életünkben betöltött szerepéről…

A könyv a lélektársak életünkben betöltött szerepének állít emléket. A kapcsolatoknak, amelyek inspirálnak, magukkal ragadnak, kiteljesítenek, boldoggá tesznek. Melyeknek köszönhetően megtanulhatjuk feltétel nélkül elfogadni és szeretni saját magunkat, valamint másokat egyaránt. Elkezdünk változni és változtatni, merünk egyre nagyobb mértékben Önmagunk lenni, hogy ezután az Önmagunkra ébredés után már egy teljesen más minőségben tudjunk újra összekapcsolódni.

Terjedelem: 179 oldal, kemény borító

Könyv ár: 4990 Ft.  Elfogyott, jelenleg nem rendelhető. 
E-könyv ár: 3990 Ft
 

 

 

MERT ÉN LÁTLAK TÉGED

Megjelenés: 2016. november

A Mert én látlak Téged a harmadik könyvem, amely különleges módon nyitja a szívet és teljesíti ki a lelket. Egy csodálatos mese felnőtteknek az előző életekről, a lélektársakról, a hűségről, a feltétel nélküli szeretetről, az élet lényegéről, az időről, a kérdésekről és a válaszokról.

A Mert én látlak Téged egy különleges történet a szeretet titkának őrzőiről, a választásokról, a hitről, a bizalomról, az újrakezdésről, és a szerelem erejéről, mely próbára tétetik oly sok életen át, de lehetőséget kap a feltámadásra újra és újra és újra…

A könyv gyönyörű illusztrációkkal és hangoskönyv melléklettel született meg, amelyben kifejezésre jut a Szó, a Kép és a Hang Egysége. Ez a három energia a Teljesség érintése. Talán csak egy pillanatra, talán egy napra, talán időtlen időkig.

A mese Tarjányi Xénia csodálatos illusztrációival és HANGOSKÖNYV MELLÉKLETTEL született meg, ebben is teljesen különbözik a korábbi könyveimtől. A mesét elmondja: Kisházi László.

Eredeti ár: 3690 Ft
Terjedelem: 67 oldal (+ CD melléklet), kemény borító

 

A SZERETET LÉLEGZETE

Megjelenés: 2017. december 5.

A szeretet lélegzete egy őszinte vallomás, pillanatképek összefonódása, melyet A találkozás, ami elrendeltetett című könyvem folytatásaként egy különleges történet fog össze.

A szeretet lélegzete a szerelemre ébredésem és az azt követő utam megélése, tele kétségekkel, kérdésekkel, félelmekkel, próbákkal, melyek tanítottak a feltételeim és elvárásaim elengedésére, a biztonsági korlátaim áttörésére és Önmagam egyre teljesebb megélésére.

A szeretet lélegzete a feltétel nélküli szeretet és a feltétel nélküli szerelem megélésének útja, melynek lépései közben megtanultam megélni a nőiségemet és a teljességemet, erősíteni a hitemet és a bizalmamat, valamint mélyíteni az alázatomat és a türelmemet. A társadalmi sztereotípiákkal szembemenve kitartottam a választásom mellett, miközben az ítéletek befogadásával, mások és magam előtt is vállaltam a sebezhetőségemet. Az út végére pedig az Élet megajándékozott a teljesség, a tudás és a hazaérkezés varázslatos csodájának élményével.

Eredeti ár: 3990 Ft
Terjedelem: 370 oldal, kemény borító

FIZETÉSI ÉS SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK:

SZÁLLÍTÁSI DÍJ:

Magyarországon: 1.300 Ft. A csomag érkezése a feladástól számított 2 napon belül történik. A csomagot az MPL futárszolgálat szállítja házhoz. Amennyiben az átvétel nem sikerülne, a helyi postán 10 napon belül átvehető.

Külföldi szállítás esetén: A Magyar Posta aktuális árszabása szerint, ami a csomag súlyától függ. Szállítási idő: 3-6 munkanap. Külföldi szállítási esetén csak átutalással lehet fizetni.

FIZETÉS:

Átutalás: A könyv árát a könyv forgalmazója, az Ilmera Consulting Group Kft. 10401268-50526756-72651005 számú, K&H Banknál vezetett bankszámlájára tudod átutalni. A közleményben a megrendelő neve kerüljön feltüntetésre.
Utánvét: Ebben az esetben a csomag árát a futárnak tudod megfizetni.
Készpénz: Személyes átvétel esetén – Szegeden.

A rendelésről 24 órán belül visszaigazolást küldök (ez nem automatikus, ezért nem érkezik meg a rendeléssel egy időben).
Köszönöm, hogy megrendeléseddel és a könyv árának átutalásával támogatod a munkámat és a könyv megjelenését!

A könyveim kaphatóak a nagyobb könyvhálózatokban, a Libri, a Bookline, a Líra és Lant és az Agykontroll könyvesboltokban is.

A könyveim magánkiadásban jelennek meg. A könyv forgalmazója:
Ilmera Consulting Group Kft.
6721 Szeged Római krt. 30. 2/8.
Cégjegyzékszám: 06-09-023376
Adószám: 25882959-2-06
Bankszámlaszám: 10401268-50526756-72651005, K&H Bank.

0 Shares
Share
Tweet
Pin