2db “Türelmesen szeretlek” könyv + 2 AJÁNDÉK

Original price was: 11,000 Ft.Current price is: 8,800 Ft.

Ajándékok a könyv mellé

  • AJÁNDÉK Önszeretet meditáció 2490 Ft értékben
  • 5000 Ft értékű ajándékkupon, ami levásárolható a Tudatosság Tudástárban lévő előadásaimra, online anyagaimra
  • Kérés esetén a könyveket névreszólóan dedikálom. A dedikálás nem automatikus, kérlek jelezd megjegyzésben, vagy a hello@horompoandrea.hu címen.

Az Önszeretet meditáció online érhető el, a könyv átvétele UTÁN küldöm emailben a hozzá kapcsolódó letöltési linket. Az Önszeretet meditáció nem a könyv része, máshol megvásárolt könyv nem tartalmazza.

A könyv ára így: 5500 Ft helyett 4400 Ft/db
Plusz 7490 Ft értékű ajándék!
Fizetendő ár: 8800 Ft

Szállítás jelenleg csak Magyarországon lehetséges. Külföldi szállítás esetén egyedi leg van rá mód, GLS vagy Magyar Posta által, ha külföldre szeretnél könyvet kérni, írj a hello@horompoandrea.hu címre.

Akció!

Termékleírás

A Türelmesen szeretlek a Lélekérintések sorozatom első része. Az ötödik könyvem, ami A találkozás, ami elrendeltetett, vagy A szeretet lélegzete könyveimhez hasonlóan több év írásainak válogatása, ami egy speciális szerkesztésnek köszönhetően vezet a lélek világában, Önmagad és az érzéseid felvállalásában.

A könyv segíti a megértést, erősíti az elfogadást, hogy könnyebben éld a szeretet feltétel nélküli minőségét.

A Türelmesen szeretlek által jobban megértheted nem csak a saját lelked működését, hanem a Férfi-Nő közötti különbséget is, így a könyv hozzájárul a férfi-női kapcsolatok elmélyüléséhez és megtisztulásához.

Mély élményem és tapasztalásom, hogy szeretni valójában egymást tanítjuk!

A könyv megmutatja, hogyan lehetsz képes a feltétel nélküli szeretetet Önmagad és a Társad felé áramoltatva az Együtt megteremtésére. Az önszeretettől indulva a mások felé kinyilvánított szereteten át a szerelem területét is érintve  nyitja a szív kapuit, kérdéseket tesz fel, elgondolkoztat, a lélek mélyére hív, hogy felfedezd Önmagad rejtett zugait, könnyebben felvállald azt, ami a szívedben van, merd megmutatni magad, merj beszélni az érzéseidről és nyitott szívvel kapcsolódni a Társaddal is.

Ár: 5500 Ft
Méret: 148×210 mm, 144 oldal, Soft Touch borító

Megjelenés: 2022 november 11.

Megvásárolható a korábbi könyveimmel együtt is:

Türelmesen szeretlek + Mert én látlak Téged: https://horompoandrea.hu/termek/turelmesen-szeretlek-mert-en-latlak-teged-konyvcsomag/
Türelmesen szeretlek + A szeretet lélegzete: https://horompoandrea.hu/termek/turelmesen-szeretlek-a-szeretet-lelegzete-konyvcsomag/
ALL IN: Mindhárom könyv: https://horompoandrea.hu/termek/turelmesen-szeretlek-mert-en-latlak-teged-a-szeretet-lelegzete-konyvcsomag/

0 Értékelés

Vélemények

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

0 Shares
Share
Tweet
Pin