Önszeretet Meditáció

2,490 Ft

A meditációt megvásárolva azt letöltheted, és bármikor meghallgathatod, elolvashatod.

Termékleírás

Önmagad visszafogadása. Előző életes élmények felülírása, a szeretethiányban és önítéletben lévő lélekrészek felemelése

Tudod-e magadat szeretni? Könnyű-e számodra magadat szeretni? Az önelfogadás, önelismerés és az önszeretet hiánya folyamatos függőségben tarthat mások szeretetétől, elfogadásától és elismerésétől.

Aki tudja saját magát szeretni és elismerni, az nem fog soha többé függeni senki mástól.

Az önszeretet első lépése a saját önítéleteidnek, önbántalmazásaidnak, önbüntetéseidnek, szégyeneidnek, fájdalmaidnak és félelmeidnek a tudatosításával, majd megkérdőjelezésével kezdődik:

Elhiszed-e, hogy szerethető vagy? Mi van, ha mégis szerethető vagy?

Ez a meditáció segít abban, hogy visszafogadd és visszaintegráld azon lélekrészedet, amelyet szeretethiányba, önítéletbe taszítottál és kizártál eddig Önmagadból. Segíti a szívnyitást és egy olyan megengedő teret teremt, amiben könnyebb lesz elismerni Önmagad számára, hogy értékes és igenis szerethető vagy.

A szíved szeretetsérüléseinek a gyógyításával lehetőséged nyílik arra, hogy a múltad ne legyen már hatással sem a jelenedre sem a jövődre, így képessé válsz az önszeretet által a kapcsolataidat is megújítani, másokat is jobban szeretni.

Mert csak azt tudod másoknak adni, ami benned van. Ha szereted magadat, könnyebb lesz szeretni másokat is.

A meditációban dolgozhatsz azon, hogy a szeretet transzformáló erejét használva felülírd a múltadat, az önmagadról alkotott képedet, elengedve az önbántalmazásokat és az erőd elutasítását. Béke költözik a szívedbe, és ez a szeretetteljesség, béke, nyugalom képes lesz mind az Önmagaddal, mind a másokkal való kapcsolatodat egy sokkal magasabb szintre emelni. Mi az a varázslat, ami megszülethet ennek köszönhetően az életedben?

A meditációt megvásárolva azt letöltheted, és bármikor meghallgathatod, elolvashatod.

A meditáció a következőkből áll:
Bevezető: 5.23 (mp3)
Gyakorlat: 32.29 (mp3)
A Bevezető és a Gyakorlat írott szövege (pdf)

0 Értékelés

Vélemények

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

0 Shares
Share
Tweet
Pin