Nem vagy rossz

Közzétéve: július 04, 2020

A legnagyobb bennünk élő hazugság, ami által az életünket teremtjük, az, hogy rosszak vagyunk. Elhittük, bevettük, akár most, akár előző életeinkben és megmételyezi a testünket, lelkünket. Önszabotáló, önbüntető programok és önbeteljesítő jóslatok épülnek minderre, amelyek a felszínen különböző módokon jelennek meg. Csak rakd le. Most. Nem vagy olyan szörnyű, rossz és gonosz, mint amilyennek magadat látod. Sőt.

Nem vagy rossz, még akkor sem, ha elhitted. Még akkor sem, ha nem mondták, csak éber voltál rá. Még akkor sem, ha mondták, de valójában egyszerűen mások bűnbakot kerestek a saját választásaik vagy nem választásaik igazolására. Még akkor sem, ha bevetted másoktól, ha érzékelted, hogy rosszá tesznek, csak hogy magukat vagy a nézőpontjukat jóvá tegyék.

Poláris világban élünk és a jó-rossz ítéletek ragasztanak be legjobban minket. Amit a legjobban el akarunk kerülni az, hogy rosszak legyünk. Ezért bizonygatjuk magunknak, másoknak azt, hogy jók vagyunk. A legnagyobb ellenállásunk azzal van, hogy nem vagyunk hajlandóak rossznak lenni. Pont azért, mert már eldöntöttük, hogy azok vagyunk.

Mennyire ragadtál mások valóságába és nézőpontjába, amikor ezt elhitted? Hogyan nem vagy hajlandó magadat látni? Milyen torz tükröt használsz, hogy elcsúfítsd magadat és ne lásd meg a saját szépségedet és nagyszerűségedet?

Ajándék vagy. Ajándék az Élettől.

Eddig megjelent könyveimet itt találod:

Sajnálom, hogy nem fogadtak így. Sajnálom, hogy elutasítottak, ellöktek, hibáztattak, felelősségre vontak. Nem kellett volna, hogy így történjen. Ölelniük kellett volna szorosan és elmondani, hogy egy csoda vagy, aki értékes, aki előtt áll az Élet, és aki számára bármi lehetséges. Akinek nagyszerű kalandjai lehetnek itt a Földön, aki bármire képes.

Szeretniük kellett volna és erősíteni. Szárnyaló lelkedet átkarolni és hitet adni, hogy repülj szabadon, szelek szárnyán, erdők mélyén, hegyek magasságai között. Álmokat kellett volna adniuk és nem elvenni őket. De talán elhitték, hogy nekik maguknak is le kell mondaniuk róla és így a lelked mélyén Te is lemondtál a sajátjaidról. Hiszen hogy ha nekik nem sikerült, neked sem sikerülhet. Meg egyébként is. Elhitted, hogy rossz vagy és hibás. Csapdába estél. Csapdába szorultál.

A lehetőségeimet Velem ezen az oldalon találod.

Azért jöttem, hogy kiszabadítsalak. Azért jöttem, hogy feloldozzalak, hogy elmondjam, nem vagy rossz és soha nem is voltál. Hogy elmondjam, milyen csodás, erős, nagyszerű vagy, és hogy nem kell büntetned magad tovább. Nem kell megítélned magad tovább, nem kell rossznak tartanod magad tovább.

Tedd le a terheidet, amelyek megállítanak, tedd le a terheidet, amelyek mérget csepegtetnek a szívedbe. Nem vagy rossz, és ha ezt elhiszed, átölel a világ és feloldoz. Elvághatod a köteleket, amelyekkel a szárnyaid össze voltak eddig kötve. Repülj, ragyogj és teljesítsd be azt, aki vagy, amiért jöttél, ami elérhető számodra. Most van itt az idő rá.

Ez lesz az újjászületésed kulcsa. Hogy belül, a szíved mélyén átírd, széttépd, megsemmisítsd a hazugságokat és kicseréld őket arra, ami igaz. Amit valójában tudsz, amit valójában mindig is tudtál. Én csak emlékeztetlek rá. Azzal, aki vagyok. És azzal, hogy annak látlak, amilyennek nem látod magad, pedig aki valójában vagy. Emlékezz hát Te is.

Ha tetszett a cikk és úgy érzed, hozzájárulás lehetek még másképp is az életedhez, minősített facilitátorként szeretettel látlak személyesen az Access Bars®, Alapozó, Being You, Right Voice For You, Talk To The Entities tanfolyamaimon, Testtanfolyamaimon, vagy online előadásokon, facilitáláson.

Hasonló bejegyzések

Mi más lehetséges még? Kérdés a kiagyalás helyett

Mi más lehetséges még? Kérdés a kiagyalás helyett

Ez az időszak a változásról szól, a változás pedig választásokkal jár. Amikor nem tudjuk, hogy mit válasszunk, hajlamosak vagyunk az agyalásra, ahhoz, hogy visszanyúljunk múltbeli helyzetekhez és azokat megítélve, kikövetkeztessük, hogy mi lenne most is a jó, helyes választás. De mennyire működik ez? És mi más lehetséges még?

bővebben
Bizalom sérüléseink

Bizalom sérüléseink

Tudsz-e bízni? Magadban, másokban, az Univerzumban? A bizalom minden kapcsolódásunkban ott van és oly törékeny. Ha egyszer eltörik, akkor a sérüléseket megőrizve önbizalom hiányt és mások felé is bizalmatlanságot teremt. A bizalom sérülések helyreállíthatók, ha hajlandóak vagyunk a tudásunkkal és az éberségünkkel menni és elismerni magunkat.

bővebben
A lélek vihara

A lélek vihara

Van olyan, amikor vihar dúl a lelkünkben. Akár váratlanul érkezik, egyik napról a másikra, mindent felkavaróan, akár hosszú idők után, felborzolva a mélyen eltemetett és felgyülemlett nehézségeket, nézőpontokat, működéseket. A lélek olykor tisztulni vágyik, és ha mi magunk nem ürítjük ki, megtalálja a módját, hogy szabaddá váljon.

bővebben

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kosár A termék eltávolítva. Visszavonom
  • A kosárban nincsenek termékek.
475 Shares
Share475
Tweet
Pin