Te is Igazságharcos vagy?

Közzétéve: június 06, 2023

Az az igazságharcos, aki küzd, harcol az igazságért? És aki ellenáll a hazugságnak? Még ha emögött a működés mögött egy tiszta értékrend is van, az “igazságharcosok” ott követik el a hibát, hogy megítélik a hazugságot, és ez az ítélet lesz az, ami ellenállásban és polaritásban tartja őket, táplálva bennük az igazságért és a hazugság elleni harcot.

Az ellenállásnak és az ítéletnek az lesz a következménye, hogy megpróbálják teljesen kizárni a hazugságot az életükből, világból, viszont bármi, amit ki akarunk zárni az életünkből, arra vakká válunk, nem leszünk rá éberek. Tehát nem fogod felismerni a hazugságot, ha más hazudik neked, és a manipulációt sem. Mivel a manipuláció alapja a hazugság.

És ezzel a kör bezárult, a hazugság fog uralni láthatatlanul.

Rengeteg, alapvetően nagyon tiszta értékrenddel bíró lélek ragad így a hazugság-manipuláció börtönében, aminek köszönhetően függővé válik az igazságtól IS és a hazugságtól IS, és szinte mindig az lesz ennek a vége, hogy nagyon könnyen manipulálhatóvá válik.

Olvasnál még, hallgatnál még tőlem gondolatokat? A lehetőségeket itt találod:

Mi jelenti ilyenkor ebből a kiutat?

Bármilyen nehéznek is tűnik elsőre, a megengedés. Annak az elfogadása, hogy a világ olyan, amilyen, mindig is olyan volt, és létezik benne jó IS, rossz IS. Igazság IS, hazugság IS. Nem a “rossz” megítélése, a neki való ellenállás lesz az, ami megváltoztatja a világot. Hanem az első lépés ehhez, hogy ha hajlandóak vagyunk mindent és mindenkit annak látni ami és aki.

Az energetikai éberség erősítésével, és a hajlandóság növelésével képes leszel kikerülni a hazugságok-manipulációk-megvezetések hatása alól.

Ahhoz, hogy ez hatékonyan meg tudjon történni, rá kell nézni arra, hogy milyen elköteleződésed van az igazság felé, fel kell oldani az igazságért és a hazugság ellen tett esküket, fogadalmakat és szembe kell nézned a saját fájdalmaddal, ami bármilyen hazugsághoz, áruláshoz köthető, amit a múltban elszenvedtél.

Az igazság- hazugság múltunk kitisztításával képessé válunk arra, hogy ne ragadjunk ennek a polaritásában, és már szabadon tudjuk választani azt a fajta működést, amit az értékrendünk sugall.

Mert a hazugság elfogadása és meglátása nem azt jelenti, hogy te magad is hazuggá válsz.

SŐT! Kizárólag akkor leszel képes hatékonyan fellépni a manipuláció és hazugság “ellen”, ha már nincs ítéleted róla, viszont van rá éberséged és hajlandó vagy meglátni és választásokat hozni. Ezt jelenti a manipuláció túlteremtése, ami tulajdonképpen az a működés, amit kevesen élnek, mert még igazság vagy hazugság függők. Ez állít meg nagyon sok tiszta, jót tenni akaró személyt abban, hogy óriási dolgokat teremtsenek, az erejüket felemészti a harc és az ellenállás.

Szeretnél velem személyesen találkozni? Nézd meg a tanfolyamaimat, előadásaimat itt.

A nézőpontod és a témához való viszonyod azonban megváltoztatható. Nem biztos, hogy kényelmes lesz, hiszen minél tisztább lélek valaki, és minél nagyobb ébersége és képessége van ezen a területen, annál nagyobb ellenállása tud lenni a hazugságok felé…. De ha egyszer ránézel erre a területre, akkor óriási energiák tudnak felszabadulni, és az egész életed könnyebbé válik, hiszen elkezded tudni kezelni azokat a helyzeteket, konfliktusokat is, amelyek eddig magukkal rántottak.

Mert NEM kell rosszá válni azért, hogy érzékeld és éber legyél a rosszra! Nem kell a hatása alá kerülj!

A megengedésben való megerősödés lesz az, ami a belső egyensúlyodat majd adja, és segít abban, hogy tisztán tudj teremteni, és valójában segít az igazságban megerősödni.

Ha szeretnél változást az életedben, világban, békülj meg a hazugsággal…. és teremtsd túl azt a manipulációt, ami egyre dominánsabban jelen a világban!

Hasonló bejegyzések

A Te hangodon is múlik, a Te választásodon is múlik!

A Te hangodon is múlik, a Te választásodon is múlik!

Szakad szét a világ. És a szélsőséges hangok egyre hangosabbá válnak. Sokan természetesnek érzik, hogy a bennük tobzódó ítéleteket, haragot, agressziót a világra öntsék. Az öntelt egójuk elhiteti velük, hogy jogukban áll ítélni, bántani, a tisztelet legkisebb jele nélkül pocskondiázni. Azt hiszik ők jobban tudják… azt hiszik, az ő igazságuk az egyetlen, és ezért vérremenő csatákat vívnak…

bővebben
“Úgy érzem, nem vagyok helyemen, mit tudok tenni?”

“Úgy érzem, nem vagyok helyemen, mit tudok tenni?”

Mostanában többen írtak arról, hogy úgy érzik, nincsenek a helyükön, érzik a változás szükségességét, de mégis megakadásban vannak. Akár magánéletben, akár munkában, vagy sokszor mindkettőben. Mit lehet ilyenkor tenni? 12 lépésben leírtam, mi az, amit tehetsz és...

bővebben

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

0 Shares
Share
Tweet
Pin