A szerelem tükrében

Közzétéve: november 09, 2021

A szerelmes szív tükröt mutat a lélekről. Amikor szerelmes vagy, meglátsz a másikban valamit, amit lehet, hogy még ő maga sem lát saját magában. A szerelem felszínre hozza az igazat, a tisztát, az értéket. Egy szerelmes szemben mindig az igazat és Önmagad látod. És amikor te éled a szerelmet, akkor ezt az igazat mutatod meg a másik számára, láttatva mindazt, hogy ki is ő valójában.

A szerelem azért annyira erős energia, mert feloldódnak benne az ítéletek, elvárások, és képessé válunk a másik lelkét látni meg. Azt, aki ő valójában. A szerelmünkben ezt mutatjuk meg számára, hogy ki is ő igazából.

A szerelem tisztaságában a szerelem igazsága ragyog, ezért van mindennél erősebb transzformációs ereje.

És amikor a másik meglátja saját magát ebben a tiszta tükörben, a szerelem vállalásával ő maga is elismerheti Önmaga csodáját.

Minden szív hazatérni vágyik, és ez a hazatérés állapota a „Szeretek és szeretve vagyok” élménye.

Ezt megengedni magunknak: szeretni és befogadni a szerelmet, pedig életünk legnagyobb ajándéka és lehetősége. A szerelem láthatatlanul oldja fel bennünk a saját önítéleteinket és nyitja meg a lehetőségeket egy boldogabb valóságra. Nőként pedig ennek a katalizátora is vagy, ha vállalod, éled a szerelem erejét.

Olvasnál még, hallgatnál még tőlem gondolatokat? A lehetőségeket itt találod:

A szerelmes NŐ bármire képes! Tapasztaltad már? Élted már valaha? Az az ERŐ, amit a szerelem mozgósít egy Nőben, mindenen túl van. És a szerelem alatt most nem a rózsaszín felhős, éberség nélküli elborulást értem. Sokkal inkább a szívhez és Önmagadhoz való olyan mértékű kapcsolódást, ami megnyit az Ég felé, és olyan erők csatornájává válsz, ami által bármit, amit választasz, lehetséges lesz számodra.

A szerelemben óriási erő van. A beteljesült szerelem általi teremtésben, a Férfi-Nő Egységében pedig még nagyobb.

Azt a szövetséget, ami a Férfi és a Nő között létre tud jönni, a szerelem ereje tartja össze. Mint habarcs a téglákat, aminek köszönhetően bármi felépíthető.

A szerelmes Nő tehát a Férfi igaz valóját, lelkét tükrözi, és ezáltal megmutatja a Férfi számára azt, hogy szerethető, és milyen csodálatos. Felülírva ezáltal az oly sok Férfiban benne lévő kétséget, félelmet, bizonytalanságot, hogy vajon elég szerethető vagyok-e?

A valódi szerelem ilyen tisztán, igazon ragyogó drágakőként ragyogja be az életünk, és hoz fényt a legnagyobb sötétségbe.

A szerelmes Nő felelőssége is ez, hogy használja-e ezt a végtelen transzformációs Erőt, és ezáltal hozzájárul-e ahhoz, hogy a Férfi lelke is felszabaduljon, tisztuljon és ragyoghasson. És ugyanígy fordítva. Természetesen a Férfi is választhatja ezt elsőként, nincsenek semmiféle kötelező útmutatások ezzel kapcsolatban. Hiszen számtalan Nő is él szeretethiányban, kétségben, menekülve a szeretetteljes kapcsolatoktól, elutasítva egy Férfi igaz szerelmét és ezáltal azt a boldog életet, ami kettejük számára lehetséges lenne.

Persze nem választhatunk a másik helyett, nem élhetjük helyette a szerelmet, de megmutathatjuk, hogy mi lehetséges akkor, ha választjuk mindezt.

A szerelem vállalása által a szerelem szabadságát élhetjük, és ez a felszabadító erő a lélek lehetősége a teljességre. Hogy választhatja azt, amiről oly sokszor már lemondott.

Szeretnél velem személyesen találkozni? Nézd meg a tanfolyamaimat, előadásaimat itt.

Mert igen, sokszor sokan mondtunk már le a szerelemről. Sokszor váltunk a rabjává, pedig a szerelem szabadságot kellene hogy hozzon. Sokszor tettük elérhetetlenné, pedig a szerelemnek a legelérhetőbb élménynek kellene lennie az életünkben. Sokszor hittük azt, hogy le kell mondanunk róla, pedig a lemondás a szükség, a hiány valóságában tart, és a bőség terében nincs lemondás, tehát a szerelem is választható, megélhető, elérhető.

Ahhoz, hogy a szerelemben is megújuljunk, a saját szerelem múltunkon kell túljutnunk.

Azokon a nézőpontokon, amit eddig hittünk el és alkottunk a szerelemről. A szerelem így válik korlát helyett lehetőséggé, bánat helyett örömmé és rabság helyett a szabadság forrásává.

Nézz ma bele a szerelem tükrébe, és válj te magad is egy „szerelmes tükörré”, hogy benned valaki meglássa Önmaga csodáját! Ki tudja, talán ez a legnagyobb ajándék, amit adhatsz Önmagadnak és annak, akit szívből szeretsz.

Hasonló bejegyzések

Mesék vagy valóságok? Bevezetés az entitások világába

Mesék vagy valóságok? Bevezetés az entitások világába

Az a történelmi változás, amiben jelenleg élünk, magával hozza a látható és a láthatatlan közötti mesterségesen teremtett és fenntartott határok feloldását. Az elmúlt évezredek a racionális és látható világok és működések dominanciáját hozták magukkal, aminek köszönhetően a láthatatlan világa másodlagossá, szélsőséges esetben értéktelenné, üldözötté vált. Így azok számára, akiknek képessége van ezen a területen, a képességeik, és ezáltal az erejük és a lehetőségeik is korlátozásra kerültek.

bővebben
Mit tehetsz, amikor túl sok a külső bizonytalanság?

Mit tehetsz, amikor túl sok a külső bizonytalanság?

Amikor „túl sokká”, túl intenzívvé válik a külső bizonytalanság, az mindig egy lehetőség arra, hogy saját magadban felfedezd a biztonság élményét. Hogy van benned, a lelkedben, a lényed legmélyén valami nagyon erős, nagyon intenzív, nagyon szilárd ERŐ, amihez ha (újra) kapcsolódsz, akkor egyszerűen nem lesz szükséged már soha többé a külső kapaszkodókra, külső biztonság élményekre. A legbizonytalanabb időszakban is magabiztossá válsz.

bővebben
Amazonokat nem lehet szelídíteni, az Amazon magától szelídül – 2. rész

Amazonokat nem lehet szelídíteni, az Amazon magától szelídül – 2. rész

Az Amazon világképének összetörése legtöbbször vagy egy szélsőséges mélypont, vagy egy szélsőséges magasság által tud megtörténni. Mivel az Amazon alapvető jellemzője a szélsőség, és kell egy „ellenerő”, ami kimozdítja abból, amiben van. Tehát külső hatás éri, de ezt be tudja fogadni és belső transzformációhoz segíti. Éppen ezért ehhez a belső transzformációhoz hozzájárulás lehet egy Férfi, és általa akár a Szerelem energiája is.

bővebben

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

0 Shares
Share
Tweet
Pin