A szerelem tükrében

Közzétéve: november 09, 2021

A szerelmes szív tükröt mutat a lélekről. Amikor szerelmes vagy, meglátsz a másikban valamit, amit lehet, hogy még ő maga sem lát saját magában. A szerelem felszínre hozza az igazat, a tisztát, az értéket. Egy szerelmes szemben mindig az igazat és Önmagad látod. És amikor te éled a szerelmet, akkor ezt az igazat mutatod meg a másik számára, láttatva mindazt, hogy ki is ő valójában.

A szerelem azért annyira erős energia, mert feloldódnak benne az ítéletek, elvárások, és képessé válunk a másik lelkét látni meg. Azt, aki ő valójában. A szerelmünkben ezt mutatjuk meg számára, hogy ki is ő igazából.

A szerelem tisztaságában a szerelem igazsága ragyog, ezért van mindennél erősebb transzformációs ereje.

És amikor a másik meglátja saját magát ebben a tiszta tükörben, a szerelem vállalásával ő maga is elismerheti Önmaga csodáját.

Minden szív hazatérni vágyik, és ez a hazatérés állapota a „Szeretek és szeretve vagyok” élménye.

Ezt megengedni magunknak: szeretni és befogadni a szerelmet, pedig életünk legnagyobb ajándéka és lehetősége. A szerelem láthatatlanul oldja fel bennünk a saját önítéleteinket és nyitja meg a lehetőségeket egy boldogabb valóságra. Nőként pedig ennek a katalizátora is vagy, ha vállalod, éled a szerelem erejét.

Olvasnál még, hallgatnál még tőlem gondolatokat? A lehetőségeket itt találod:

A szerelmes NŐ bármire képes! Tapasztaltad már? Élted már valaha? Az az ERŐ, amit a szerelem mozgósít egy Nőben, mindenen túl van. És a szerelem alatt most nem a rózsaszín felhős, éberség nélküli elborulást értem. Sokkal inkább a szívhez és Önmagadhoz való olyan mértékű kapcsolódást, ami megnyit az Ég felé, és olyan erők csatornájává válsz, ami által bármit, amit választasz, lehetséges lesz számodra.

A szerelemben óriási erő van. A beteljesült szerelem általi teremtésben, a Férfi-Nő Egységében pedig még nagyobb.

Azt a szövetséget, ami a Férfi és a Nő között létre tud jönni, a szerelem ereje tartja össze. Mint habarcs a téglákat, aminek köszönhetően bármi felépíthető.

A szerelmes Nő tehát a Férfi igaz valóját, lelkét tükrözi, és ezáltal megmutatja a Férfi számára azt, hogy szerethető, és milyen csodálatos. Felülírva ezáltal az oly sok Férfiban benne lévő kétséget, félelmet, bizonytalanságot, hogy vajon elég szerethető vagyok-e?

A valódi szerelem ilyen tisztán, igazon ragyogó drágakőként ragyogja be az életünk, és hoz fényt a legnagyobb sötétségbe.

A szerelmes Nő felelőssége is ez, hogy használja-e ezt a végtelen transzformációs Erőt, és ezáltal hozzájárul-e ahhoz, hogy a Férfi lelke is felszabaduljon, tisztuljon és ragyoghasson. És ugyanígy fordítva. Természetesen a Férfi is választhatja ezt elsőként, nincsenek semmiféle kötelező útmutatások ezzel kapcsolatban. Hiszen számtalan Nő is él szeretethiányban, kétségben, menekülve a szeretetteljes kapcsolatoktól, elutasítva egy Férfi igaz szerelmét és ezáltal azt a boldog életet, ami kettejük számára lehetséges lenne.

Persze nem választhatunk a másik helyett, nem élhetjük helyette a szerelmet, de megmutathatjuk, hogy mi lehetséges akkor, ha választjuk mindezt.

A szerelem vállalása által a szerelem szabadságát élhetjük, és ez a felszabadító erő a lélek lehetősége a teljességre. Hogy választhatja azt, amiről oly sokszor már lemondott.

Szeretnél velem személyesen találkozni? Nézd meg a tanfolyamaimat, előadásaimat itt.

Mert igen, sokszor sokan mondtunk már le a szerelemről. Sokszor váltunk a rabjává, pedig a szerelem szabadságot kellene hogy hozzon. Sokszor tettük elérhetetlenné, pedig a szerelemnek a legelérhetőbb élménynek kellene lennie az életünkben. Sokszor hittük azt, hogy le kell mondanunk róla, pedig a lemondás a szükség, a hiány valóságában tart, és a bőség terében nincs lemondás, tehát a szerelem is választható, megélhető, elérhető.

Ahhoz, hogy a szerelemben is megújuljunk, a saját szerelem múltunkon kell túljutnunk.

Azokon a nézőpontokon, amit eddig hittünk el és alkottunk a szerelemről. A szerelem így válik korlát helyett lehetőséggé, bánat helyett örömmé és rabság helyett a szabadság forrásává.

Nézz ma bele a szerelem tükrébe, és válj te magad is egy „szerelmes tükörré”, hogy benned valaki meglássa Önmaga csodáját! Ki tudja, talán ez a legnagyobb ajándék, amit adhatsz Önmagadnak és annak, akit szívből szeretsz.

Hasonló bejegyzések

Amazonokat nem lehet szelídíteni, az Amazon magától szelídül – 2. rész

Amazonokat nem lehet szelídíteni, az Amazon magától szelídül – 2. rész

Az Amazon világképének összetörése legtöbbször vagy egy szélsőséges mélypont, vagy egy szélsőséges magasság által tud megtörténni. Mivel az Amazon alapvető jellemzője a szélsőség, és kell egy „ellenerő”, ami kimozdítja abból, amiben van. Tehát külső hatás éri, de ezt be tudja fogadni és belső transzformációhoz segíti. Éppen ezért ehhez a belső transzformációhoz hozzájárulás lehet egy Férfi, és általa akár a Szerelem energiája is.

bővebben
Amazonokat nem lehet szelídíteni, az Amazon magától szelídül – 1. rész

Amazonokat nem lehet szelídíteni, az Amazon magától szelídül – 1. rész

Az Amazon korszak minden Nőnek egy nagyon fontos korszaka. Ha egy Nő nem éli meg ezt a minőségét, akkor soha nem áll az erejébe, nem lesz képes független életre, nem tapasztalja meg azt, hogy mire is képes. Az erő megtapasztalás természetes velejárója a szélsőségbe esés is. És mivel a több ezer éves férfiuralom nők milliárdjait nyomta el újra és újra, óhatatlan, ha most a Nők nem finomkodnak, és keresik a helyüket a világban. Az Amazonok szélsőségesek lehetnek. Hogy szelídíteni kellene őket? Nem, nem gondolom. Ha szeretnél az Amazon működés mögé látni, ez az írás Nőként és Férfiként is, Neked szól.

bővebben
Vakokat nem lehet látóvá tenni, amíg ragaszkodnak a sötétséghez

Vakokat nem lehet látóvá tenni, amíg ragaszkodnak a sötétséghez

A Megmondók korát éljük. Mindenki jogot formál magának arra, hogy mindenhez IS ért, és ezt joga van kinyilatkoztatni. Az már egy magasabb tudatszintet feltételez – amin ezek a dühös, ítélkező emberek nincsenek – hogy valaki a semlegesebb, elfogadóbb, megengedőbb energiával nyilvánuljon meg. Vakként ragaszkodnak a saját igazukhoz és nézőpontjukhoz, szítják a feszültséget, a harcot és képtelenek befogadni más nézőpontokat. Hogyan kezeld ezeket az embereket? Néhány gondolatot vetettem papírra a témáról.

bővebben

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Kosár
  • A kosárban nincsenek termékek.
0 Shares
Share
Tweet
Pin