A szerelem tükrében

Közzétéve: november 09, 2021

A szerelmes szív tükröt mutat a lélekről. Amikor szerelmes vagy, meglátsz a másikban valamit, amit lehet, hogy még ő maga sem lát saját magában. A szerelem felszínre hozza az igazat, a tisztát, az értéket. Egy szerelmes szemben mindig az igazat és Önmagad látod. És amikor te éled a szerelmet, akkor ezt az igazat mutatod meg a másik számára, láttatva mindazt, hogy ki is ő valójában.

A szerelem azért annyira erős energia, mert feloldódnak benne az ítéletek, elvárások, és képessé válunk a másik lelkét látni meg. Azt, aki ő valójában. A szerelmünkben ezt mutatjuk meg számára, hogy ki is ő igazából.

A szerelem tisztaságában a szerelem igazsága ragyog, ezért van mindennél erősebb transzformációs ereje.

És amikor a másik meglátja saját magát ebben a tiszta tükörben, a szerelem vállalásával ő maga is elismerheti Önmaga csodáját.

Minden szív hazatérni vágyik, és ez a hazatérés állapota a „Szeretek és szeretve vagyok” élménye.

Ezt megengedni magunknak: szeretni és befogadni a szerelmet, pedig életünk legnagyobb ajándéka és lehetősége. A szerelem láthatatlanul oldja fel bennünk a saját önítéleteinket és nyitja meg a lehetőségeket egy boldogabb valóságra. Nőként pedig ennek a katalizátora is vagy, ha vállalod, éled a szerelem erejét.

Olvasnál még, hallgatnál még tőlem gondolatokat? A lehetőségeket itt találod:

A szerelmes NŐ bármire képes! Tapasztaltad már? Élted már valaha? Az az ERŐ, amit a szerelem mozgósít egy Nőben, mindenen túl van. És a szerelem alatt most nem a rózsaszín felhős, éberség nélküli elborulást értem. Sokkal inkább a szívhez és Önmagadhoz való olyan mértékű kapcsolódást, ami megnyit az Ég felé, és olyan erők csatornájává válsz, ami által bármit, amit választasz, lehetséges lesz számodra.

A szerelemben óriási erő van. A beteljesült szerelem általi teremtésben, a Férfi-Nő Egységében pedig még nagyobb.

Azt a szövetséget, ami a Férfi és a Nő között létre tud jönni, a szerelem ereje tartja össze. Mint habarcs a téglákat, aminek köszönhetően bármi felépíthető.

A szerelmes Nő tehát a Férfi igaz valóját, lelkét tükrözi, és ezáltal megmutatja a Férfi számára azt, hogy szerethető, és milyen csodálatos. Felülírva ezáltal az oly sok Férfiban benne lévő kétséget, félelmet, bizonytalanságot, hogy vajon elég szerethető vagyok-e?

A valódi szerelem ilyen tisztán, igazon ragyogó drágakőként ragyogja be az életünk, és hoz fényt a legnagyobb sötétségbe.

A szerelmes Nő felelőssége is ez, hogy használja-e ezt a végtelen transzformációs Erőt, és ezáltal hozzájárul-e ahhoz, hogy a Férfi lelke is felszabaduljon, tisztuljon és ragyoghasson. És ugyanígy fordítva. Természetesen a Férfi is választhatja ezt elsőként, nincsenek semmiféle kötelező útmutatások ezzel kapcsolatban. Hiszen számtalan Nő is él szeretethiányban, kétségben, menekülve a szeretetteljes kapcsolatoktól, elutasítva egy Férfi igaz szerelmét és ezáltal azt a boldog életet, ami kettejük számára lehetséges lenne.

Persze nem választhatunk a másik helyett, nem élhetjük helyette a szerelmet, de megmutathatjuk, hogy mi lehetséges akkor, ha választjuk mindezt.

A szerelem vállalása által a szerelem szabadságát élhetjük, és ez a felszabadító erő a lélek lehetősége a teljességre. Hogy választhatja azt, amiről oly sokszor már lemondott.

Szeretnél velem személyesen találkozni? Nézd meg a tanfolyamaimat, előadásaimat itt.

Mert igen, sokszor sokan mondtunk már le a szerelemről. Sokszor váltunk a rabjává, pedig a szerelem szabadságot kellene hogy hozzon. Sokszor tettük elérhetetlenné, pedig a szerelemnek a legelérhetőbb élménynek kellene lennie az életünkben. Sokszor hittük azt, hogy le kell mondanunk róla, pedig a lemondás a szükség, a hiány valóságában tart, és a bőség terében nincs lemondás, tehát a szerelem is választható, megélhető, elérhető.

Ahhoz, hogy a szerelemben is megújuljunk, a saját szerelem múltunkon kell túljutnunk.

Azokon a nézőpontokon, amit eddig hittünk el és alkottunk a szerelemről. A szerelem így válik korlát helyett lehetőséggé, bánat helyett örömmé és rabság helyett a szabadság forrásává.

Nézz ma bele a szerelem tükrébe, és válj te magad is egy „szerelmes tükörré”, hogy benned valaki meglássa Önmaga csodáját! Ki tudja, talán ez a legnagyobb ajándék, amit adhatsz Önmagadnak és annak, akit szívből szeretsz.

Hasonló bejegyzések

A női-férfi Társteremtés energiája, működése

A női-férfi Társteremtés energiája, működése

A nő és férfi társteremtésének van egy nagyon erős energiája. Ez már az a minőség, amikor a férfi is egységben van önmagával, éli a férfi teremtő erejét, és nő is egységben van magával. Amikor megérkezik a férfi is a legtisztább, legragyogóbb minőségébe, és a nő is megérkezik a legtisztább, legragyogóbb minőségébe, és így kapcsolódnak egymással. Ebben a társteremtésben valami nagyon erős, de még kiaknázatlan energia van.

bővebben
Itt az idő, hogy az emberiség felnőttkorba lépjen

Itt az idő, hogy az emberiség felnőttkorba lépjen

A legnagyobb hazugság, amibe az emberek egyénileg és kollektíven estek, hogy nincs választásom és nem vagyok képes rá. Az erőtlenség hazugsága kiszolgáltatottá teszi az embereket a külvilágnak és másoknak. Amikor valaki nem éli az erejét, szétkapcsolódott a tudásától, függővé és manipulálhatóvá válik.

bővebben
Szerethető vagy

Szerethető vagy

Valahol mélyen minden ellenállásunk, ítéletünk, nézőpontunk, választásunk mögött az a nézőpont, kétség van, hogy vajon szerethetőek vagyunk-e. Az Egységből egy kétség szakított ki, és ez a kétség mindig Önmagunkkal kapcsolatos. Egy elbizonytalanodás, egy kósza gondolat, egy félresikerült tapasztalás, egy választás következményeként. Amikor valamiből nem az lett, amit vártunk. Mert az Élet sokszor hoz ilyen helyzeteket. Hogy nem az lesz bizonyos dolgokból, amit előre várunk. A legjobb szándék ellenére sem.

bővebben

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kosár
  • A kosárban nincsenek termékek.
0 Shares
Share
Tweet
Pin