Szeretlek. Mi az, amit ma igazán adhatok Neked?

Közzétéve: február 14, 2018

Az igazi ajándék én vagyok, és magamat számtalan formában adhatom Neked. Szeretnék azonban úgy adni, ahogy azt most Te be tudod fogadni. Ami számodra most a legnagyobb hozzájárulás, ami számodra a legkönnyedebb befogadás. Szeretek Neked ajándékot is venni, de ma olyat szeretnék adni, amit talán eddig még ennyire koncentráltan én magam sem tudtam adni. Szeretlek, így azt kérdezem, mi az, amit ma igazán adhatok Neked?

A Figyelmem és a Jelenlétem

Hogy tudok-e igazán figyelni Rád? Nem mindig tudtam, de idővel megtanultam. Vagy legalábbis törekszem arra, hogy egyre jobb legyek benne. Leteszem a telefont, kikapcsolom a fejemben pörgő mókuskereket, lerakom a munkámat és RÁD figyelek. Elteszem mindezeket és egyszerűen vagyok. Veled. Jelen. Érezlek, érzékellek, a lényemmel a lényedet, a létezésemet adom, a tápláló energiámat. Képessé váltam elvárás nélkül adni, és bűntudat nélkül befogadni, így olyan csodálatos egység élményt élhetek meg Veled, ami minden „kötelezőnek tartott” ajándékot felülmúl.

A Gondoskodásom és a Törődésem

A törődésem van, hogy csak egy kérdés, hogy: „Hogy vagy?”, az őszinte érdeklődésem és kedvességem szeretetteljes átadása. Kíváncsi vagyok Rád, hogy hogyan zajlik az életed, mik a nehézségeid, mi foglalkoztat. És mit tudok tenni, hogy könnyebb legyen Neked, hogy több örömöd legyen, hogy boldogabb legyél? Nem átvenni akarom tőled a feladataidat vagy megoldani a problémáidat, hiszen tudom, hogy képes vagy egyedül, magadban is megoldani az életedet. Egyszerűen csak az a hozzájárulás kívánok lenni Neked, amivel könnyebbé és örömtelibbé válik számodra az Élet.

Az Elfogadásom és a Szeretetem

Ez a hozzájárulás pedig a megengedés és a szeretet terében tud a legkönnyebben kibontakozni. A megengedés terében nincs bennem akarat, elvárás, nincsenek titkos szándékaim, nem akarlak csapdába csalni, irányítani, megmondani mit tegyél, vagy ne tegyél. Elfogadlak és szeretlek olyannak, aki vagy, elfogadva a választásaidat, még akkor is, ha azok nem egyeznek meg az enyéimekkel. A szeretetem áradásával teremtek, varázsolok az életedben és ez a szeretet feltétel nélküli, így nem fél, nem fáj, nem kérdőjelezi meg, hogy vajon visszaélnek-e vele. Ennek a szeretetnek nincs konkrét oka, egyszerűen nem tud nem áradni. Túlcsordul és nem számítgat, de ennek a szeretetnek a megélésével nem adom fel Önmagamat és nem csúszok áldozatszerepbe.

A Hálám és a Nagyrabecsülésem

Hálás vagyok és elismerem a lényedet. Hálás vagyok a létezésedért, azért, hogy az életem része vagy. Látlak Téged, látom a fényedet és látom az árnyékodat, de túllépve a poláris világ ítéletein elfogadlak, elismerlek és nagyra becsüllek. Nem kell, hogy egyet értsek azzal, amit teszel, nem kell azonosuljak a nézőpontjaiddal, nem kell feladjam magam érted, nem kell megszerelnem sem magamat, sem téged. Hálás vagyok a változásért, amit az életembe hoztál és azokért a lehetőségekért, csodákért, amelyek általad jöttek az életembe. Látom a nagyszerűségedet és támogatlak abban, hogy ezt megéld, kibontsd és kiteljesedj benne.

A Hitem és a Bizalmam

Hiszek és bízok benned. Abban, hogy képes vagy rá. Hogy törekszel arra, hogy olyan választásokat hozz, amelyek a lehető legtöbbet teremtik mindnyájunk számára. Nem akarlak megmenteni, de erősítem a hitedet Önmagadban és bizalmammal segítelek a nehéz pillanatokban. Erősítelek, hogy higgy magadban, a választásaidban és nagyobb lehetőségeket nyitok meg számodra. Inspirállak a teremtésben, a nagyszerű választásokban és hogy teljesebbé váljon az életed.

Nem függök Tőled. Boldog vagyok magamban is, de érzem az Együtt erejében rejlő lehetőségeket. Választalak, mert Veled nagyszerűbb teremtéseket, kalandosabb életet és a boldogságnak egy olykor mélyebb, olykor magasabb vonulatait élhetem meg. Egységben vagyok Veled, és ebben az Egység élményben én is, Te is kiteljesedek.

Szeretlek. Így mondd, mi az, amit ma igazán adhatok Neked?

Szerző: dr.Hörömpő Andrea – Lélekmozaikok

Hasonló bejegyzések

Továbblépés – Egy új kezdet

Továbblépés – Egy új kezdet

2020 sok változást hozott, az én életemben is. Hónapok óta érlelődik bennem egy választás, hosszú-hosszú folyamat eredményeképp. 2014. decembere óta, már 6 éve része az életemnek az Access Consciousness. Előbb kezelőként, majd facilitátorként működtem, az elmúlt...

bővebben
Fény születik

Fény születik

Nem csak ma, de ma különösen. Nem csak az életünkben, de a szívünkben. Nem csak bennünk, de a világban is.

Aki sokáig járt a pokol sötétségében, annak furcsa, szokatlan ez a világosság. Hozzászokik a szemünk a sötétséghez, már-már kiigazodunk minden útvesztőben, ha nehezen is, de lépünk előre, megszoktuk, hogy kettőt előre, egyet vissza.

De mindennek vége már.

bővebben
Mi más lehetséges még? Kérdés a kiagyalás helyett

Mi más lehetséges még? Kérdés a kiagyalás helyett

Ez az időszak a változásról szól, a változás pedig választásokkal jár. Amikor nem tudjuk, hogy mit válasszunk, hajlamosak vagyunk az agyalásra, ahhoz, hogy visszanyúljunk múltbeli helyzetekhez és azokat megítélve, kikövetkeztessük, hogy mi lenne most is a jó, helyes választás. De mennyire működik ez? És mi más lehetséges még?

bővebben

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kosár
  • A kosárban nincsenek termékek.
2,72K Shares
Share2,72K
Tweet
Pin