Mágneses vonzódás minden generatív szexuális energia taszításához

Közzétéve: január 02, 2018
Tudod-e azt választani, aki valójában táplál téged, a lényedet, az életedet? És tudsz-e nemet mondani annak, aki nem? Az önítéletek, a bántalmazások, a szenvedés megszokásán túl be tudod-e fogadni igazán azt, aki valójában ezt a könnyed, tápláló energiát adja számodra? Ismerd meg ezt az energiát – amit röviden csak a tápláló szexuális energia helyreállításának hívok – és hogy miben tudja megváltoztatni az életed.

Mágneses vonzódás minden generatív szexuális energia taszításához és minden megtestesült generatív szexuális energia helyreállítása. Ez a felettébb furcsa nevű energia az Access Consciousness® egyik testkezelései közé tartozik. Ne érteni akard, hanem inkább érzékeld és használd. A testkezelések kioldják a testből azokat a fájdalmakat, lenyomatokat, amelyeket magunkba zártunk, akár előző életes emlékként, akár ebben az életben. Ha tisztítjuk a saját energiánkat, feloldjuk a testünkbe zárt blokkokat, akkor megváltozik a körülöttünk lévő információs mező, amely hatással lesz arra is, hogy milyen lehetőségek, személyek jelennek meg az életünkben.

Vonzások vagy választások?

Gondolom hallottál már a vonzás törvényéről, amely oly népszerű a spirituális-ezoterikus körökben. Összefüggésbe hozzák a pozitív gondolkodással, és számos értelmezésben úgy kommunikálnak róla, hogy amire gondolsz – legyen az jó vagy rossz – azt vonzod az életedbe.

A vonzás törvénye azonban túlmutat a gondolati vonzáson, és a maga valóságában sokkal inkább azt mutatja meg, hogy azt vonzod, ami TE MAGAD VAGY. Akár tudsz róla, akár nem. Így az életedet sokkal inkább mozgatják azok a tudatalatti mechanizmusok és energetikai minták, mint azt gondolnád. Ezen energetikai lenyomatok olykor függetlenek a gondolatainktól, és számtalan módon hathatnak a választásainkra.

Minél inkább megismered Önmagadat, annál inkább tudatosan vagy képes meghozni a választásaidat, és nem vagy kiszolgáltatva a vonzás öntudatlan mechanizmusának. Mert hatással vagyunk a környezetünkre, vonzunk vagy taszítunk másokat, ne akarjunk ennek ellenállni. Sokszor nincs ráhatásunk arra, hogy kiket. Vagy mégis?

Energiavámpír helyett: tápláló (pár)kapcsolat

Ennek az energiának a használata hozzásegít ahhoz minket, hogy olyan személyeket vonzzunk (és könnyedén válasszunk), akik valóban táplálók számunkra. Akik nem csak elvesznek, hanem adnak is, akik nem csak irányítanak, sokkal inkább inspirálnak, akik nem dominálni akarnak egy kapcsolatban, hanem képesek a kölcsönös együttműködésre. Akik kedvesek, gyengédek, felelősségteljesek, akik örömet, jókedvet, pozitív élményeket hoznak az életünkbe.

„Rendbe kell rakni a pasis dolgokat a lelkemben, reakcióimban. Hogy ami jó, azt ne… hmmm…  csesszem szét, a hülyeségeket meg ne vonzzam be.”

Volt, aki ezen indíttatásból jött el a tanfolyamra. Mert vagyunk azzal úgy, hogy benne vagyunk egy csodálatos kapcsolatban, és néha magunk sem értjük, hogy micsoda oda nem illő és romboló reakcióink vannak, még egy teljesen kedves és ártatlan megnyilvánulásra is. Jó esetben elindulunk az önismeret útján – sokszor önítéletek garmadáját borítva magunkra az úton – de a szavak és a felismerések szintjén nem mindig születik megoldás. Az energiákat azonban nem megérteni kell, egyszerűen csak használni.

A másik tipikus élethelyzet, hogy azt érezhetjük, egyszerűen „vonzzuk a hülyéket”. Akár párkapcsolatban, akár munkahelyen, akár baráti kapcsolatban, vagy egy hétköznapi „véletlen” találkozás során is. Ilyenkor is hajlamosak vagyunk önítéletekre és nem értjük, hogy vajon miért ragadunk bele egy olyan helyzetbe, amiről tudjuk, hogy valójában egyáltalán nem jó számunkra. Ebben az esetben ez az energia segít abban, hogy könnyebben képessé váljunk nemet mondani, meghúzni a határainkat és kiállni Önmagunkért, nem alárendelődve egy kapcsolatban.

Női- férfi minőségek helyreállítása

Egy korábbi tanfolyamon érzékeltem, hogy sokunk teste mintha “fordított mágnesként” működne: Nőként férfiasok, Férfiként nőiesek vagyunk. És mintha ennek az energiának a használata visszaállítaná azt, hogy hogyan működjünk könnyedén Nőként vagy Férfiként. Mintha visszafordítaná a mágnest, így Nőként már nem a nőies Férfiakat és férfiként nem a férfias Nőket vonzzuk az életünkbe.

Számtalan hétköznapi élethelyzetnek, problémának a forrása az, hogy felborultak a női-férfi szerepek, és ezek visszabillenésével a magánéletünk kulcskérdései is rendeződhetnek. Ha egy Nő meg tudja élni nőiségét egy olyan Férfi mellett, aki kellő önbizalommal és Erővel rendelkezik ahhoz, hogy Társa legyen, akkor abban a kapcsolatban a két fél valódi táplálással lesz egymás iránt.

Gyógyítás – Szexuális gyógyító

A fentieken túl ez az energia hozzájárul ahhoz is, hogy elismerjük, válasszuk és megéljük a gyógyító képességünket. A gyógyító energiáink nagy része szexuális energiában és szexuális gyógyítóként nyilvánul meg. És ehhez nem kell válasszuk azt, hogy mindenkivel szexeljünk is.

Szexuális gyógyítóként létezni nem feltétlenül a fizikai aktusról szól. Hanem önmagában arról, hogy már a bennünk lévő tiszta szexuális energiánkkal, a kisugárzásunkkal hatással vagyunk másokra. Vannak olyan személyek, akik társaságában egyszerűen „jó lenni”. Akik szinte tömegekre vannak hatással pusztán a lényükkel. úgy hogy az energiáikkal gyógyítanak.

Ha nem ismered el, hogy szexuális gyógyító vagy, könnyen olyan párkapcsolatot vonzol be az életedbe, ahol folyamatosan „megszereled” a párodat, helyre rakod az életét, pénzt teremtesz számára, fizikailag is meggyógyítod az egészségét, és amikor ez megtörténik, ő továbbáll (vagy te magad szakítasz vele), és jöhet a következő személy, akit gyógyíthatsz.

 

Nem kell, hogy bármi rosszul működjön az életedben – A jövő teremtése

A legnagyobb tévképzet ezzel a témával kapcsolatban az, hogy az életünknek, a szexuális életünknek vagy bármi másnak rossznak kell lennie. Itt ismét bekúszik a bántalmazás, az Önmagunk vagy a másik fél hibáztatása, pedig mindez sokkal inkább szól arról, hogy egyszerűen éberséget kapunk a jövő teremtésének a lehetőségeire. Hogy ne automatizmusokból (vonzásból) hanem valójában választásból működhessünk. A tudatos szexualitás része mindez, ami könnyedséget ad abban is, hogy megismerd, mire (és kire) vágyik valójában a tested.

Pénz és befogadás

Ez az energia a befogadásunkat is megkönnyíti. Ha már nem taszítjuk magunktól a valóban tápláló személyeket és lehetőségeket, könnyebbé válik a befogadásuk is. De nem csak szexuális értelemben. Nem kell közösülnöd valakivel, hogy befogadhass tőle.

Az életedbe érkező pénz mennyisége is alapvetően függ a befogadásodtól. Ha megkönnyíted magadnak a befogadást, ha túllépsz a befogadást gátló mechanizmusokon és nézőpontokon, több pénzed is lesz, illetve sokkal könnyedebben fog áramolni az életedbe.

 

Túl a szexen: A szexuális energia az élet(öröm) energiája

Azzal, hogy energetikailag megnyílsz a tápláló energiákra, könnyebb lesz számodra az önfeledt öröm megélése is. Amikor blokkok nélkül engedjük át magunkon a tápláló, kreatív, nagyszerű, orgazmikus életörömöt. Amiben nincs ítélet, nincs kiszámítás, csak könnyedség, vidámság és pozitív vibrálás. Megélheted ezt bármikor, az élet bármelyik pillanatában. Ha azonban mindez nehézséget okoz számodra, akkor ez az energia segít felszabadítani ennek a blokkjait benned.

Mi az a táplálás, kedvesség, gyengédség, amit ma befogadhatsz, amit még nem fogadtál be soha?
Kitől fogadhatsz be táplálást, kedvességet, gyengédséget, amit még nem fogadtál be soha?

Ki az, akit azért utasítasz el, mert ha túl közel engednéd magadhoz, az egész életed megváltozna?
Ki az, aki azért utasít el, mert ha túl közel engedne magához, az egész élete megváltozna?
Mi van, ha mindez megváltozhat? Ráadásul könnyedén, örömmel és ragyogva! 

Kérdezd a testedet, hogy hozzájárulás lenne-e számára, ha kapna ebből az energiából? Két módon veheted igénybe: Ezt az energiát kérheted tőlem testkezelésként, vagy eljöhetsz testtanfolyamra és megtanulhatod, így az energia kezelőjévé válsz, ezt követően pedig használhatod magadon és másokon is.

Szerző: dr.Hörömpő Andrea – Access Bars®-, Facelift®- és Testfacilitátor

Jelen cikk saját megfogalmazásom, hogy én magam hogyan érzékelem ezt az energiát. Más Access Consciousness® Facilitátorok, és Testfacilitátorok, számára jelen cikk linkje hivatkozásként a nevem megjelölésével használható. Azonban a fentiek, és a honlapomon található más írások, cikkek, leírások, az én egyértelmű írásos jóváhagyásom nélkül sem részletekben, sem egészben nem közölhetők, nem másolhatók, másik honlapon, Facebookon, online vagy offline megjelenésben, hirdetésben nem közölhetők, nem sokszorosíthatók. Ez vonatkozik a nyilvános előadásokra illetőleg tanfolyami felhasználásra, internetes közlésre is.

Hasonló bejegyzések

Mi más lehetséges még? Kérdés a kiagyalás helyett

Mi más lehetséges még? Kérdés a kiagyalás helyett

Ez az időszak a változásról szól, a változás pedig választásokkal jár. Amikor nem tudjuk, hogy mit válasszunk, hajlamosak vagyunk az agyalásra, ahhoz, hogy visszanyúljunk múltbeli helyzetekhez és azokat megítélve, kikövetkeztessük, hogy mi lenne most is a jó, helyes választás. De mennyire működik ez? És mi más lehetséges még?

bővebben
Nem vagy rossz

Nem vagy rossz

A legnagyobb bennünk élő hazugság, ami által az életünket teremtjük, az, hogy rosszak vagyunk. Elhittük, bevettük, akár most, akár előző életeinkben és megmételyezi a testünket, lelkünket. Önszabotáló, önbüntető programok és önbeteljesítő jóslatok épülnek minderre, amelyek a felszínen különböző módokon jelennek meg. Csak rakd le. Most. Nem vagy olyan szörnyű, rossz és gonosz, mint amilyennek magadat látod. Sőt.

bővebben
Bizalom sérüléseink

Bizalom sérüléseink

Tudsz-e bízni? Magadban, másokban, az Univerzumban? A bizalom minden kapcsolódásunkban ott van és oly törékeny. Ha egyszer eltörik, akkor a sérüléseket megőrizve önbizalom hiányt és mások felé is bizalmatlanságot teremt. A bizalom sérülések helyreállíthatók, ha hajlandóak vagyunk a tudásunkkal és az éberségünkkel menni és elismerni magunkat.

bővebben

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kosár
  • A kosárban nincsenek termékek.
1,17K Shares
Share1,17K
Tweet
Pin