Szerelem, Szerelem, Te csodás!

Közzétéve: május 16, 2021

A szerelem nemtől, kortól, élethelyzettől függetlenül megérkezhet az életünkbe, és amikor ez megtörténik, bizony nem pusztítani, hanem építeni jön. Ajándékot és csodákat hoz, és abban az új korszakban, aminek a küszöbén állunk, bizony ennek a szerelem energiának az örömteli megélése természetessé válik. Engedd be tehát a szerelmet az életedbe és engedd, hogy megajándékozzon a csodáival!

​Szerelem múltunk

Mi is a szerelem? Számomra a szerelem egy ENERGIA és LÉTÁLLAPOT. Ennek az energiának a behívása az életedbe, majd pedig választása és élése senki mástól nem függ, csak tőled. A szerelem, mint létállapot megjelenhet több formában. A legtipikusabb, amikor kapcsolatban éljük, de megélhetjük egy tevékenység vagy pusztán a létezés során is.

A szerelem energiához sok hazugság, félreértés, félreértelmezés, nézőpont, ellenállás, befixálás, eskü, ígéret, fogadalom tartozik, amelyek életek, évezredek óta rakódtak egymásra. Ezekhez a nézőpontjainkhoz a szerelemmel kapcsolatban sokszor mindenképpen ragaszkodunk, nehezen hagyjuk feloldódni a megengedés áldásos terében, így a ragaszkodás olyan energetikai befeszülést hoz létre, ami megakadályozza a szerelem energiájának könnyed, örömteli áramlását az életünkben.

Ha nem ragaszkodsz hozzá, ha nem mindenáron vágysz rá, de nem is ellenállsz neki, akkor megnyitsz egy energetikai kaput a szerelem energiájának az életedbe érkezéséhez. Ha kéred és választod, akkor megjelenhet és hozzásegíthet ahhoz, hogy egy nagyszerű, örömteli, kiteljesedésben gazdag életet élj.

A szerelem létállapotának éléséhez érdemes ránézni a szerelem múltunkra, és feloldani azokat a nézőpontokat, döntéseket, esküket, ígéreteket, fogadalmakat, amelyek a szerelmet elnehezítik, megakadályozzák, vagy netán kizárják az életünkből. A szerelemmel kapcsolatos nézőpontjaink tisztításával megengedjük, hogy az energia megjelenjen az életünkben és hozzájárulás legyen számunkra abban az életben, amit élni szeretnénk.

Olvasnál még, hallgatnál még tőlem gondolatokat? A lehetőségeket itt találod:

A szerelem lehetőségei

A szerelem energia megjelenése nem feltétele a boldog és a kiteljesedett életnek, de ha megjelenik, az általában soha nem véletlen: ott megmutat egy olyan lehetőséget, ami választható számunkra. Ez a választás senki mástól nem függ csak tőlünk. A tiszta szerelem energiája számomra maga az Élet teremtő energiája. Szándéktól, manipulációtól, befolyásolástól mentesen csak létezik, árad és ennek a terében bizony csodák születnek.

A szerelem szembesíthet Önmagunk legnagyobb korlátaival, de legnagyobb lehetőségeivel is. A szerelem nem választ helyettünk, de nem is várja el, hogy válasszuk. Aki választja, annak számára ajándékot, örömöt és a teljesség kirobbanó élményét hozza.

A szerelem áldás, és itt és most megnyílt a tér arra, hogy túllépjünk a szerelem múltunk fájdalmain és félelmein. Mindenen, amivel eddig megakasztottuk magunkat a beteljesült szerelem örömétől és csodájától. A szerelem választása szembesíthet kényelmetlen helyzetekkel, választás elé állít, de mindezek közben ránézünk Önmagunk árnyoldalára, titkaira, de felszínre érkezhetnek a képességeink és az erőnk is.

A szerelem olyan erőt és bátorságot képes kihozni belőlünk, mint semmi más helyzet vagy energia az életünkben. Aki tehát a szerelmet tisztán éli, az ennek a választása által Önmaga teljességét és nagyszerűségét kezdi el felfedezni: az Erőt, ami képes bármit áttranszformálni, a lehetetlent lehetségessé varázsolja, miközben gyógyít, teremt és örömöt hoz.

Szeretnél velem személyesen találkozni? Nézd meg a tanfolyamaimat, előadásaimat itt.

A szerelem öröme

Itt az idő a szerelmet a fájdalmak helyett az örömmel összekötni, és választani, élni, Önmagunk teljességét a szerelem energia elsöprő erejének köszönhetően.

Benne kell hogy legyen a valóságodban, hogy számodra is lehetséges a szerelem. Benne van-e a valóságodban, tehát elhiszed-e, hogy számodra is elérhető, létezhet a szerelem megélése?  A nézőpontod teremti a valóságodat. Nem tudja helyetted senki más megengedni magának ÉS választani a szerelmet, csak TE magad. Ha te megengeded, hogy a valóságodba érkezzen ÉS választod, akkor fog. Ha kizárod, akkor kizárod annak a lehetőségét, hogy a szerelem energiájának az áldását élvezd.

Igazság, mit tudsz a szerelemről? Mi az, amit nem engedsz meg magadnak, hogy tudj a szerelemről? Megengednéd-e magadnak, hogy érkezzen és megmutassa, milyen ajándékot tartogat számodra?

Ha hív a téma, szeretettel várlak május 17-én 20 órakor egy Facebook Live videóban a Lélekmozaikok oldalán. Május 19-21 között pedig a Szerelem Szabadsága és a Szabadság Szerelme előadássorozattal ásunk mélyebbre a szerelem területén, kitisztítva a múlt elnehezítő energiáit, megnyitva magunkat egy könnyedebb, örömtelibb, teljesebb, szerelmesebb és szabadabb élet felé!

Hasonló bejegyzések

A megmentő programok ideje lejárt

A megmentő programok ideje lejárt

A megmentő programok látensen futnak bennünk, szabotáljuk, nehezítjük vele a saját életünket. A legtöbb megmentő programot még előző életeinkből hozzuk magunkkal, amelyeket eskükkel, fogadalmakkal biztosítunk be.A megmentő programok mögötti nézőpontok A megmentő...

bővebben
Az ÉLETÖRÖM Újholdja

Az ÉLETÖRÖM Újholdja

Nemrég megkérdezték tőlem, mi az élet értelme, miért is vagyunk itt a Földön. Az örök kérdés, és jól el lehet rajta filozofálni, vagy fel lehet állni az íróasztal és az elmélet mögül és megtapasztalni az Élet örömteli oldalát. ​Minden hónapban lehetőségünk nyílik az...

bővebben
A Nő teret tart

A Nő teret tart

A passzívabb, nőiesebb energia egyik kulcsmomentumáról beszélgettünk A benned élő NŐ felszabadítása workshopon, ez pedig az, amikor a NŐ teret tart. Mit is jelent mindez? ​Minden teremtés egy térben történik Minden teremtés egy térben, tehát egy energiamezőben...

bővebben

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kosár
  • A kosárban nincsenek termékek.
0 Shares
Share
Tweet
Pin