Szerelem, Szerelem, Te csodás!

Közzétéve: május 16, 2021

A szerelem nemtől, kortól, élethelyzettől függetlenül megérkezhet az életünkbe, és amikor ez megtörténik, bizony nem pusztítani, hanem építeni jön. Ajándékot és csodákat hoz, és abban az új korszakban, aminek a küszöbén állunk, bizony ennek a szerelem energiának az örömteli megélése természetessé válik. Engedd be tehát a szerelmet az életedbe és engedd, hogy megajándékozzon a csodáival!

​Szerelem múltunk

Mi is a szerelem? Számomra a szerelem egy ENERGIA és LÉTÁLLAPOT. Ennek az energiának a behívása az életedbe, majd pedig választása és élése senki mástól nem függ, csak tőled. A szerelem, mint létállapot megjelenhet több formában. A legtipikusabb, amikor kapcsolatban éljük, de megélhetjük egy tevékenység vagy pusztán a létezés során is.

A szerelem energiához sok hazugság, félreértés, félreértelmezés, nézőpont, ellenállás, befixálás, eskü, ígéret, fogadalom tartozik, amelyek életek, évezredek óta rakódtak egymásra. Ezekhez a nézőpontjainkhoz a szerelemmel kapcsolatban sokszor mindenképpen ragaszkodunk, nehezen hagyjuk feloldódni a megengedés áldásos terében, így a ragaszkodás olyan energetikai befeszülést hoz létre, ami megakadályozza a szerelem energiájának könnyed, örömteli áramlását az életünkben.

Ha nem ragaszkodsz hozzá, ha nem mindenáron vágysz rá, de nem is ellenállsz neki, akkor megnyitsz egy energetikai kaput a szerelem energiájának az életedbe érkezéséhez. Ha kéred és választod, akkor megjelenhet és hozzásegíthet ahhoz, hogy egy nagyszerű, örömteli, kiteljesedésben gazdag életet élj.

A szerelem létállapotának éléséhez érdemes ránézni a szerelem múltunkra, és feloldani azokat a nézőpontokat, döntéseket, esküket, ígéreteket, fogadalmakat, amelyek a szerelmet elnehezítik, megakadályozzák, vagy netán kizárják az életünkből. A szerelemmel kapcsolatos nézőpontjaink tisztításával megengedjük, hogy az energia megjelenjen az életünkben és hozzájárulás legyen számunkra abban az életben, amit élni szeretnénk.

Olvasnál még, hallgatnál még tőlem gondolatokat? A lehetőségeket itt találod:

A szerelem lehetőségei

A szerelem energia megjelenése nem feltétele a boldog és a kiteljesedett életnek, de ha megjelenik, az általában soha nem véletlen: ott megmutat egy olyan lehetőséget, ami választható számunkra. Ez a választás senki mástól nem függ csak tőlünk. A tiszta szerelem energiája számomra maga az Élet teremtő energiája. Szándéktól, manipulációtól, befolyásolástól mentesen csak létezik, árad és ennek a terében bizony csodák születnek.

A szerelem szembesíthet Önmagunk legnagyobb korlátaival, de legnagyobb lehetőségeivel is. A szerelem nem választ helyettünk, de nem is várja el, hogy válasszuk. Aki választja, annak számára ajándékot, örömöt és a teljesség kirobbanó élményét hozza.

A szerelem áldás, és itt és most megnyílt a tér arra, hogy túllépjünk a szerelem múltunk fájdalmain és félelmein. Mindenen, amivel eddig megakasztottuk magunkat a beteljesült szerelem örömétől és csodájától. A szerelem választása szembesíthet kényelmetlen helyzetekkel, választás elé állít, de mindezek közben ránézünk Önmagunk árnyoldalára, titkaira, de felszínre érkezhetnek a képességeink és az erőnk is.

A szerelem olyan erőt és bátorságot képes kihozni belőlünk, mint semmi más helyzet vagy energia az életünkben. Aki tehát a szerelmet tisztán éli, az ennek a választása által Önmaga teljességét és nagyszerűségét kezdi el felfedezni: az Erőt, ami képes bármit áttranszformálni, a lehetetlent lehetségessé varázsolja, miközben gyógyít, teremt és örömöt hoz.

Szeretnél velem személyesen találkozni? Nézd meg a tanfolyamaimat, előadásaimat itt.

A szerelem öröme

Itt az idő a szerelmet a fájdalmak helyett az örömmel összekötni, és választani, élni, Önmagunk teljességét a szerelem energia elsöprő erejének köszönhetően.

Benne kell hogy legyen a valóságodban, hogy számodra is lehetséges a szerelem. Benne van-e a valóságodban, tehát elhiszed-e, hogy számodra is elérhető, létezhet a szerelem megélése?  A nézőpontod teremti a valóságodat. Nem tudja helyetted senki más megengedni magának ÉS választani a szerelmet, csak TE magad. Ha te megengeded, hogy a valóságodba érkezzen ÉS választod, akkor fog. Ha kizárod, akkor kizárod annak a lehetőségét, hogy a szerelem energiájának az áldását élvezd.

Igazság, mit tudsz a szerelemről? Mi az, amit nem engedsz meg magadnak, hogy tudj a szerelemről? Megengednéd-e magadnak, hogy érkezzen és megmutassa, milyen ajándékot tartogat számodra?

Ha hív a téma, szeretettel várlak május 17-én 20 órakor egy Facebook Live videóban a Lélekmozaikok oldalán. Május 19-21 között pedig a Szerelem Szabadsága és a Szabadság Szerelme előadássorozattal ásunk mélyebbre a szerelem területén, kitisztítva a múlt elnehezítő energiáit, megnyitva magunkat egy könnyedebb, örömtelibb, teljesebb, szerelmesebb és szabadabb élet felé!

Hasonló bejegyzések

Ősbizalom…. Vezetve vagy…

Ősbizalom…. Vezetve vagy…

Vezetve vagy. Ide jutottunk el a Szívtudatosság ébredése program végén. Hogy az Egységhez, az önátadáshoz, és ehhez a „vezetve vagy élményhez” kell ennek az ősbizalomnak a helyreállítása is. Nagyon intenzíven megjelent az energia, és közben az is hogy itt még bizony van munka. Hétköznapi helyzetekben mutatkozik meg mindez….

bővebben
Az Új Aranykor teremtőinek titka

Az Új Aranykor teremtőinek titka

Az emberek elszakadtak az erejüktől, a tudásuktól, a saját éberségüktől és elfelejtették azt, hogy ők maguk mire képesek. Pedig valamikor tudták. Az ilyen ember, aki nem kapcsolódik az erejéhez, azt éli meg, nem képes teremteni, ezért mástól kell elvegyen, máshoz hasonlítja magát.

bővebben
Szeretetteli elengedés és elismerés

Szeretetteli elengedés és elismerés

A vasárnapi telihold ereje már egész hétvégén hat, és a szeretetteljes elengedésről mesél. Most van itt az idő elengedni szeretettel a szívünkben azt, ami már nem szolgál minket: az önítéleteinket, elvárásainkat, tökéletességmániánkat, a múltunkat és az ahhoz való ragaszkodást, azokat a kapcsolatokat, amelyek megfojtanak, visszahúznak, korlátoznak. Most van itt az idő kilépni a megmentő és az áldozat programokból és életünk urává válni: elismerve azt, hogy bármi is történjék veled, van választásod és képes vagy rá…

bővebben

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kosár
  • A kosárban nincsenek termékek.
0 Shares
Share
Tweet
Pin