Ha a szavak nem működnek, menj energiával!

Közzétéve: január 03, 2018

Szeretnék neked megspórolni néhány hónapot vagy évet. Néhány kirobbanó, másokkal erősen konfrontálódó veszekedést, meg nem értést, önmarcangolást, féltékenységi rohamot és számos más módot, amivel az ember extra szenzitív képességekkel megáldott lánya (vagy fia) magát bántani és megítélni tudja. És elárulni egy titkot, ami valójában egyáltalán nem titok, és tudom, hogy Te is tudod, csak eddig még nem biztos, hogy megfogalmaztad magadnak.

Sokáig nagyon érdekelt a pszichológia, legjobban az integrál irányzattal tudok menni, de igazán sosem választottam. Mert azt éreztem, hogy ami valójában számít, az a szavakon túl van. Hogy működnek persze az ilyen-olyan pszichoterápiák, és fontosak is lehetnek egy-egy életszakaszban, betegségekben, de csak egy darabig működnek. Hogy megvannak a maguk korlátaik. Ezért valójában olyan módszert kerestem, ami túlmutatott ezeken. Az igazság az, hogy nem is kerestem, megtalált. Sőt, beszippantott. Három éve, és úgy hívják, hogy Access Consciousness®.

Tudom, furcsa ezt leírni íróként, de valójában az elmúlt időszak legnagyobb felfedezése számomra a szavakon túli energiák világa. A negyedik könyvem írásának legvégén, a képességeimmel való szembenézéskor jöttem rá arra, hogy én a szavaimmal is valójában energiát közvetítek. Hogy amikor konfrontációt élek meg, amikor hazugságot érzékelek, az gyakran a szavak és a mögöttük lévő energiák összeütközéséből adódik. Ezért ha a szavak nem működnek, menj energiával!

De mégis mit jelent mindez?

Alapvetően azt, hogy tudd, hogy tudsz. Hogy érzékelsz. Hogy látod a láthatatlant. Hogy képes vagy információt levonni abból is, amit nem tudsz megfogni, amit nem hallasz, vagy nem látsz. Eddig sokan csak az intuícióval mentek, de valójában jóval több ez. Képzeld azt el, hogy az Univerzum küldi feléd az információkat mindenféle csatornán: szóban, képben, hangban, illetve megfoghatatlan, láthatatlan, hallhatatlan módokon is.

Túlzott jelentőséget tulajdonítunk a szavaknak

A kimondott szót rögtön igazzá tesszük, nem vizsgálva a mögötte lévő energiát. És nem csak igazzá tesszük, de igazságtartalmát el is várjuk. És amikor nem azt kapjuk, amit vártunk, amit hittünk, akkor pedig elkezdjük hibáztatni vagy Önmagunkat vagy a másikat. Pedig… őszintén.

Tedd a kezedet a szívedre, és valld be magadnak, hányszor fordult elő az, hogy a szíved mélyén tudtad, hogy nem mondanak neked igazat? Egyszerűen érezzük, érzékeljük, amikor valami nincs rendben, csak az érzékelésünk helyett azzal megyünk, amit látunk, hallunk vagy inkább, amit látni, hallani akarunk. Megállítjuk magunkat, eltagadva a képességeinket.

„Csak választások”

Amikor az energiával mész, képes vagy arra, hogy a felbukkanó lehetőségek közül úgy válassz, hogy nem feltétlenül tudod megmagyarázni, hogy miért választottad azt. Nem látod, nem hallod, nincs rá bizonyíték, nem tudod megmagyarázni sem. Egyszerűen „csak” választod azt, amit választasz, és sokszor csak később derül ki, hogy milyen nagyszerű is volt az ilyen választásod. Minél inkább az energiával mész, annál inkább kikerülsz a gondolatok, önkorlátozó hiedelmek és a megszokások, automatizmusok korlátaiból.

Az igazi varázslat akkor születik meg, amikor képessé válsz a kettőt kombinálni.

A szavakat az energiákkal. Amikor képessé válsz azt, akkor és úgy mondani, ahogy a másik azt be tudja fogadni. Ha képessé válsz elismerni, amikor konfrontációt élsz meg a szavak és az energiák között, anélkül, hogy az belső frusztráltságot okozna benned. Amikor hajlandóvá válsz túllépni a magyarázkodáson. Amikor hajlandóvá válsz igazán Önmagad lenni, élni!

Az én legnagyobb tanulságom

Csak egy „jó tanács”, amit vagy megfogadsz, vagy a saját bőrödön tapasztalod majd az igazságát. Amikor konfrontációt élsz meg a szavak és az energiák között, nem feltétlenül kell azt másokkal megosztani, főleg nem felróni nekik, önkéntelenül és kérés nélkül szembesíteni őket a saját hazugságaikkal vagy ellentmondásaikkal. Mert a kéretlen igazságmondást nem mindenki szereti.

De persze hagynod sem kell, hogy hazudjanak neked. Ha a határaidat szeretnéd meghúzni, elegendő lehet a határozott, elegáns és érzelmi kilengések, polaritások nélküli, önbizalommal teli „tudom amit tudok” semleges kijelentés és annak tömör megnyilvánítása, hogy mi az ami működik neked.

Néhány kérdés, ami segíthet a szavak és az energiák közti ellentmondás kibogozásában:

Mi teremt többet? Ha mondom, vagy ha nem?

Milyen lesz a jövőm, ha a szavakkal, vagy ha az energiákkal megyek?

Hányszor győzted meg magad szavakkal, és ezzel leállítottad magadat, az életedet, az üzletedet, a kapcsolatodat, mert a szavaiddal megállítottad magát az energiát is?

Ha senkinek a szavai nem számítanának, mit (és/vagy kit) választanál?

Mi az a (szubjektív) igazság, amihez ragaszkodsz, amihez ha nem ragaszkodnál, akkor beindulna az életed/ a párkapcsolatod / rendeződne a konfliktusod/ pénzt hozhatna neked?

Haladóknak: Mit tettél életbevágóvá az igazsághoz való ragaszkodásban, ami benne tart abban, hogy folyamatosan a hazugságot vonzod?

Hasonló energetikai utazásra invitállak Téged az Access Consciousness® eszközei által. Olvass róluk, de inkább használd őket. Egyesítsd a szavaidat az energiákkal… és varázsolj! Az első lépésként az energiák világához az Access bars kezelést ajánlom, de kipróbálhatod és megtanulhatod a Facelift energetikai ránctalanítást vagy más egyéb testkezeléseket is.

Szerző: dr.Hörömpő Andrea 

Hasonló bejegyzések

A 3 leggyakoribb szerelmi minta, amibe beleragadva elkerül a szerelem

A 3 leggyakoribb szerelmi minta, amibe beleragadva elkerül a szerelem

Ha változást szeretnél az életedben a párkapcsolat és szerelem területén, akkor először érdemes feltérképezni azt, hogy honnan indulsz. Milyen szerelmi és párkapcsolati mintáid vannak? Mi az, amit elhittél a szerelemről? Mivel azonosulsz, minek ellenállsz? Az eddig nem tudatosított nézőpontok megváltoztatásával, és a hozzájuk kapcsolódó láthatatlan energiák feloldásával meg tud történni a múlt mintáiból való kilépés, ennek a változásnak köszönhetően pedig meg tud érkezni a szerelem az életedbe.

bővebben
Mesék vagy valóságok? Bevezetés az entitások világába

Mesék vagy valóságok? Bevezetés az entitások világába

Az a történelmi változás, amiben jelenleg élünk, magával hozza a látható és a láthatatlan közötti mesterségesen teremtett és fenntartott határok feloldását. Az elmúlt évezredek a racionális és látható világok és működések dominanciáját hozták magukkal, aminek köszönhetően a láthatatlan világa másodlagossá, szélsőséges esetben értéktelenné, üldözötté vált. Így azok számára, akiknek képessége van ezen a területen, a képességeik, és ezáltal az erejük és a lehetőségeik is korlátozásra kerültek.

bővebben
Mit tehetsz, amikor túl sok a külső bizonytalanság?

Mit tehetsz, amikor túl sok a külső bizonytalanság?

Amikor „túl sokká”, túl intenzívvé válik a külső bizonytalanság, az mindig egy lehetőség arra, hogy saját magadban felfedezd a biztonság élményét. Hogy van benned, a lelkedben, a lényed legmélyén valami nagyon erős, nagyon intenzív, nagyon szilárd ERŐ, amihez ha (újra) kapcsolódsz, akkor egyszerűen nem lesz szükséged már soha többé a külső kapaszkodókra, külső biztonság élményekre. A legbizonytalanabb időszakban is magabiztossá válsz.

bővebben

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

1,12K Shares
Share1,12K
Tweet
Pin