Access Bars® 2020

Megérdemelsz egy kis törődést...

Hogyan, mitől működik az Access Bars®?

A Bars® Session alatt az elengedés könnyedén történik meg, anélkül, hogy pontosan keresnénk vagy tudnánk, hogy mit engedünk el. Pihentető, kellemes folyamat, és energetikailag segít abban, hogy könnyedséget, változást, lehetőségeket hoz az életedbe.

Mi az, amit változtatnál az életedben? Pénzügyeidben, kapcsolataidban, az egészségedben? Mi működik Neked? Ismered-e magadat, mersz-e beleállni abba, ami igazán Te vagy, aki lehetnél? Választod-e Önmagad? Ha csak egy lendület hiányzik ahhoz, hogy kiteljesedj, válaszd az Access Barst.

Mi is az az Access Bars®?

Egy módszer, ami mindent visz!

Feloldja a blokkjaidat, önkorlátozó hiedelmeidet, fix nézőpontjaidat, segíti az elengedést. Kapukat nyit egy könnyedebb létezésre, lehetőségeket nyit számodra, segít elismerni a képességeidet. Megnyit a befogadásra, ellazítja az agyhullámokat, ami által több lehetőséged lesz nagyobbat teremteni. Egy Bars Session „általános takarításként” működik. Olyan, mintha megnyomnád a törlés gombot a számítógépeden és ezáltal eltűnnének a már nem használatos file-ok.

Mikor válaszd az Access Bars® t?

 • Ha változást szeretnél, csak nem tudod hogyan.
 • Ha könnyebben működő kapcsolatokra vágysz.
 • Ha kipróbáltál már sok módszert, de nem működtek, vagy kevésbé hatékonyan.
 • Ha szeretnél a félelmeid mögé nézni és ránézni a képességeidre.
 • Ha tudatosságot, mint eszközt választod.
 • Ha eleged van már abból, hogy mindig nehéz és szenvedni kell, és nyitott vagy arra, hogy könnyebben is lehet.
 • Ha szeretnél nagyobb éberséget.
 • Ha bőséget szeretnél az életedben.

Tanfolyamok

Események

Online előadás

Hogyan zajlik egy Access Bars® session?

Az Access Bars® Session – igény szerint – magában foglal egy rövid, 15 perces facilitálást, amiben kérdésekkel, tisztításokkal segítelek a változásban. Ezt követi egy 45 perces kezelés, ami masszázságyon, fekve történik, aminek során a fejeden lévő pontokat érintem, amelyek olyan életterületeket jelölnek, mint például: Pénz, Kontroll, Kreativitás, Kapcsolatok, Öröm, Test, Szexualitás, Gyógyítás, stb. Az érintés hatására a tested ellazul és elkezd elengedni olyan korlátozó hiedelmeket, gondolatokat, érzéseket, fájdalmakat, ítéleteket, amelyeket elraktároztál akár jelenbeli, akár előző életeid során, azonban amelyek már nem szolgálnak téged.

Mit tapasztalhatsz a gyakorlatban egy kezelés után?

Azt garantálom, hogy változást hoz az életedbe! Azt azonban már nem, hogy ez a változás úgy fog megjelenni az életedben, ahogyan azt Te most várod.

A Bars® LEHETŐSÉGEKET NYIT. A kezelésnek köszönhetően olyan dolgok is megváltozhatnak az életedben, amit korábban megváltoztathatatlannak tartottál. Kiszed a gondolataidat pörgéseiből és az elméd korlátaiból, hogy megnyisson a lehetőségekre, amelyek azon túl várnak rád.

Segít a tovább lépésben, az ÉLET ÖRÖMEINEK meglátásában, a kiteljesedésben, a saját végtelen lényed elismerésében.

A Bars® hozzájárul ÖNMAGAD TELJESSÉGÉNEK megélésében azáltal, hogy kiszed a jó-rossz, a helyes-helytelen ítéletei közül, és a kérdések, mint eszközök használatával mélyíti az éberségedet.

A Bars® FELOLDJA A BLOKKJAIDAT, ezáltal dinamizmust ad az életednek és számos eszközt, ami kilendít a mélypontról és hozzájárul ahhoz, amit elérni szeretnél. Milyen életre vágysz? Most van itt az idő megteremteni és megélni mindezt?

Milyen életterületeidre és hogyan hat a Bars® Session?

 • Kapcsolataidra: Társaddal, szüleiddel, gyermekeddel, barátaiddal, munkatársakkal, főnököddel, bárkivel.
 • Párkapcsolatodra: Ha már van, akkor is, és ha még csak szeretnél, akkor is. Hogy megismerd és könnyebben válaszd, mi működik Neked, így a párkapcsolatodban is könnyebben teljesedj ki.
 • Egészségedre: Mi az, amit a tested már régóta elengedne, ha hagynád, ha segítenéd benne?
 • Anyagi és pénzügyi életedre: Mivel a Bars kezelés segíti a befogadást, a pénzhez, a bőséghez való önkorlátozó hiedelmek kioldásával és a befogadásod növelésével lehet hozzájárulás a bőség megélésében.

Hány kezelésre van szükség?

Amennyit választasz. Van akinél már egyetlen kezelés is hatalmas változást hoz, másnál több kezelés után történik meg az áttörés. Aki – hozzám hasonlóan – az élete részévé teszi rendszeresen a Barst®, annak élete TELJESEN megváltozhat, egyre dinamikusabbá, könnyedebbé válhat.

Hol tudsz Bars® Session-t kapni tőlem?

Szegeden előre egyeztetett időpontban, vagy Budapesten havonta általában két nap kezelek. A következő pesti időpontokat itt találod: Események

Ár: 20.000 Ft.

Megjegyzés: Jelenleg a személyes kezelések nem elérhetőek nálam. Ha nem ismered még az Accesst és ki szeretnéd próbálni a kezeléseket, a nálam végzett kezelők listáját itt találod, szeretettel ajánlom őket: Access kezelők és facilitátorok.

Hogyan tudsz jelentkezni a kezelésre?

Jelentkezni az oldalsávban található űrlapon tudsz. Megjegyzésbe írd be, hogy melyik időpont lenne jó számodra. A jelentkezés után 24 órán belül felveszem veled a kapcsolatot. Ha további kérdésed lenne, írj a hello@horompoandrea.hu email címre vagy itt: KAPCSOLAT.

Mit jelent számomra az Access Bars®?

2014 decembere óta Access Bars Practitioner, 2016 májusa óta pedig Access Testkezelő és facilitátor vagyok. Utóbbi azt jelenti, hogy taníthatom is az Access Barst®. Azért szeretek kezelni, mert a kezelések szavakon túlról működnek és az energiákat mozgósítják a testben.

Access Bars®, Facelift® és Testkezelők, facilitátorok listáját itt találod:
Access Consciousness® kezelők és facilitátorok

Kosár
 • A kosárban nincsenek termékek.
39 Shares
Share39
Tweet
Pin