ACCESS BARS® KEZELÉS

Megérdemelsz egy kis törődést...

Access Bars®

Mi is az az Access Bars®?

Egy módszer, ami mindent visz!

Feloldja a blokkjaidat, önkorlátozó hiedelmeidet, fix nézőpontjaidat, segíti az elengedést. Kapukat nyit egy könnyedebb létezésre, lehetőségeket nyit számodra, segít elismerni a képességeidet. Megnyit a befogadásra, ellazítja az agyhullámokat, ami által több lehetőséged lesz nagyobbat teremteni. Egy Bars Session „általános takarításként” működik. Olyan, mintha megnyomnád a törlés gombot a számítógépeden és ezáltal eltűnnének a már nem használatos file-ok.

Mikor válaszd az Access Bars® Sessiont?

 • Ha változást szeretnél, csak nem tudod hogyan.
 • Ha bőséget szeretnél az életedben.
 • Ha könnyebben működő kapcsolatokra vágysz.
 • Ha kipróbáltál már sok módszert, de nem működtek, vagy kevésbé hatékonyan.
 • Ha szeretnél a félelmeid mögé nézni és ránézni a képességeidre.
 • Ha tudatosságot, mint eszközt választod.
 • Ha eleged van már abból, hogy mindig nehéz és szenvedni kell, és nyitott vagy arra, hogy könnyebben is lehet.
 • Ha szeretnél nagyobb éberséget.

Hogyan, mitől működik a Bars® Session?

A Bars® Session alatt az elengedés könnyedén történik meg, anélkül, hogy pontosan keresnénk vagy tudnánk, hogy mit engedünk el. Maga a kezelés egy pihentető, kellemes folyamat, és energetikailag segít abban, hogy könnyedséget, változást, lehetőségeket hoz az életedbe.

Mi az, amit változtatnál az életedben? Pénzügyeidben, kapcsolataidban, az egészségedben? Mi működik Neked? Ismered-e magadat, mersz-e beleállni abba, ami igazán Te vagy, aki lehetnél? Választod-e Önmagad? Ha csak egy lendület hiányzik ahhoz, hogy kiteljesedj, szeretettel látlak a Bars Session-on.

„A korlátok gyűlölik a megengedést.”

Az Access Bars® különösen alkalmas:

 • Stressz csökkentésére
 • Előző életbeli blokkok, fogadalmak feloldására
 • Az elme letisztítására
 • Félelem, szorongás csökkentésére
 • Az elfogadás, befogadás elősegítésére
 • A test öngyógyító folyamatainak beindítására
 • Pénzügyi helyzet javítására
 • Az eddigi korlátozó érzelmi-, mentális-, fizikai és energetikai gát feloldására
 • Alvásjavításra, és arra, hogy felfrissülve és tele energiával ébredj
 • Hogy lehetőséget teremts az életedben
 • Mély relaxációra, érzékelések kitágítására
 • Diákoknak vizsgák, felelések előtt
 • Várandós nőknek, könnyebb szülés érdekében
 • Megajándékozni a testet több nyugalommal és örömmel

Hogyan zajlik egy Bars® Session?

Az Access Bars® Session – igény szerint – magában foglal egy rövid, 15 perces facilitálást, amiben kérdésekkel, tisztításokkal segítelek a változásban. Ezt követi egy 45 perces kezelés, ami masszázságyon, fekve történik, aminek során a fejeden lévő pontokat érintem, amelyek olyan életterületeket jelölnek, mint például: Pénz, Kontroll, Kreativitás, Kapcsolatok, Öröm, Test, Szexualitás, Gyógyítás, stb. Az érintés hatására a tested ellazul és elkezd elengedni olyan korlátozó hiedelmeket, gondolatokat, érzéseket, fájdalmakat, ítéleteket, amelyeket elraktároztál akár jelenbeli, akár előző életeid során, azonban amelyek már nem szolgálnak téged.

Mit tapasztalhatsz a gyakorlatban egy kezelés után?

Azt garantálom, hogy változást hoz az életedbe! Azt azonban már nem, hogy ez a változás úgy fog megjelenni az életedben, ahogyan azt Te most várod.

A Bars® LEHETŐSÉGEKET NYIT. A kezelésnek köszönhetően olyan dolgok is megváltozhatnak az életedben, amit korábban megváltoztathatatlannak tartottál. Kiszed a gondolataidat pörgéseiből és az elméd korlátaiból, hogy megnyisson a lehetőségekre, amelyek azon túl várnak rád.

Segít a tovább lépésben, az ÉLET ÖRÖMEINEK meglátásában, a kiteljesedésben, a saját végtelen lényed elismerésében.

A Bars® hozzájárul ÖNMAGAD TELJESSÉGÉNEK megélésében azáltal, hogy kiszed a jó-rossz, a helyes-helytelen ítéletei közül, és a kérdések, mint eszközök használatával mélyíti az éberségedet.

A Bars® FELOLDJA A BLOKKJAIDAT, ezáltal dinamizmust ad az életednek és számos eszközt, ami kilendít a mélypontról és hozzájárul ahhoz, amit elérni szeretnél. Milyen életre vágysz? Most van itt az idő megteremteni és megélni mindezt?

Milyen életterületeidre és hogyan hat a Bars® Session?

 • Kapcsolataidra: Társaddal, szüleiddel, gyermekeddel, barátaiddal, munkatársakkal, főnököddel, bárkivel.
 • Párkapcsolatodra: Ha már van, akkor is, és ha még csak szeretnél, akkor is. Hogy megismerd és könnyebben válaszd, mi működik Neked, így a párkapcsolatodban is könnyebben teljesedj ki.
 • Egészségedre: Mi az, amit a tested már régóta elengedne, ha hagynád, ha segítenéd benne?
 • Anyagi és pénzügyi életedre: Mivel a Bars kezelés segíti a befogadást, a pénzhez, a bőséghez való önkorlátozó hiedelmek kioldásával és a befogadásod növelésével lehet hozzájárulás a bőség megélésében.

Hány kezelésre van szükség?

Amennyit választasz. Van akinél már egyetlen kezelés is hatalmas változást hoz, másnál több kezelés után történik meg az áttörés. Aki – hozzám hasonlóan – az élete részévé teszi rendszeresen a Barst®, annak élete TELJESEN megváltozhat, egyre dinamikusabbá, könnyedebbé válhat.

Hol tudsz Bars® Session-t kapni tőlem?

Szegeden előre egyeztetett időpontban, vagy Budapesten havonta általában két nap kezelek. A következő pesti időpontokat itt találod: Események

Ár: 20.000 Ft.

Megjegyzés: Jelenleg a személyes kezelések nem elérhetőek nálam. Ha nem ismered még az Accesst és ki szeretnéd próbálni a kezeléseket, a nálam végzett kezelők listáját itt találod, szeretettel ajánlom őket: Access kezelők és facilitátorok.

Hogyan tudsz jelentkezni a kezelésre?

Jelentkezni az oldalsávban található űrlapon tudsz. Megjegyzésbe írd be, hogy melyik időpont lenne jó számodra. A jelentkezés után 24 órán belül felveszem veled a kapcsolatot. Ha további kérdésed lenne, írj a hello@horompoandrea.hu email címre vagy itt: KAPCSOLAT.

Mit jelent számomra az Access Bars®?

2014 decembere óta Access Bars Practitioner, 2016 májusa óta pedig Access Testkezelő és facilitátor vagyok. Utóbbi azt jelenti, hogy taníthatom is az Access Barst®. Azért szeretek kezelni, mert a kezelések szavakon túlról működnek és az energiákat mozgósítják a testben.

Access Bars®, Facelift® és Testkezelők, facilitátorok listáját itt találod:

Access Consciousness® kezelők és facilitátorok

Jelentkezés:

Jelentkezem:

Adatvédelem

Egy módszer, amely mindent visz! Készen állsz arra, hogy túllépj a pozitív gondolkodáson? – Legújabb cikkem az Access Barsról a Nők Lapja Café oldalán.

Ha szeretnél könnyedséget,

dinamikát, varázslatos teremtést az életedben, az Access Bars® és a testkezelések kiváló eszközök lehetnek számodra is!

Szeretnéd megtanulni? Gyere el a tanfolyamra:

Engedd el magad…

LÉPJ VELEM KAPCSOLATBA

Ha kérdésed merülne fel a könyvvel, velem vagy az oldallal kapcsolatban, a legegyszerűbb módon a jobb oldali űrlapot kitöltve kaphatsz választ a kérdésedre.

adatvédelem

3 + 6 =

Kosár A termék eltávolítva. Visszavonom
 • A kosárban nincsenek termékek.
39 Shares
Share39
Tweet
Pin