Égi kapuk nyílnak…

Közzétéve: november 12, 2021

Mert adni szeretne az Ég, mutatni valami nagyszerűt, valami csodát. Angyalok érkeznek és szeretetteljesen suttogják a fülünkbe, gyertek tovább, mert létezik egy másik valóság. Hívnak, de nem léphetnek helyettünk. Azonban a belépés előtt le kell tenni mindazt, ami abba a térbe már nem vihető tovább.

Az ítéletek, önbüntetések, szégyen, félelem fogságából kiszabadult lélek a szeretetteljesség, a szív békéjének, elfogadásának, örömének a tudatában tud belépni, úgy, hogy éli mindezt. A könnyedség választásával, az életöröm megengedésével. Amikor összhangba kerül külső és belső, lélek és test, kint és bent.

Megnyílás történik, összeér, egybemosódik a tér, nincsenek már határok. A felemelkedés lehetősége, egy új valóság teremtésének alapja indul el, ahol szárnyalás van, nehézségek, lehúzások nélkül. És mindez ott kezdődik benned, a szíved legmélyéről indul, és ha megnyitod magad rá, akkor észreveszed azt az ajtót, azt az égi kaput, ami számodra is megnyílt.

Itt az idő… Lépj be oda, ami épp most nyílik, és fedezd fel az új lehetőségeidet!

Olvasnál még, hallgatnál még tőlem gondolatokat? A lehetőségeket itt találod:

Tegnap írtam ezeket a szavakat, és sokan szerették, de azt hiszem, sokan nem értik a valódi jelentőségét mindennek. Sokan szeretnék azt hinni, hogy az Élet, Univerzum, Jóisten, vagy a puszta véletlen majd megold, megtesz helyettük lépéseket. De nem, nem fog.

Mi magunk teremtjük az életünket, a nézőpontjainkkal és választásainkkal. Az energiák segíthetnek a választásainkban, emelhetnek, de nem tesznek meg helyettünk lépéseket. Tehát az, hogy kapuk nyíltak energetikailag, igaz, de azokhoz a kapukhoz meg kell érkezni. A kapu nem fog egyénileg mindenkihez odamenni, és betessékelni minket rajta. A kapunak teljesen mindegy, hogy ki, mikor, hogyan érkezik meg oda, belép-e vagy sem.

NEKED KELL VÁLASZTANI az átminősülést. Hogyan?

Úgy, hogy bizonyos dolgokra NEMET mondasz: az ítéletekkel, gyűlölettel, lehúzással, nehézségekkel teli világnak, és azoknak, akik ezt működtetik és fenntartják. Ezzel egyidőben pedig IGENT mondasz azokra a lehetőségekre, amelyek harmonizálnak az egység, megértés, elfogadás, szeretetteljesség, hála, tisztelet, becsület energiájával. És elkezdesz olyan személyekhez kapcsolódni, akik szintén már ezt élik és működtetik.

Egy új fizikai, anyagi, pénzügyi valóság születik a háttérben, energetikailag, a színfalak mögött. Derülnek ki a mocskok, visszaélések, bántalmazások. Egyre több hír szól arról, hogy az emberek mernek megszólalni, beszélni, arról is, amiről eddig nem. A bántalmazás energiájától, a tisztátalanság energiájától tisztul a tér, a Föld, mindenki élete.

Azáltal, hogy kimondod, tudatosítod, felelősséget vállalsz érte, és képes leszel elengedni.

Nem életképtelen, erőtlen áldozat vagy, hanem potens, bármire képes teremtő, aki a tudatosságot választva képes érzékelni bármilyen energiát, anélkül, hogy megítélné, és a hatása alá kerülne. Képes vagy-e megkülönböztetni „jót” a „rossztól”, az igazat a hamistól, a manipulációt a valódi vezetéstől?

Azok a kapuk bizony azért nyíltak, hogy egy tisztább, élhetőbb, elfogadóbb, szeretetteljesebb valóságba vezessenek. Azokon a kapukon bizony nem fog tudni átmenni az, aki fröcsög, ítélkezik, gyűlöletkeltéssel manipulál, mástól elvesz, ahelyett, hogy saját erőből, saját képességből teremtene. És nem kell már sok idő, hogy átforduljon mindez, és az új világ, az új működés elkezdje „kivetni” magából a régit.

Az, ami ma „normális”, rövid időn belül „nem normálissá” válik.

Akkor, ha elegendően választjuk, elköteleződve azon valódi értékek mellett, amelyeket valaha éltünk, és amelyeket a szívünkbe zárva őrzünk. És a lelkünk mélyén vágyunk rájuk. Hát ne csak vágyj rá, hanem válaszd, éld is, őket!

Szeretnél velem személyesen találkozni? Nézd meg a tanfolyamaimat, előadásaimat itt.

Ha hajlandó vagy megkérdőjelezni, felülírni, elengedni bármilyen eddigi nézőpontodat, kilépni a bizonygatásból, hogy mire vagy képes, felvállalva, élve az erődet, megnyitva magadat egy más életminőségre, akkor energetikailag kapcsolódsz ahhoz az új térhez, ami most születik.

Ahhoz, hogy az anyagi valóságunk megváltozzon, szükséges a TUDATOSSÁG, az energiák felismerésére való képesség, és az elköteleződés bizonyos minőségek, értékek mellett.

Ez pedig egyéni út, aminek a bejárása közben egyénileg választunk és transzformálunk. Hogy a jövőnk minden eddigi múltunkat meghaladhassa, hogy karmikus kötelékek, nehézségek, hiány nélküli, könnyed, bőségben gazdag, emberhez méltó életet élhessünk.

A kéréseid, teremtéseid manifesztálásának, valóra váltásának az ideje elérkezett, képes vagy átírni a fizikai valóságodat is, ha energetikailag megtisztítod magad azoktól a nézőpontoktól és választásoktól, amelyek az eddigi valóságodban tartottak.

A jövő hét energetikailag nagyon erős hét lesz, hogy az anyaghoz, pénzhez, fizikai valósághoz való kapcsolatunkat átírjuk, így érdemes tudatosan készülni rá már most is: Mi az, ami most tud érkezni az életedbe? Készen állsz a befogadására? Te teremted a valóságodat! Mi az, amit látni szeretnél néhány hónap, év múlva az életedként? És mi az, amit kérhetsz, befogadhatsz, teremthetsz most ezért?

Tudatosítsd, kérd, válaszd most, elköteleződve Önmagad felé, tudatosítva a saját értékeidet, és elköteleződve ezen értékek és afelé az anyagi, pénzügyi, fizikai valóság felé, ami számodra működik. Tudod-e, hogy mi működik neked?

Érkezz meg azokhoz a kapukhoz, amelyek számodra is nyíltak, és lásd meg, hogy számodra is élhető és választható egy másfajta életminőség. Az utat helyetted senki nem teszi meg, de pont az út során viszed végbe azt a belső transzformációt, hogy mire megérkezel, bizony készen állsz majd. Mert az égi kapuk számodra is nyíltak…

*********************************************************************

Jövő heti programjaim a pénzügyi-anyagi valóságod átalakításához:
November 16. Kérni és befogadni az Univerzumtól Ajándék Facebook Live: https://fb.me/e/35sXU50R8

November 17. Az üzleted újjászületése: Mit kér tőled az üzleted most?: https://horompoandrea.hu/esemeny/az-uzleted-ujjaszuletese-mit-ker-toled-az-uzleted-most/

November 18. Entitás Estek: Entitások és a Pénz, Üzlet, Lehetőségek: https://horompoandrea.hu/esemeny/entitas-estek-2-entitasok-es-a-penz-uzlet-lehetosegek-online-eloadas/

Hasonló bejegyzések

Te is Igazságharcos vagy?

Te is Igazságharcos vagy?

Az az igazságharcos, aki küzd, harcol az igazságért? És aki ellenáll a hazugságnak? Még ha emögött a működés mögött egy tiszta értékrend is van, az “igazságharcosok” ott követik el a hibát, hogy megítélik a hazugságot, és ez az ítélet lesz az, ami ellenállásban és polaritásban tartja őket, táplálva bennük az igazságért és a hazugság elleni harcot.

bővebben
A Te hangodon is múlik, a Te választásodon is múlik!

A Te hangodon is múlik, a Te választásodon is múlik!

Szakad szét a világ. És a szélsőséges hangok egyre hangosabbá válnak. Sokan természetesnek érzik, hogy a bennük tobzódó ítéleteket, haragot, agressziót a világra öntsék. Az öntelt egójuk elhiteti velük, hogy jogukban áll ítélni, bántani, a tisztelet legkisebb jele nélkül pocskondiázni. Azt hiszik ők jobban tudják… azt hiszik, az ő igazságuk az egyetlen, és ezért vérremenő csatákat vívnak…

bővebben

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

0 Shares
Share
Tweet
Pin