Az Új Aranykor teremtőinek titka

Közzétéve: szeptember 08, 2021

Az emberek elszakadtak az erejüktől, a tudásuktól, a saját éberségüktől és elfelejtették azt, hogy ők maguk mire képesek. Pedig valamikor tudták. Az ilyen ember, aki nem kapcsolódik az erejéhez, azt éli meg, nem képes teremteni, ezért mástól kell elvegyen, máshoz hasonlítja magát. 

Aki Szívtudatosságból teremt, az Aranykor energiájával, az kapcsolódik a saját tudásával, szívével, erejével és tudja mire képes, tudja, hogy bármire képes, ami a szívében megjelenik. És az ő teremtései függetlenek mástól, tudja, hogy nem elvennie kell másoktól, a közösségtől. Nem harácsol öncélúan, de képes birtokolni a teremtéseit. Örömből teremt, azt, ami számára örömöt okoz, és ennek az öröme egységbe állítja. Rendben van magával, elismeri magát és a teremtéseit, képes azt értékelni. Nem manipulál áldozat szereppel, nem tetteti azt, hogy nem képes rá, nem kapcsolódik hozzá máshoz csak azért, hogy energiát vonjon el tőle.

Az vesz el, akár energiát, akár konkrét dolgot másoktól, aki magában nem érzi egyedül a képességet arra, hogy képes rá. Képes teremteni, képes azt megteremteni, ami számára, ahhoz, hogy egy örömteli élete legyen, azt boldogan élvezni tudja.

Az új Aranykor teremtői tehát az erejükhöz és a tudásukhoz kapcsolódva képesek a szívből, örömből való teremtésre.

És ilyenkor mindegy, hogy mit csinálnak: kertészkednek, bolti eladók vagy bankárok. Ha öröm van abban, amit tesznek, akkor ennek a magas öröm energiának köszönhetően elégedettek és egységben vannak. Nem rohannak felesleges, látszat célok, sikerek, pénz után, csak hogy kompenzáljanak. Jól érzik magukat a bőrükben, képesek gondoskodni magukról, a családjukról és hasznos tagjai egy közösségnek is, ami elismeri a tudásukat, képességeiket, Önmagukat. És mivel egységben vannak, másokhoz is ebből az egységből fordulnak.

Olvasnál még, hallgatnál még tőlem gondolatokat? A lehetőségeket itt találod:

Meglátják, hogy a másik is egy ember, kedvesebbek, türelmesebbek, elfogadóbbak lesznek egymással. És erősítik másokban azt, hogy ő is képes rá. Képes megteremteni azt, amire a szíve mélyén vágyik. A szív vágyainak és a saját erőnek a felfedezése az mindenkinek egyéni feladat. De segíthetünk egymásnak, hiszen ha én meglátok benned valamit, amit te magadban nem látsz, megmutathatom számodra.

Viszont kívülről nem tudom átírni a te Önmagadról alkotott nézőpontjaidat. Önmagunk elismerése egy belső transzformáció. Tehát én hiába ismerek el mást, ha ő magát nem ismeri el, akkor nem fogja tudni befogadni az én elismerésemet, és kételkedni fog magában, bizonytalan marad.

Önmagát mindenki csak maga ismerheti el. És ez az elismerés lesz az egyik kulcsa a magabiztosságnak, és önmagunk ítéletmentes elfogadásának. Annak, hogy szeretem magam. Annak, aki vagyok. Mert látom, milyen nagyszerű teremtő vagyok, nincsenek ítéleteim róla. És mivel az erőmben vagyok, nem is kételkedek magamban.

A Szívtudatosság alapja tehát az erőhöz kapcsolódás. Ha ez hiányzik, a szívnek a tudása, vágya bizonytalan alapokon nem fog tudni kibontakozni. Erőt elismerni azonban alapvetően a gyakorlatban lehet, tapasztalás által. Azáltal, hogy választásokat hozok.

Szeretnél velem személyesen találkozni? Nézd meg a tanfolyamaimat, előadásaimat itt.

Nem félek attól, hogy hibázok, hogy “rosszul” választok. Megengedő vagyok magam felé és nem ítélem meg a választásaimat, mert tudom, hogy bármikor van választásom, bármikor hozhatok új választást. Könnyű lesz tehát választásokat hozni, könnyű lesz erőbe állni és könnyű lesz teremteni.

Az erődet a választásaid által tapasztalod. Amíg félsz választani, addig annak a kétsége fog átjárni, hogy vajon képes vagy-e rá? Ha beleállsz és választasz, akkor pedig tapasztalod, megéled, hogy képes vagy rá. Ha tehát az erődet és az erőbe állást akarod tapasztalni, mondd magadban tiszta hittel, tudással: Van választásom és képes vagyok rá

Ez a mondat lesz a varázspálcád az Új Aranykorban, ami által mindent meg tudsz teremteni magadnak. Tényleg mindent. Nem kell a csillagokat is leteremtened az égről feleslegesen, hogy a kishitűségedet kompenzálva megmutasd mire vagy képes. Nem kell bizonygatnod, hogy mire vagy képes, mert pontosan tudod, mire vagy képes. Amire azonban tiszta szívből vágysz, azt meg is teremted magadnak. Nem mástól veszed el, hanem az erődhöz, szívedhez, tudásodhoz kapcsolódva megteremted magadnak.

Ez az a jövő, aminek a küszöbén állunk, és amihez egyre többen csatlakozunk, amit egyre többen élünk. Ez az Új Aranykor energiája. Ez mindenkinek egyéni választása és lehetősége. A felemelkedés útja, a szív, az erő, a tudat felemelkedése egy tisztább, igazabb, őszintébb értékrenddel bíró valóságba. Nyílik az olló és nem marad középút, választás elé állít minket az élet: emelkedünk vagy süllyedünk: az ítéletekbe sokak számára vonzóak, de az irány az ítéletek meghaladása, az ítéleteken való túljutásban van.

A Föld meghozta a választását, és az emelkedést támogatja. Ébred a tudás, ébred a Szívtudatosság, ébred az Erő. Egyénileg és kollektíven is. Ébredj tehát te is és ismerd meg, éld az Új Aranykor teremtőinek titkát, ami itt és most már egyáltalán nem titok. Hanem pusztán csak egy választás egy elköteleződés Önmagad, a szíved igazsága és nagyszerűsége mellett.

A Szívtudatosság éberdése programom elérhető a Tudatosság Tudástárban:
https://horompoandrea.hu/termek/a-szivtudatossag-ebredese/

Hasonló bejegyzések

Te is Igazságharcos vagy?

Te is Igazságharcos vagy?

Az az igazságharcos, aki küzd, harcol az igazságért? És aki ellenáll a hazugságnak? Még ha emögött a működés mögött egy tiszta értékrend is van, az “igazságharcosok” ott követik el a hibát, hogy megítélik a hazugságot, és ez az ítélet lesz az, ami ellenállásban és polaritásban tartja őket, táplálva bennük az igazságért és a hazugság elleni harcot.

bővebben
A Te hangodon is múlik, a Te választásodon is múlik!

A Te hangodon is múlik, a Te választásodon is múlik!

Szakad szét a világ. És a szélsőséges hangok egyre hangosabbá válnak. Sokan természetesnek érzik, hogy a bennük tobzódó ítéleteket, haragot, agressziót a világra öntsék. Az öntelt egójuk elhiteti velük, hogy jogukban áll ítélni, bántani, a tisztelet legkisebb jele nélkül pocskondiázni. Azt hiszik ők jobban tudják… azt hiszik, az ő igazságuk az egyetlen, és ezért vérremenő csatákat vívnak…

bővebben

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

0 Shares
Share
Tweet
Pin