Az Új Aranykor teremtőinek titka

Közzétéve: szeptember 08, 2021

Az emberek elszakadtak az erejüktől, a tudásuktól, a saját éberségüktől és elfelejtették azt, hogy ők maguk mire képesek. Pedig valamikor tudták. Az ilyen ember, aki nem kapcsolódik az erejéhez, azt éli meg, nem képes teremteni, ezért mástól kell elvegyen, máshoz hasonlítja magát. 

Aki Szívtudatosságból teremt, az Aranykor energiájával, az kapcsolódik a saját tudásával, szívével, erejével és tudja mire képes, tudja, hogy bármire képes, ami a szívében megjelenik. És az ő teremtései függetlenek mástól, tudja, hogy nem elvennie kell másoktól, a közösségtől. Nem harácsol öncélúan, de képes birtokolni a teremtéseit. Örömből teremt, azt, ami számára örömöt okoz, és ennek az öröme egységbe állítja. Rendben van magával, elismeri magát és a teremtéseit, képes azt értékelni. Nem manipulál áldozat szereppel, nem tetteti azt, hogy nem képes rá, nem kapcsolódik hozzá máshoz csak azért, hogy energiát vonjon el tőle.

Az vesz el, akár energiát, akár konkrét dolgot másoktól, aki magában nem érzi egyedül a képességet arra, hogy képes rá. Képes teremteni, képes azt megteremteni, ami számára, ahhoz, hogy egy örömteli élete legyen, azt boldogan élvezni tudja.

Az új Aranykor teremtői tehát az erejükhöz és a tudásukhoz kapcsolódva képesek a szívből, örömből való teremtésre.

És ilyenkor mindegy, hogy mit csinálnak: kertészkednek, bolti eladók vagy bankárok. Ha öröm van abban, amit tesznek, akkor ennek a magas öröm energiának köszönhetően elégedettek és egységben vannak. Nem rohannak felesleges, látszat célok, sikerek, pénz után, csak hogy kompenzáljanak. Jól érzik magukat a bőrükben, képesek gondoskodni magukról, a családjukról és hasznos tagjai egy közösségnek is, ami elismeri a tudásukat, képességeiket, Önmagukat. És mivel egységben vannak, másokhoz is ebből az egységből fordulnak.

Olvasnál még, hallgatnál még tőlem gondolatokat? A lehetőségeket itt találod:

Meglátják, hogy a másik is egy ember, kedvesebbek, türelmesebbek, elfogadóbbak lesznek egymással. És erősítik másokban azt, hogy ő is képes rá. Képes megteremteni azt, amire a szíve mélyén vágyik. A szív vágyainak és a saját erőnek a felfedezése az mindenkinek egyéni feladat. De segíthetünk egymásnak, hiszen ha én meglátok benned valamit, amit te magadban nem látsz, megmutathatom számodra.

Viszont kívülről nem tudom átírni a te Önmagadról alkotott nézőpontjaidat. Önmagunk elismerése egy belső transzformáció. Tehát én hiába ismerek el mást, ha ő magát nem ismeri el, akkor nem fogja tudni befogadni az én elismerésemet, és kételkedni fog magában, bizonytalan marad.

Önmagát mindenki csak maga ismerheti el. És ez az elismerés lesz az egyik kulcsa a magabiztosságnak, és önmagunk ítéletmentes elfogadásának. Annak, hogy szeretem magam. Annak, aki vagyok. Mert látom, milyen nagyszerű teremtő vagyok, nincsenek ítéleteim róla. És mivel az erőmben vagyok, nem is kételkedek magamban.

A Szívtudatosság alapja tehát az erőhöz kapcsolódás. Ha ez hiányzik, a szívnek a tudása, vágya bizonytalan alapokon nem fog tudni kibontakozni. Erőt elismerni azonban alapvetően a gyakorlatban lehet, tapasztalás által. Azáltal, hogy választásokat hozok.

Szeretnél velem személyesen találkozni? Nézd meg a tanfolyamaimat, előadásaimat itt.

Nem félek attól, hogy hibázok, hogy “rosszul” választok. Megengedő vagyok magam felé és nem ítélem meg a választásaimat, mert tudom, hogy bármikor van választásom, bármikor hozhatok új választást. Könnyű lesz tehát választásokat hozni, könnyű lesz erőbe állni és könnyű lesz teremteni.

Az erődet a választásaid által tapasztalod. Amíg félsz választani, addig annak a kétsége fog átjárni, hogy vajon képes vagy-e rá? Ha beleállsz és választasz, akkor pedig tapasztalod, megéled, hogy képes vagy rá. Ha tehát az erődet és az erőbe állást akarod tapasztalni, mondd magadban tiszta hittel, tudással: Van választásom és képes vagyok rá

Ez a mondat lesz a varázspálcád az Új Aranykorban, ami által mindent meg tudsz teremteni magadnak. Tényleg mindent. Nem kell a csillagokat is leteremtened az égről feleslegesen, hogy a kishitűségedet kompenzálva megmutasd mire vagy képes. Nem kell bizonygatnod, hogy mire vagy képes, mert pontosan tudod, mire vagy képes. Amire azonban tiszta szívből vágysz, azt meg is teremted magadnak. Nem mástól veszed el, hanem az erődhöz, szívedhez, tudásodhoz kapcsolódva megteremted magadnak.

Ez az a jövő, aminek a küszöbén állunk, és amihez egyre többen csatlakozunk, amit egyre többen élünk. Ez az Új Aranykor energiája. Ez mindenkinek egyéni választása és lehetősége. A felemelkedés útja, a szív, az erő, a tudat felemelkedése egy tisztább, igazabb, őszintébb értékrenddel bíró valóságba. Nyílik az olló és nem marad középút, választás elé állít minket az élet: emelkedünk vagy süllyedünk: az ítéletekbe sokak számára vonzóak, de az irány az ítéletek meghaladása, az ítéleteken való túljutásban van.

A Föld meghozta a választását, és az emelkedést támogatja. Ébred a tudás, ébred a Szívtudatosság, ébred az Erő. Egyénileg és kollektíven is. Ébredj tehát te is és ismerd meg, éld az Új Aranykor teremtőinek titkát, ami itt és most már egyáltalán nem titok. Hanem pusztán csak egy választás egy elköteleződés Önmagad, a szíved igazsága és nagyszerűsége mellett.

A Szívtudatosság éberdése programom elérhető a Tudatosság Tudástárban:
https://horompoandrea.hu/termek/a-szivtudatossag-ebredese/

Hasonló bejegyzések

Sors vagy szabad akarat? A szív karmikus terhei

Sors vagy szabad akarat? A szív karmikus terhei

A szívben nagyon sok láthatatlan energia, fájdalom, elutasítás, ítélet, harag, bűntudat halmozódott fel. Sok kötés, elutasítás, kizárás, eskü, fogadalom, ítélet kapcsolódik hozzá előző életeinkből, ami egyszerűen korlátoz a szabad választásban, a jelenben a teljesség megélésében.

bővebben
A démoni valóságok felszámolásáról

A démoni valóságok felszámolásáról

Démonai mindenkinek vannak, egészen addig, amíg szembe nem néz velük és le nem győzi őket! A démonok nélküli valóságért meg kell dolgozni. Melós munka. Démonokat pedig nem kívülről küldenek ránk, hanem mi teremtjük őket. Mindig. Mindig. Mindig. Az (ön)ítéleteinkkel.

bővebben
Nincs már hatalmad fölöttem

Nincs már hatalmad fölöttem

“Nem akartam soha, hogy egy újabb őrült Nő legyek az életedben….” Ma kimondtam. Végre. És habár még csak az első lépés volt, a kezem a kilincsen, és belépek. Sötétség borul rám, lassan 10 éves árnyak jönnek szembe velem a feledés homályából felszínre törve. Ne fogjam rá – tör fel bennem, de mégis, évek óta először akkor miért pont most gondolok rá újra?

bővebben

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Kosár
  • A kosárban nincsenek termékek.
0 Shares
Share
Tweet
Pin