Szeretetteli elengedés és elismerés

Közzétéve: augusztus 21, 2021

A vasárnapi telihold ereje már egész hétvégén hat, és a szeretetteljes elengedésről mesél. Most van itt az idő elengedni szeretettel a szívünkben azt, ami már nem szolgál minket: az önítéleteinket, elvárásainkat, tökéletességmániánkat, a múltunkat és az ahhoz való ragaszkodást, azokat a kapcsolatokat, amelyek megfojtanak, visszahúznak, korlátoznak. Most van itt az idő kilépni a megmentő és az áldozat programokból és életünk urává válni: elismerve azt, hogy bármi is történjék veled, van választásod és képes vagy rá…

Képes vagy! Sokkal többre, mint azt eddig gondoltad. Az Önmagadról alkotott képet kell átkeretezni, tudatosítva a hazugságokat és elismerve az igazságokat. Az önszereteted és az önértékelésed megújulása lesz az új minőséged, új működésed kulcsa. Önmagad szeretetteljes elfogadása. És annak a befogadása, hogy egy csoda vagy!

Igen, TE is! Igen, minden pillanatban! Éled-e ezt a csodát?

Olvasnál még, hallgatnál még tőlem gondolatokat? A lehetőségeket itt találod:

A szeretetteljes elengedéshez a szívünkben lévő szeretetet kell felszínre hozni: először Önmagunk, majd ezt követően mások felé. Amit nem adsz meg magadnak, azt másnak sem tudod. Így érdemes tehát elkezdeni ezt most tudatosan működtetni, választani, és felismerni, hol, miben, kivel nem élted eddig ezt.

A szabadságod kulcsa lesz mindez. Elvezet ahhoz, hogy a saját életed, sorsod urává, királyává válj: a szíved szabadsága, a lelked szabadsága megteremtéséhez az út Önmagad elfogadásának, szeretetének és teljességének, egységének megélésén keresztül vezet.

Képes vagy az életed királyává, teremtőjévé válni, de ehhez a szívedben lévő korlátokat kell meghaladnod, hogy áramoltatni tudd a szeretés energiáját. A szíved erejének (f)elismerésével és használatával bármire képessé válsz! Óriási ki nem használt erőforrásod van. Csak nyisd meg a szívedet, lásd magad akként a Csillagként, aki valójában vagy és éld át ennek a transzformációs hatását!

Szeretnél velem személyesen találkozni? Nézd meg a tanfolyamaimat, előadásaimat itt.

Ébreszd a benned élő oroszlánt, a benned élő királyt/királynőt, és ennek megéléséhez ébreszd a szívedet is! A szív ébredése a lélek ébredése. A szeretet áramoltatásával, élésével, a szabadságod, a van választásod tudatosításával lehetőséged nyílik felszabadulni a múlt korlátai, terhei, nézőpontjai alól és egy új életet kezdeni, már újjászületve.

Lehet, hogy most vagy a nulla kilométerkőnél. De ez jó, mert bármit teremthetsz. Bármivé válhatsz, bármi lehet a jövőd.

Mi az, amit most van itt az idő szeretettel elengedni, és mindeközben elismerni, befogadni, hogy érkezhessen valami új, valami csoda az életedbe?

Ragyogó, felszabaduló, szeretetben gazdag oroszlános teliholdas hétvégét kívánok!

Hasonló bejegyzések

Te is Igazságharcos vagy?

Te is Igazságharcos vagy?

Az az igazságharcos, aki küzd, harcol az igazságért? És aki ellenáll a hazugságnak? Még ha emögött a működés mögött egy tiszta értékrend is van, az “igazságharcosok” ott követik el a hibát, hogy megítélik a hazugságot, és ez az ítélet lesz az, ami ellenállásban és polaritásban tartja őket, táplálva bennük az igazságért és a hazugság elleni harcot.

bővebben
A Te hangodon is múlik, a Te választásodon is múlik!

A Te hangodon is múlik, a Te választásodon is múlik!

Szakad szét a világ. És a szélsőséges hangok egyre hangosabbá válnak. Sokan természetesnek érzik, hogy a bennük tobzódó ítéleteket, haragot, agressziót a világra öntsék. Az öntelt egójuk elhiteti velük, hogy jogukban áll ítélni, bántani, a tisztelet legkisebb jele nélkül pocskondiázni. Azt hiszik ők jobban tudják… azt hiszik, az ő igazságuk az egyetlen, és ezért vérremenő csatákat vívnak…

bővebben

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

0 Shares
Share
Tweet
Pin