Szeretetteli elengedés és elismerés

Közzétéve: augusztus 21, 2021

A vasárnapi telihold ereje már egész hétvégén hat, és a szeretetteljes elengedésről mesél. Most van itt az idő elengedni szeretettel a szívünkben azt, ami már nem szolgál minket: az önítéleteinket, elvárásainkat, tökéletességmániánkat, a múltunkat és az ahhoz való ragaszkodást, azokat a kapcsolatokat, amelyek megfojtanak, visszahúznak, korlátoznak. Most van itt az idő kilépni a megmentő és az áldozat programokból és életünk urává válni: elismerve azt, hogy bármi is történjék veled, van választásod és képes vagy rá…

Képes vagy! Sokkal többre, mint azt eddig gondoltad. Az Önmagadról alkotott képet kell átkeretezni, tudatosítva a hazugságokat és elismerve az igazságokat. Az önszereteted és az önértékelésed megújulása lesz az új minőséged, új működésed kulcsa. Önmagad szeretetteljes elfogadása. És annak a befogadása, hogy egy csoda vagy!

Igen, TE is! Igen, minden pillanatban! Éled-e ezt a csodát?

Olvasnál még, hallgatnál még tőlem gondolatokat? A lehetőségeket itt találod:

A szeretetteljes elengedéshez a szívünkben lévő szeretetet kell felszínre hozni: először Önmagunk, majd ezt követően mások felé. Amit nem adsz meg magadnak, azt másnak sem tudod. Így érdemes tehát elkezdeni ezt most tudatosan működtetni, választani, és felismerni, hol, miben, kivel nem élted eddig ezt.

A szabadságod kulcsa lesz mindez. Elvezet ahhoz, hogy a saját életed, sorsod urává, királyává válj: a szíved szabadsága, a lelked szabadsága megteremtéséhez az út Önmagad elfogadásának, szeretetének és teljességének, egységének megélésén keresztül vezet.

Képes vagy az életed királyává, teremtőjévé válni, de ehhez a szívedben lévő korlátokat kell meghaladnod, hogy áramoltatni tudd a szeretés energiáját. A szíved erejének (f)elismerésével és használatával bármire képessé válsz! Óriási ki nem használt erőforrásod van. Csak nyisd meg a szívedet, lásd magad akként a Csillagként, aki valójában vagy és éld át ennek a transzformációs hatását!

Szeretnél velem személyesen találkozni? Nézd meg a tanfolyamaimat, előadásaimat itt.

Ébreszd a benned élő oroszlánt, a benned élő királyt/királynőt, és ennek megéléséhez ébreszd a szívedet is! A szív ébredése a lélek ébredése. A szeretet áramoltatásával, élésével, a szabadságod, a van választásod tudatosításával lehetőséged nyílik felszabadulni a múlt korlátai, terhei, nézőpontjai alól és egy új életet kezdeni, már újjászületve.

Lehet, hogy most vagy a nulla kilométerkőnél. De ez jó, mert bármit teremthetsz. Bármivé válhatsz, bármi lehet a jövőd.

Mi az, amit most van itt az idő szeretettel elengedni, és mindeközben elismerni, befogadni, hogy érkezhessen valami új, valami csoda az életedbe?

Ragyogó, felszabaduló, szeretetben gazdag oroszlános teliholdas hétvégét kívánok!

Hasonló bejegyzések

Amazonokat nem lehet szelídíteni, az Amazon magától szelídül – 2. rész

Amazonokat nem lehet szelídíteni, az Amazon magától szelídül – 2. rész

Az Amazon világképének összetörése legtöbbször vagy egy szélsőséges mélypont, vagy egy szélsőséges magasság által tud megtörténni. Mivel az Amazon alapvető jellemzője a szélsőség, és kell egy „ellenerő”, ami kimozdítja abból, amiben van. Tehát külső hatás éri, de ezt be tudja fogadni és belső transzformációhoz segíti. Éppen ezért ehhez a belső transzformációhoz hozzájárulás lehet egy Férfi, és általa akár a Szerelem energiája is.

bővebben
Amazonokat nem lehet szelídíteni, az Amazon magától szelídül – 1. rész

Amazonokat nem lehet szelídíteni, az Amazon magától szelídül – 1. rész

Az Amazon korszak minden Nőnek egy nagyon fontos korszaka. Ha egy Nő nem éli meg ezt a minőségét, akkor soha nem áll az erejébe, nem lesz képes független életre, nem tapasztalja meg azt, hogy mire is képes. Az erő megtapasztalás természetes velejárója a szélsőségbe esés is. És mivel a több ezer éves férfiuralom nők milliárdjait nyomta el újra és újra, óhatatlan, ha most a Nők nem finomkodnak, és keresik a helyüket a világban. Az Amazonok szélsőségesek lehetnek. Hogy szelídíteni kellene őket? Nem, nem gondolom. Ha szeretnél az Amazon működés mögé látni, ez az írás Nőként és Férfiként is, Neked szól.

bővebben
Vakokat nem lehet látóvá tenni, amíg ragaszkodnak a sötétséghez

Vakokat nem lehet látóvá tenni, amíg ragaszkodnak a sötétséghez

A Megmondók korát éljük. Mindenki jogot formál magának arra, hogy mindenhez IS ért, és ezt joga van kinyilatkoztatni. Az már egy magasabb tudatszintet feltételez – amin ezek a dühös, ítélkező emberek nincsenek – hogy valaki a semlegesebb, elfogadóbb, megengedőbb energiával nyilvánuljon meg. Vakként ragaszkodnak a saját igazukhoz és nézőpontjukhoz, szítják a feszültséget, a harcot és képtelenek befogadni más nézőpontokat. Hogyan kezeld ezeket az embereket? Néhány gondolatot vetettem papírra a témáról.

bővebben

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Kosár
  • A kosárban nincsenek termékek.
0 Shares
Share
Tweet
Pin