Szeretetteli elengedés és elismerés

Közzétéve: augusztus 21, 2021

A vasárnapi telihold ereje már egész hétvégén hat, és a szeretetteljes elengedésről mesél. Most van itt az idő elengedni szeretettel a szívünkben azt, ami már nem szolgál minket: az önítéleteinket, elvárásainkat, tökéletességmániánkat, a múltunkat és az ahhoz való ragaszkodást, azokat a kapcsolatokat, amelyek megfojtanak, visszahúznak, korlátoznak. Most van itt az idő kilépni a megmentő és az áldozat programokból és életünk urává válni: elismerve azt, hogy bármi is történjék veled, van választásod és képes vagy rá…

Képes vagy! Sokkal többre, mint azt eddig gondoltad. Az Önmagadról alkotott képet kell átkeretezni, tudatosítva a hazugságokat és elismerve az igazságokat. Az önszereteted és az önértékelésed megújulása lesz az új minőséged, új működésed kulcsa. Önmagad szeretetteljes elfogadása. És annak a befogadása, hogy egy csoda vagy!

Igen, TE is! Igen, minden pillanatban! Éled-e ezt a csodát?

Olvasnál még, hallgatnál még tőlem gondolatokat? A lehetőségeket itt találod:

A szeretetteljes elengedéshez a szívünkben lévő szeretetet kell felszínre hozni: először Önmagunk, majd ezt követően mások felé. Amit nem adsz meg magadnak, azt másnak sem tudod. Így érdemes tehát elkezdeni ezt most tudatosan működtetni, választani, és felismerni, hol, miben, kivel nem élted eddig ezt.

A szabadságod kulcsa lesz mindez. Elvezet ahhoz, hogy a saját életed, sorsod urává, királyává válj: a szíved szabadsága, a lelked szabadsága megteremtéséhez az út Önmagad elfogadásának, szeretetének és teljességének, egységének megélésén keresztül vezet.

Képes vagy az életed királyává, teremtőjévé válni, de ehhez a szívedben lévő korlátokat kell meghaladnod, hogy áramoltatni tudd a szeretés energiáját. A szíved erejének (f)elismerésével és használatával bármire képessé válsz! Óriási ki nem használt erőforrásod van. Csak nyisd meg a szívedet, lásd magad akként a Csillagként, aki valójában vagy és éld át ennek a transzformációs hatását!

Szeretnél velem személyesen találkozni? Nézd meg a tanfolyamaimat, előadásaimat itt.

Ébreszd a benned élő oroszlánt, a benned élő királyt/királynőt, és ennek megéléséhez ébreszd a szívedet is! A szív ébredése a lélek ébredése. A szeretet áramoltatásával, élésével, a szabadságod, a van választásod tudatosításával lehetőséged nyílik felszabadulni a múlt korlátai, terhei, nézőpontjai alól és egy új életet kezdeni, már újjászületve.

Lehet, hogy most vagy a nulla kilométerkőnél. De ez jó, mert bármit teremthetsz. Bármivé válhatsz, bármi lehet a jövőd.

Mi az, amit most van itt az idő szeretettel elengedni, és mindeközben elismerni, befogadni, hogy érkezhessen valami új, valami csoda az életedbe?

Ragyogó, felszabaduló, szeretetben gazdag oroszlános teliholdas hétvégét kívánok!

Hasonló bejegyzések

Mesék vagy valóságok? Bevezetés az entitások világába

Mesék vagy valóságok? Bevezetés az entitások világába

Az a történelmi változás, amiben jelenleg élünk, magával hozza a látható és a láthatatlan közötti mesterségesen teremtett és fenntartott határok feloldását. Az elmúlt évezredek a racionális és látható világok és működések dominanciáját hozták magukkal, aminek köszönhetően a láthatatlan világa másodlagossá, szélsőséges esetben értéktelenné, üldözötté vált. Így azok számára, akiknek képessége van ezen a területen, a képességeik, és ezáltal az erejük és a lehetőségeik is korlátozásra kerültek.

bővebben
Mit tehetsz, amikor túl sok a külső bizonytalanság?

Mit tehetsz, amikor túl sok a külső bizonytalanság?

Amikor „túl sokká”, túl intenzívvé válik a külső bizonytalanság, az mindig egy lehetőség arra, hogy saját magadban felfedezd a biztonság élményét. Hogy van benned, a lelkedben, a lényed legmélyén valami nagyon erős, nagyon intenzív, nagyon szilárd ERŐ, amihez ha (újra) kapcsolódsz, akkor egyszerűen nem lesz szükséged már soha többé a külső kapaszkodókra, külső biztonság élményekre. A legbizonytalanabb időszakban is magabiztossá válsz.

bővebben
Amazonokat nem lehet szelídíteni, az Amazon magától szelídül – 2. rész

Amazonokat nem lehet szelídíteni, az Amazon magától szelídül – 2. rész

Az Amazon világképének összetörése legtöbbször vagy egy szélsőséges mélypont, vagy egy szélsőséges magasság által tud megtörténni. Mivel az Amazon alapvető jellemzője a szélsőség, és kell egy „ellenerő”, ami kimozdítja abból, amiben van. Tehát külső hatás éri, de ezt be tudja fogadni és belső transzformációhoz segíti. Éppen ezért ehhez a belső transzformációhoz hozzájárulás lehet egy Férfi, és általa akár a Szerelem energiája is.

bővebben

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

0 Shares
Share
Tweet
Pin