Szeretetteli elengedés és elismerés

Közzétéve: augusztus 21, 2021

A vasárnapi telihold ereje már egész hétvégén hat, és a szeretetteljes elengedésről mesél. Most van itt az idő elengedni szeretettel a szívünkben azt, ami már nem szolgál minket: az önítéleteinket, elvárásainkat, tökéletességmániánkat, a múltunkat és az ahhoz való ragaszkodást, azokat a kapcsolatokat, amelyek megfojtanak, visszahúznak, korlátoznak. Most van itt az idő kilépni a megmentő és az áldozat programokból és életünk urává válni: elismerve azt, hogy bármi is történjék veled, van választásod és képes vagy rá…

Képes vagy! Sokkal többre, mint azt eddig gondoltad. Az Önmagadról alkotott képet kell átkeretezni, tudatosítva a hazugságokat és elismerve az igazságokat. Az önszereteted és az önértékelésed megújulása lesz az új minőséged, új működésed kulcsa. Önmagad szeretetteljes elfogadása. És annak a befogadása, hogy egy csoda vagy!

Igen, TE is! Igen, minden pillanatban! Éled-e ezt a csodát?

Olvasnál még, hallgatnál még tőlem gondolatokat? A lehetőségeket itt találod:

A szeretetteljes elengedéshez a szívünkben lévő szeretetet kell felszínre hozni: először Önmagunk, majd ezt követően mások felé. Amit nem adsz meg magadnak, azt másnak sem tudod. Így érdemes tehát elkezdeni ezt most tudatosan működtetni, választani, és felismerni, hol, miben, kivel nem élted eddig ezt.

A szabadságod kulcsa lesz mindez. Elvezet ahhoz, hogy a saját életed, sorsod urává, királyává válj: a szíved szabadsága, a lelked szabadsága megteremtéséhez az út Önmagad elfogadásának, szeretetének és teljességének, egységének megélésén keresztül vezet.

Képes vagy az életed királyává, teremtőjévé válni, de ehhez a szívedben lévő korlátokat kell meghaladnod, hogy áramoltatni tudd a szeretés energiáját. A szíved erejének (f)elismerésével és használatával bármire képessé válsz! Óriási ki nem használt erőforrásod van. Csak nyisd meg a szívedet, lásd magad akként a Csillagként, aki valójában vagy és éld át ennek a transzformációs hatását!

Szeretnél velem személyesen találkozni? Nézd meg a tanfolyamaimat, előadásaimat itt.

Ébreszd a benned élő oroszlánt, a benned élő királyt/királynőt, és ennek megéléséhez ébreszd a szívedet is! A szív ébredése a lélek ébredése. A szeretet áramoltatásával, élésével, a szabadságod, a van választásod tudatosításával lehetőséged nyílik felszabadulni a múlt korlátai, terhei, nézőpontjai alól és egy új életet kezdeni, már újjászületve.

Lehet, hogy most vagy a nulla kilométerkőnél. De ez jó, mert bármit teremthetsz. Bármivé válhatsz, bármi lehet a jövőd.

Mi az, amit most van itt az idő szeretettel elengedni, és mindeközben elismerni, befogadni, hogy érkezhessen valami új, valami csoda az életedbe?

Ragyogó, felszabaduló, szeretetben gazdag oroszlános teliholdas hétvégét kívánok!

Hasonló bejegyzések

A női-férfi Társteremtés energiája, működése

A női-férfi Társteremtés energiája, működése

A nő és férfi társteremtésének van egy nagyon erős energiája. Ez már az a minőség, amikor a férfi is egységben van önmagával, éli a férfi teremtő erejét, és nő is egységben van magával. Amikor megérkezik a férfi is a legtisztább, legragyogóbb minőségébe, és a nő is megérkezik a legtisztább, legragyogóbb minőségébe, és így kapcsolódnak egymással. Ebben a társteremtésben valami nagyon erős, de még kiaknázatlan energia van.

bővebben
Itt az idő, hogy az emberiség felnőttkorba lépjen

Itt az idő, hogy az emberiség felnőttkorba lépjen

A legnagyobb hazugság, amibe az emberek egyénileg és kollektíven estek, hogy nincs választásom és nem vagyok képes rá. Az erőtlenség hazugsága kiszolgáltatottá teszi az embereket a külvilágnak és másoknak. Amikor valaki nem éli az erejét, szétkapcsolódott a tudásától, függővé és manipulálhatóvá válik.

bővebben
Szerethető vagy

Szerethető vagy

Valahol mélyen minden ellenállásunk, ítéletünk, nézőpontunk, választásunk mögött az a nézőpont, kétség van, hogy vajon szerethetőek vagyunk-e. Az Egységből egy kétség szakított ki, és ez a kétség mindig Önmagunkkal kapcsolatos. Egy elbizonytalanodás, egy kósza gondolat, egy félresikerült tapasztalás, egy választás következményeként. Amikor valamiből nem az lett, amit vártunk. Mert az Élet sokszor hoz ilyen helyzeteket. Hogy nem az lesz bizonyos dolgokból, amit előre várunk. A legjobb szándék ellenére sem.

bővebben

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kosár
  • A kosárban nincsenek termékek.
0 Shares
Share
Tweet
Pin