Ragaszkodás – Elvesztés – Elengedés

Közzétéve: március 19, 2021

A birtoklás alapú, ragaszkodáson alapuló kapcsolatok óriási változásban vannak. A kapcsolataink is formálódnak, ahogy mi magunk is formálódunk, és aki mereven, görcsösen ragaszkodna a régihez, azt az Élet elszakítja a ragaszkodása tárgyától. Vagyis aki számára még feladat az elengedés, az most lehetőséget kap rá, hogy gyakorolja.

A fájdalom félelmet generál

A ragaszkodás és az azt eredményező birtoklás energia összekapcsolódik az elvesztéssel, amiben sokszor előző életes élményeink köszönnek vissza. Ha valaha valakit elvesztettél, ráadásul az rögzült benned, hogy a saját hibád miatt, akkor mindent megtehetsz azért, hogy most, újra ne veszítsd el.

Olykor meg kell tapasztalnunk végleteket, hogy rájöjjünk, egyik sem működik igazán, és a két véglet között megtaláljuk azt a középutat, ami igaz számunkra.

Aki birtoklás alapon ragaszkodik, annak szinte biztos, hogy a lelkében mélyen még fel nem dolgozott fájdalom van. A fájdalom félelmet generál és a félelem uralni kezd. De a fájdalom feloldható és ezáltal a félelem elengedhető. És lehet, hogy amíg egyik percben rettegsz valaki elvesztésétől, a másikban már nem nyomógomb ez számodra, mert TUDOD, hogy valójában senkit nem vesztesz el igazán.

Olvasnál még, hallgatnál még tőlem gondolatokat? A lehetőségeket itt találod:

A tapasztalat transzformál

Ha magadban áttranszformálod az elvesztéstől való félelmedet, tudatosítva, hogy bármikor bárkivel kapcsolódhatsz, saját magadat kezded el felszabadítani a korlátaidból és félelmeidből, ennek köszönhetően pedig nem vetíted már ki a félelmeidet, nézőpontjaidat a kapcsolataidra sem.

A tapasztalásaink, megéléseink által változunk, azt tudjuk igazából magunkévá tenni, ami rajtunk keresztül átszűrődik. Sok dologról olvashatsz, tanulhatsz, és így is integrálhatod magadba, de vannak bizonyos helyzetek, amelyek egyszerűen nem tudnak másképp megváltozni a lelkünkben, csak akkor, ha egy – látszólag – külső hatás megváltoztatja bennünk.

És persze semmi sem kívülről jön, csak bizonyos dolgok eredője olyan régi, hogy rápillantva nem vesszük észre.

De az Univerzum végtelen bölcs rendezőként dolgozik. Ráadásul mostanában begyorsulva, elég intenzíven. Teszi mindezt azért, mert már sokunk mögött áll hosszú út, és valójában már csak néhány lépés hiányzik valami igazi nagyszerű megmutatkozásához, így hát megadja hozzá az utolsó lökéseket.

Aki pedig eddig még kevésbé tudatosan élt, azok számára ezen intenzitás megadja annak a lehetőségét, hogy elinduljanak egy olyan úton, ami önmaguk teljességéhez és egy fájdalom, félelem és polaritások, ítéletek nélküli élethez vezet.

Szeretnél velem személyesen találkozni? Nézd meg a tanfolyamaimat, előadásaimat itt.

Elengedéssel az Egységbe

A lélek szabadságának megélése már kötöttségektől, múlt és mindenféle karmikus kötelezettségektől mentesen elérhető. A belső szabadság meghozza a külső szabadságot, és ez a kapcsolatainkban is tükröződik.

Az elengedés olyan könnyű is lehet, mint ahogy egy szellő végigsimít a nyári napsütésben. És ahogy azt sem akarod dobozba zárni vagy megkötni, csak kérheted, hogy érkezzen meg hozzád újra és újra, úgy a kapcsolatokban is ezt a könnyed, örömteli élményt érdemes keresni és átélni.

Egymást tanítjuk. Egyszerre vagyunk tanítók és tanítványok, és ez így szép. Lehet, hogy valaki csak azért érkezik az életedbe, hogy az elengedésre tanítson. Van, aki pedig tovább marad és megmutatja, hogy itt és most az elengedés nem elvesztést jelent, hanem ha begyógyítottuk a régóta magunkkal hordozott sérüléseinket, akkor megélhetjük az EGYÜTT nagyszerű EGYSÉG élményét.

Az Elengedés és az Egység lesz az egyik témám áprilisban, ha hív, szeretettel várlak. 🙂

A program felkerült online termékek közé, ahol bővebb leírását, illetve megvásárlására itt van lehetőség.

 

Hasonló bejegyzések

Te is Igazságharcos vagy?

Te is Igazságharcos vagy?

Az az igazságharcos, aki küzd, harcol az igazságért? És aki ellenáll a hazugságnak? Még ha emögött a működés mögött egy tiszta értékrend is van, az “igazságharcosok” ott követik el a hibát, hogy megítélik a hazugságot, és ez az ítélet lesz az, ami ellenállásban és polaritásban tartja őket, táplálva bennük az igazságért és a hazugság elleni harcot.

bővebben
A Te hangodon is múlik, a Te választásodon is múlik!

A Te hangodon is múlik, a Te választásodon is múlik!

Szakad szét a világ. És a szélsőséges hangok egyre hangosabbá válnak. Sokan természetesnek érzik, hogy a bennük tobzódó ítéleteket, haragot, agressziót a világra öntsék. Az öntelt egójuk elhiteti velük, hogy jogukban áll ítélni, bántani, a tisztelet legkisebb jele nélkül pocskondiázni. Azt hiszik ők jobban tudják… azt hiszik, az ő igazságuk az egyetlen, és ezért vérremenő csatákat vívnak…

bővebben

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

0 Shares
Share
Tweet
Pin