Ragaszkodás – Elvesztés – Elengedés

Közzétéve: március 19, 2021

A birtoklás alapú, ragaszkodáson alapuló kapcsolatok óriási változásban vannak. A kapcsolataink is formálódnak, ahogy mi magunk is formálódunk, és aki mereven, görcsösen ragaszkodna a régihez, azt az Élet elszakítja a ragaszkodása tárgyától. Vagyis aki számára még feladat az elengedés, az most lehetőséget kap rá, hogy gyakorolja.

A fájdalom félelmet generál

A ragaszkodás és az azt eredményező birtoklás energia összekapcsolódik az elvesztéssel, amiben sokszor előző életes élményeink köszönnek vissza. Ha valaha valakit elvesztettél, ráadásul az rögzült benned, hogy a saját hibád miatt, akkor mindent megtehetsz azért, hogy most, újra ne veszítsd el.

Olykor meg kell tapasztalnunk végleteket, hogy rájöjjünk, egyik sem működik igazán, és a két véglet között megtaláljuk azt a középutat, ami igaz számunkra.

Aki birtoklás alapon ragaszkodik, annak szinte biztos, hogy a lelkében mélyen még fel nem dolgozott fájdalom van. A fájdalom félelmet generál és a félelem uralni kezd. De a fájdalom feloldható és ezáltal a félelem elengedhető. És lehet, hogy amíg egyik percben rettegsz valaki elvesztésétől, a másikban már nem nyomógomb ez számodra, mert TUDOD, hogy valójában senkit nem vesztesz el igazán.

Olvasnál még, hallgatnál még tőlem gondolatokat? A lehetőségeket itt találod:

A tapasztalat transzformál

Ha magadban áttranszformálod az elvesztéstől való félelmedet, tudatosítva, hogy bármikor bárkivel kapcsolódhatsz, saját magadat kezded el felszabadítani a korlátaidból és félelmeidből, ennek köszönhetően pedig nem vetíted már ki a félelmeidet, nézőpontjaidat a kapcsolataidra sem.

A tapasztalásaink, megéléseink által változunk, azt tudjuk igazából magunkévá tenni, ami rajtunk keresztül átszűrődik. Sok dologról olvashatsz, tanulhatsz, és így is integrálhatod magadba, de vannak bizonyos helyzetek, amelyek egyszerűen nem tudnak másképp megváltozni a lelkünkben, csak akkor, ha egy – látszólag – külső hatás megváltoztatja bennünk.

És persze semmi sem kívülről jön, csak bizonyos dolgok eredője olyan régi, hogy rápillantva nem vesszük észre.

De az Univerzum végtelen bölcs rendezőként dolgozik. Ráadásul mostanában begyorsulva, elég intenzíven. Teszi mindezt azért, mert már sokunk mögött áll hosszú út, és valójában már csak néhány lépés hiányzik valami igazi nagyszerű megmutatkozásához, így hát megadja hozzá az utolsó lökéseket.

Aki pedig eddig még kevésbé tudatosan élt, azok számára ezen intenzitás megadja annak a lehetőségét, hogy elinduljanak egy olyan úton, ami önmaguk teljességéhez és egy fájdalom, félelem és polaritások, ítéletek nélküli élethez vezet.

Szeretnél velem személyesen találkozni? Nézd meg a tanfolyamaimat, előadásaimat itt.

Elengedéssel az Egységbe

A lélek szabadságának megélése már kötöttségektől, múlt és mindenféle karmikus kötelezettségektől mentesen elérhető. A belső szabadság meghozza a külső szabadságot, és ez a kapcsolatainkban is tükröződik.

Az elengedés olyan könnyű is lehet, mint ahogy egy szellő végigsimít a nyári napsütésben. És ahogy azt sem akarod dobozba zárni vagy megkötni, csak kérheted, hogy érkezzen meg hozzád újra és újra, úgy a kapcsolatokban is ezt a könnyed, örömteli élményt érdemes keresni és átélni.

Egymást tanítjuk. Egyszerre vagyunk tanítók és tanítványok, és ez így szép. Lehet, hogy valaki csak azért érkezik az életedbe, hogy az elengedésre tanítson. Van, aki pedig tovább marad és megmutatja, hogy itt és most az elengedés nem elvesztést jelent, hanem ha begyógyítottuk a régóta magunkkal hordozott sérüléseinket, akkor megélhetjük az EGYÜTT nagyszerű EGYSÉG élményét.

Az Elengedés és az Egység lesz az egyik témám áprilisban, ha hív, szeretettel várlak. 🙂

A program felkerült online termékek közé, ahol bővebb leírását, illetve megvásárlására itt van lehetőség.

 

Hasonló bejegyzések

Megbékélés a múlttal, elindulás a jövő felé

Megbékélés a múlttal, elindulás a jövő felé

„Hálás vagyok a múltamért és a múltbeli választásaimért.” Ki tudod-e ezt mondani, tiszta szívből, anélkül, hogy megítélnél bármit is a múltadban? Az új érkezéséhez legtöbbször a régi lezárása szükséges. Vannak nagyobb ciklusok az életünkben, és most is ilyen váltásban vagyunk. Ahhoz pedig hogy egy teljesen új élet, valóság nyíljon meg, a régivel való teljes megbékélés szükséges.

bővebben
Empátia és emberség – Új értékek egy új valóságban

Empátia és emberség – Új értékek egy új valóságban

A végső próba talán pont az, hogy bármi is történjen az életünkben, tudjuk-e azt ítéletmentesen kezelni. És nem, ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy érzelemmentesen. Nem ugyanaz a kettő. Nem az érzelemmentességet kell elvárnunk magunktól, hiszen az szüli az elfojtásokat, és olyan energiákat, amelyek aztán megrekednek a mélyben és tudattalanul is hatnak ránk.

bővebben
A női-férfi Társteremtés energiája, működése

A női-férfi Társteremtés energiája, működése

A nő és férfi társteremtésének van egy nagyon erős energiája. Ez már az a minőség, amikor a férfi is egységben van önmagával, éli a férfi teremtő erejét, és nő is egységben van magával. Amikor megérkezik a férfi is a legtisztább, legragyogóbb minőségébe, és a nő is megérkezik a legtisztább, legragyogóbb minőségébe, és így kapcsolódnak egymással. Ebben a társteremtésben valami nagyon erős, de még kiaknázatlan energia van.

bővebben

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kosár
  • A kosárban nincsenek termékek.
0 Shares
Share
Tweet
Pin