A pillangó születése

Közzétéve: augusztus 13, 2021

Van egy pillanat a régi-új közötti átmenetben. Egy “szent pillanat”. Amikor a régi MÁR bezárult, nincs, nem elérhető, az új pedig MÉG nem nyílt meg, vagy csak résnyire és még nem látsz rá teljesen. Na, akkor ne akarj visszafordulni, és ne állj meg!

Könnyebb lenne. Tudom. De az út tele van bátorság próbákkal. Elbizonytalanodsz-e, hagyod-e, hogy a félelmeid vezessenek, irányítsanak, vagy tovább lepsz, hallgatva a megérzéseidre, a belső hangodra, a szíved szavára.

Olvasnál még, hallgatnál még tőlem gondolatokat? A lehetőségeket itt találod:

Valami csoda ez egyébként, mert ebben a szent pillanatban születik valójában a bábból a pillangó…. Magától, a saját erejéből, a saját bátorságának köszönhetően. Illetve annak, hogy időszerű. Valójában ez egy folyamat, amit nem lehet megállítani. Megpróbálhatod, de kényelmetlen lesz már, a visszalépés nem működik.

Legyél akkor bátor, és lépj, megengedéssel, elfogadással a saját nagyságod, saját, új pillangó léted, a Csillag minőséged felé. Hogy teljességben, egységben, Önmagadként ragyogva, szárnyalva tudd folytatni az életed.

Szeretnél velem személyesen találkozni? Nézd meg a tanfolyamaimat, előadásaimat itt.

A pillangók szárnyalásra születtek, és minden lélek egy ilyen pillangó, ami előbb utóbb erre a szabadságra és szárnyalásra vágyik. Ha még nem, amíg nem, akkor azt nem lehet erőltetni: a bábállapotnak is megvan a maga funkciója, szépsége és lehetősége. De amikor majd eljön ez a pillanat a Te életedben, ne hátrálj meg, ne ijedj meg, vagy ha meg is történik, csak egy pillanatra engedd át magadon és tudd, mekkora lehetőség előtt állsz. A szárnyalás, a szabadság nyílik ilyenkor meg számodra.

Szárnyalj! Mert szabadnak születtél és szabad vagy!

Hasonló bejegyzések

Te is Igazságharcos vagy?

Te is Igazságharcos vagy?

Az az igazságharcos, aki küzd, harcol az igazságért? És aki ellenáll a hazugságnak? Még ha emögött a működés mögött egy tiszta értékrend is van, az “igazságharcosok” ott követik el a hibát, hogy megítélik a hazugságot, és ez az ítélet lesz az, ami ellenállásban és polaritásban tartja őket, táplálva bennük az igazságért és a hazugság elleni harcot.

bővebben
A Te hangodon is múlik, a Te választásodon is múlik!

A Te hangodon is múlik, a Te választásodon is múlik!

Szakad szét a világ. És a szélsőséges hangok egyre hangosabbá válnak. Sokan természetesnek érzik, hogy a bennük tobzódó ítéleteket, haragot, agressziót a világra öntsék. Az öntelt egójuk elhiteti velük, hogy jogukban áll ítélni, bántani, a tisztelet legkisebb jele nélkül pocskondiázni. Azt hiszik ők jobban tudják… azt hiszik, az ő igazságuk az egyetlen, és ezért vérremenő csatákat vívnak…

bővebben

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

0 Shares
Share
Tweet
Pin