A félelmek felülírásának lépései

Közzétéve: április 21, 2021

Ahol félelmed van, ott ellenállásod van valamivel szemben. Tehát nem vagy megengedésben. Ami segít, hogy megengedésbe kerülsz azzal, amivel eddig ellenállásod volt. A lépések ehhez a tudatosításon és az elismerésen keresztül vezetnek.

Önmagad elismerése: Képes vagy rá!

A félelmek elengedésének idejét éljük, ezért a félelmek felszínre törésének ideje van. Mert csak azt tudod elengedni, megváltoztatni, ami tudatosult, ami felszínre jött. Tehát ha félelemmel szembesülsz, akkor ne akard elkerülni, menekülni előle vagy visszanyomni a mélybe, hanem köszöntsd, megengedéssel a félelemre.

Bármi is legyen, amitől félsz, úgy tudsz megengedésbe kerülni vele, az billenti át a mérleget a másik oldalra, hogy elismersz valamit. A két leggyakoribb félelem a halálfélelem és a betegségtől való félelem. A haláltól való félelem esetén, megengedéssel tudsz-e lenni a halál felé? A betegségtől való félelem esetén pedig megengedéssel tudsz-e lenni a betegség felé? A megengedés az ellenállás feloldásával és elismeréssel történik.

 Például, ha félsz a betegségtől, akkor tudod azt, hogyha megbetegszel, akkor képes vagy meggyógyítani magadat. Minden esetben, ahol félelmed van, ott ellenállásod van. Ha nem az ellenállást erősíted, hanem a saját képességedet és tudásodat, hogy képes vagy meghaladni azt, amit most még akadálynak látsz, akkor fogsz tudni megengedésbe kerülni.

A félelmet az írja felül, ha elismered, hogy képes vagy rá. Elismered, hogy az életedet te magad teremted, így bármit is élsz meg most, a helyzetet megváltoztatni is te magad tudod.

Mikor tudod elismerni, hogy képes vagy rá? Ha az erődben vagy, és ha hajlandó vagy választásokat hozni, ha ismered önmagadat és elköteleződtél Önmagad és afelé az élet felé, ami számodra működik. A kulcs az erőd visszavétele. Ezért a félelmek, fájdalmak elengedése, az nincs az erőre és a képességekre való ránézés nélkül.

Olvasnál még, hallgatnál még tőlem gondolatokat? A lehetőségeket itt találod:

A te életed, a te teremtésed!

A félelmeken való túljutás nincs anélkül, hogy elismernéd, a saját életedet te magad teremted, így a betegség, vagy bármi akadály, nehézség, ami megjelenik az életedben az a saját teremtésed. De a jó hír az, hogy mivel te teremtetted, megváltoztatni is te tudod. Képes vagy rá!

Mondhatom azt, hogy engedd el a halálfélelmedet, de az nem véletlenül van. Van egy olyan nézőpontod, amivel azt teremtetted, ott teremtettél félelmet, hogy valamit vagy valakit nagyobbá, erősebbé tettél magadnál. Halálfélelemnél a halált, a betegségtől való félelemnél a betegséget. Miért tetted akár a halált, akár a betegséget, akár bármi mást nagyobbá, erősebbé, megváltoztathatatlanná, legyőzhetetlenné?

Itt van egy fix nézőpontod mindig, és van egy összekapcsolásod, kikövetkeztetésed.

Ha „ez lesz”, akkor ennek köszönhetően „ez fog történni”. Hajlandó vagy-e ezeket a kikövetkeztetéseket, összekapcsolásokat kigyomlálni azzal, hogy felteszed ezt a kérdést, hogy mi van, ha ez nem igaz? Mi van, ha ez a kikövetkeztetés hazugság? Mi van, ha az elmém játéka? Így fogsz tudni az igazsághoz hozzáférni.

Ott van az igazság a hazugságon túl. Kérnéd-e, hogy megmutatkozzon? Mi van a félelmen túl? Milyen képességed van, amit ha elismernél, akkor soha nem félnél? Elismernéd-e azt, hogy képes vagy meggyógyítani magadat? Elismernéd-e azt, hogy képes vagy új életet választani?

 

Szeretnél velem személyesen találkozni? Nézd meg a tanfolyamaimat, előadásaimat itt.

Az Élet örömének választása

Bármilyen betegségből való gyógyulás megtörténtéhez az Élet választása szükséges. Ez az alap lépés, minden más „csak” a hogyan része. Aki lemondott az életről, feladta az életet, az könnyebben teremt magának olyan betegséget, ami halálhoz vezet. Az Élet is egy választás és a halál is egy választás. Sem az élet, sem a halál nem véletlenül történik velünk, mi magunk választjuk, azt is, hogy mikor érkezünk és mikor távozunk.

Választod-e az életet? Választod-e azt, hogy igazán élsz? Aki az életet választja, elköteleződik a saját élete mellett, észreveszi, megéli és választja az élet örömeit, az többé nem fog félni a haláltól. A halál az „csak” ennek a testnek, ennek a testi választásunknak a vége, de a lényünk nem hal meg. Választhatsz egy új testet, és választhatod, hogy újra leszületsz rögtön.

Mindig az elismerés, a tudatosítás, az erő visszavétele, és a képességbe való beleállás, valamilyen képességnek az elismerése a kulcs. Ha ez megvan, akkor megtörténik ez a transzformáció, amit eszközként használhatsz, és el tudsz kezdeni a félelem és a fájdalom helyett a saját erődre és képességedre fókuszálni.

A kulcs az az, hogy minek adsz nagyobb energiát? A félelem hazugságának vagy a képességeid és az erőd igazságának?

Az írás az Elengedés és Egység Meditációs Estek 2. napjának anyaga alapján (Félelem és Fájdalom helyett: BÁTORSÁG ÉS ERŐ) készült. Megvásárolható ITT.

Hasonló bejegyzések

Megbékélés a múlttal, elindulás a jövő felé

Megbékélés a múlttal, elindulás a jövő felé

„Hálás vagyok a múltamért és a múltbeli választásaimért.” Ki tudod-e ezt mondani, tiszta szívből, anélkül, hogy megítélnél bármit is a múltadban? Az új érkezéséhez legtöbbször a régi lezárása szükséges. Vannak nagyobb ciklusok az életünkben, és most is ilyen váltásban vagyunk. Ahhoz pedig hogy egy teljesen új élet, valóság nyíljon meg, a régivel való teljes megbékélés szükséges.

bővebben
Empátia és emberség – Új értékek egy új valóságban

Empátia és emberség – Új értékek egy új valóságban

A végső próba talán pont az, hogy bármi is történjen az életünkben, tudjuk-e azt ítéletmentesen kezelni. És nem, ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy érzelemmentesen. Nem ugyanaz a kettő. Nem az érzelemmentességet kell elvárnunk magunktól, hiszen az szüli az elfojtásokat, és olyan energiákat, amelyek aztán megrekednek a mélyben és tudattalanul is hatnak ránk.

bővebben
A női-férfi Társteremtés energiája, működése

A női-férfi Társteremtés energiája, működése

A nő és férfi társteremtésének van egy nagyon erős energiája. Ez már az a minőség, amikor a férfi is egységben van önmagával, éli a férfi teremtő erejét, és nő is egységben van magával. Amikor megérkezik a férfi is a legtisztább, legragyogóbb minőségébe, és a nő is megérkezik a legtisztább, legragyogóbb minőségébe, és így kapcsolódnak egymással. Ebben a társteremtésben valami nagyon erős, de még kiaknázatlan energia van.

bővebben

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kosár
  • A kosárban nincsenek termékek.
0 Shares
Share
Tweet
Pin