A szívtudatosság ébredése

14,900 Ft

A Szívtudatosság ébredése program rögzített anyaga. Olvasd, hallgasd, nézd meg videón!

Termékleírás

Egy kiszámításokon, kikövetkeztetéseken, agyaláson túli világba hívlak, túl a ráción, túl az ítéleteken, túl a korlátokon! A szíved tudásának, szíved szabadságának, a szíved örömének a felismerésére, tudatosítására hívlak!

Ébresztem a SZÍVEDET, és a szívednek azt a tudását, amely megmutatja, hogy mi az, ami számodra IGAZ. És az ERŐDET is ébresztem, hogy merj választani a szíved tudása alapján, ezáltal merd azt az életet megteremteni, ami számodra ÖRÖMÖT hoz. Ezt pedig nem tudhatja senki más, rajtad kívül.

Képes vagy bármit megteremteni, bármilyen életet élni, amire a szíved vágyik. Ez a Szívtudatosság üzenete.

Ébresztem benned a kétségek nélküli, a saját nagyszerűséged elismerésén alapuló Önmagadat. Azt a tudást, ami ott rejlik benned: a tudást arról, aki vagy, és ami lehetséges számodra.

A Szívtudatosság egy új generációs tudatosság, magas szintje a tudatosságnak, amely által képessé válsz egy (ön)hazugságok nélküli, szeretetteljességen, örömön, bőségen és könnyedségen alapuló életet, kapcsolatokat, munkát teremteni.

Egy olyan jövő előtt tárulnak ki a kapuk, ahol a külső körülményektől való függőségek feloldása után a saját tudásodra: a belső hangodra, megérzésidre, éberségedre, szívedre hallgatva szabadon szárnyalhatsz.

Az anyag a következő témákat foglalja magában:

  1. Szív és Ész – racionális és irracionális – látható és láthatatlan – Nő és Férfi. Mi van a poláris világ ellentétein, az elme és a ráció korlátain túl? Eddig ismert Önmagad meghaladása, megnyílás a végtelen és a Szeretet energiatere felé. A szívtudatosság időszerűsége és történelmi fordulópontja.
  2. Mindent tudni, mindent érzékelni. Az energiákra való éberség tudatosítása, az erre való képesség elismerése. Hogyan ismerd fel az energiákat, válj többé és éberebbé általa? Az éberség, mint a nagyobb tudatosság kulcsa. Az éberségedben lévő erőd elismerése.
  3. Képes vagy rá és van választásod! Te teremtetted, Te is tudod megváltoztatni! Az Önbizalom és Erő aktiválása, a teremtéseinkért, életünkért való felelősségvállalás, és a szabad választás erejének felismerése. Az ehhez kapcsolódó képességek felszínre hozása és elismerése.
  4. Igazad van! Ragaszkodsz-e hozzá? Az igaz és hamis megkülönböztetése, a szubjektív igazságok felismerése. Az igazság nézőpont- és tudatszint függő. Az igazunkhoz való ragaszkodás elengedésének lehetősége és kulcsa: az ítéletekből való kilépés és az ítéletmentes létezés lehetőségei.
  5. A szíved tudása és igazsága, a szívnyitás lehetősége: A szív keménységének, a „jégszívnek” a feloldása. Hogyan vedd észre akár magadnál akár másoknál a szívet védő korlátokat, mechanizmusokat? A szív tud, és nem ítél, nem támaszt feltételeket, elvárásokat. A sebezhetőség megmutatása, félelmek feloldása, fájdalmak és védekező programok elengedése
  6. A Szívtudatosság, mint az Önmagadként létezés kulcsa: Nincs Önmagadként létezés a szívedhez, az érzéseidhez való kapcsolódás nélkül. A „rossz vagyok, kevés vagyok, hibás vagyok” programok végleges felülírása. A szív örömének megismerése és választása.
  7. A jó, a bőség, a szeretet választása, befogadása és adása: Az öröm, a jólét, boldogság megengedése Önmagunk számára, az ebből való teremtés és ennek az átadása másoknak. Választások az éberség és a tudásod alapján. A szívből és örömből teremtés lehetőségei.
  8. A női – férfi energiák transzformációja, a Nő, mint a szívtudatosság katalizátora. A párkapcsolatok újjászületése a Szeretet energiaterében. A férfi – női Együtt teremtés lehetőségei. A szerelem energiájának megtisztulása.
  9. Az Önmagaddal és másokkal való Egység, a Teljesség energiája. A Tudat – Szív – Erőközpont összekapcsolása. A szeretetteljesség energiájából való létezés: önzetlenség, emberség, együttérzés, a szív szeretet energiájának megosztása. Az új generációs közösségek: a szeretetteljességen alapuló közösségek energiája.
  10. Az ősbizalom helyreállítása, a Test-Szellem-Lélek Egysége, a Teljességnek a behívása, helyreállítása, az ezzel kapcsolatos képességek ébresztése.

Az anyag tartalmaz 11 darab 45-70 perces előadást, videó és mp3 formátumban, valamint a hozzá kapcsolódó több mint 100 oldalnyi írott anyagot.

Ár: 14.900 Ft

0 Értékelés

Vélemények

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

0 Shares
Share
Tweet
Pin