Lélekgyógyítás szeretettel

Közzétéve: október 29, 2021
Intenzív gyógyító folyamatok zajlanak a lélek mélyén, és ebben végtelen türelemre, megengedésre és szeretetre van szükség. Ahhoz, hogy ezeréves lélekfájdalmak feloldódjanak, olykor többször meg kell ismételni azt, amit lehet, hogy már százszor elmondtunk, de a szív eddig még nem tudta befogadni. Most azonban megnyílt rá…
Minden Nő gyógyító, és azon túl, hogy saját magát gyógyítja, a férfi lélek gyógyításában is óriási szerepünk van. Azért, mert a női minőség része a lélekgyógyítás, és Nőként a saját teljességünk megéléséhez segít hozzá ennek a tapasztalása. És ha nem tudod a hogyant, ne állítsd meg magad! Úgy, ahogy számodra a szívedből jön! Nem kell írónak lenned, hogy a szavaiddal is gyógyíts, de a lényeg, hogy bármit teszel, ha szeretet van benne, a Férfi ezt az energiát érzi, és a szeretettel teljes megnyilvánulást befogadva magát a szeretetet fogadja be.

Nagyon intenzív változás, gyógyulás alatt van a férfi minőség. A kollektív energiák is segítik a Férfi erőbe állását, immár megtisztulva, hogy a párkapcsolati újjászületés varázsában a Nő mellé a maga megújult, megerősödött teljességében kapcsolódni tudjon. És ha úgy érzed, mást nem tudsz adni, adj tiszta, szeretetteljes szavakat, hogy átíródhassanak az eddigi nézőpontok, működések. Egyre befogadóbbá válik a férfi lélek is a szeretetre, így lehet, hogy amit eddig nem tudott/akart befogadni, az most egyik pillanatról a másikra befogadásra és megértésre kerül.

Olvasnál még, hallgatnál még tőlem gondolatokat? A lehetőségeket itt találod:

Ismét olyat teszek, amit ritkán, megosztom a saját szavaimat, amit alapvetően nem közkincsnek szántam, hanem csak a Kedvesnek… De mivel úgy érzem, elég erősre sikerült, talán hozzájárulás lesz másnak is akár Nőként, akár Férfiként. És ha van lehetőségem egy szívnél többet gyógyítani, akkor talán Ő sem bánja, hogy ezt megteszem. Csak nyisd meg a lelked, és fogadd be a szavakat és a mögötte lévő energiát, és transzformálja át benned is azt, amit számodra most van itt az idő felülírni.

Szeretnél velem személyesen találkozni? Nézd meg a tanfolyamaimat, előadásaimat itt.

„Ne hibátlan akarj lenni, hanem vedd észre azt, hogy számomra így vagy tökéletes. Meg is hülyülnék, ha hibátlan lennél, akkor aztán soha nem tartanám magam elég jónak hozzád, és egy végeláthatatlan körforgás lenne az egész. A mesém, amit szülinapodra írtam erről szól. Hogy én látlak Téged…. és úgy szeretlek, ahogy vagy. Ha elvársz magadtól valami “tökéletes férfi ideát”, akkor saját magadat szabotálod. …

Végül pedig én abban hiszek, mert ezt tapasztalom, hogy bármilyen múltbeli trauma, lelki sérülés feloldható. De vannak olyanok, amelyek legkönnyebben – vagy megkockáztatom, kizárólagosan csak – úgy, ha új élményekkel felülírjuk őket. Erre törekedtem a magam tökéletlen módján az elmúlt években. Hogy megmutassak valamit, amit talán korábban nem ismertél, nem volt benne a valóságodban, és hogy ezzel felülírjam a régi rossz dolgokat. És talán mindkettőnknek vannak még ilyen élményei, amelyek felülírásra várnak. Ezt legkönnyebben egymásnak tudjuk megtenni azzal, hogy olyan élményeket adunk egymásnak, amiben eddig nem volt részünk.

Apróságok azok, amelyek átírják a lélek sérüléseit… Ami számodra természetes, talán nekem nem az, és óriási ajándék. Ami pedig számomra természetes, az lehet, hogy számodra nem az, és Neked óriási ajándék. És úgy érzem, számodra sok minden nem természetes, ami egy “normális” családban, szeretetben felnőtt személy számára az. Ezt a hiányt is szeretném pótolni benned… Tudván, hogy a Nő egyszerre lehet sokféle minőségben jelen a Férfi életében…. és talán ahhoz, hogy a benned élő Férfi kibontakozzon és elismerd, meglásd, éld, értékeld az erejét, a benned élő sebzett, szeretet nélkül felnőtt kisfiú sérüléseit kell először begyógyítani… De mégis hogyan tudnád ezt megtenni, ki által? A lélek szeretet sérülései szeretet útján gyógyulnak. Ezek nem egyedül, maguktól tudnak megtörténni. Senkinél.

Vannak olyan sérüléseink, amiket csak a Társ gyógyíthat bennünk. A Nő gyógyíthat egy Férfiben, és ugyanígy fordítva: olyan is, amit csak a Férfi gyógyíthat a Nőben. Tiszta, odaadó, végtelen szeretettel. És ennek a felvállalása és megmutatása soha nem kevesebbé, hanem mindig többé tesz bennünket. Ez senkinek nem hibája, a hozott terhek letételében egy állomás, és Férfi és Nő közös útjának a természetes része. Mert ott van az öröm a fájdalmon túl. Akkor fogsz tudni örömben lenni, ha ezeket lerakod. Akkor tudod lerakni, ha szembenézel vele…

Sok mindent feloldottunk már külön-külön. Ami a végére marad, az meg talán nem véletlen, hogy a végére marad, és egymás által a legkönnyebb felülírni…. Ha ezt megengeded magadnak, hogy gyógyítsam a lelked legeldugottabb, legsebzettebb részeit, felül tudsz írni bármit, és ennek köszönhetően tudod Férfiként a saját teljességedet élni… És számomra ez egyáltalán nem a gyengeség, hanem pont az Erő jele.

Végül, az utolsó lépcsőfokra talán pont egymást emeljük: a Férfi a Nőt, a Nő a Férfit. Az álarcokat, játszmákat lerakva, ott állva egymással szemben, a lélek meztelenségében, teljesen csupaszon. Védtelenül, de már nem félve, mert tudjuk azt, hogy nem fognak bántani, mert szeretve vagyunk!”

Ha szeretnél mélyebben elmerülni a nőiség és a párkapcsolat világában, szeretettel várlak a jelenleg zajló 9 részes Női lét kulcsai – A létezés kulcsa a Nő előadássorozatomon.

Hasonló bejegyzések

Amazonokat nem lehet szelídíteni, az Amazon magától szelídül – 2. rész

Amazonokat nem lehet szelídíteni, az Amazon magától szelídül – 2. rész

Az Amazon világképének összetörése legtöbbször vagy egy szélsőséges mélypont, vagy egy szélsőséges magasság által tud megtörténni. Mivel az Amazon alapvető jellemzője a szélsőség, és kell egy „ellenerő”, ami kimozdítja abból, amiben van. Tehát külső hatás éri, de ezt be tudja fogadni és belső transzformációhoz segíti. Éppen ezért ehhez a belső transzformációhoz hozzájárulás lehet egy Férfi, és általa akár a Szerelem energiája is.

bővebben
Amazonokat nem lehet szelídíteni, az Amazon magától szelídül – 1. rész

Amazonokat nem lehet szelídíteni, az Amazon magától szelídül – 1. rész

Az Amazon korszak minden Nőnek egy nagyon fontos korszaka. Ha egy Nő nem éli meg ezt a minőségét, akkor soha nem áll az erejébe, nem lesz képes független életre, nem tapasztalja meg azt, hogy mire is képes. Az erő megtapasztalás természetes velejárója a szélsőségbe esés is. És mivel a több ezer éves férfiuralom nők milliárdjait nyomta el újra és újra, óhatatlan, ha most a Nők nem finomkodnak, és keresik a helyüket a világban. Az Amazonok szélsőségesek lehetnek. Hogy szelídíteni kellene őket? Nem, nem gondolom. Ha szeretnél az Amazon működés mögé látni, ez az írás Nőként és Férfiként is, Neked szól.

bővebben
Vakokat nem lehet látóvá tenni, amíg ragaszkodnak a sötétséghez

Vakokat nem lehet látóvá tenni, amíg ragaszkodnak a sötétséghez

A Megmondók korát éljük. Mindenki jogot formál magának arra, hogy mindenhez IS ért, és ezt joga van kinyilatkoztatni. Az már egy magasabb tudatszintet feltételez – amin ezek a dühös, ítélkező emberek nincsenek – hogy valaki a semlegesebb, elfogadóbb, megengedőbb energiával nyilvánuljon meg. Vakként ragaszkodnak a saját igazukhoz és nézőpontjukhoz, szítják a feszültséget, a harcot és képtelenek befogadni más nézőpontokat. Hogyan kezeld ezeket az embereket? Néhány gondolatot vetettem papírra a témáról.

bővebben

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Kosár
  • A kosárban nincsenek termékek.
0 Shares
Share
Tweet
Pin