A női lét kulcsai. A létezés kulcsa: a Nő – Online Előadássorozat

A női lét kulcsai, a létezés kulcsa a Nő!
Egy egyedülálló online előadássorozatra hívlak, amely 9 héten, 9 állomáson keresztül vezet a nőiséged megismerésének és megélésének különböző aspektusai felé.

 Ez az előadássorozat és gyakorlatias workshop lehetőséget kínál arra, hogy felfedezd az Önmagadban rejlő Nőt, és ítéletmentesen, szeretettel tudj felé közeledni, elfogadva nőiségednek minden oldalát: fényességét, árnyékát, nagyságát és lehetőségeit is. A nőiség állomásait, fejlődését, különböző aspektusait nézzük meg, ami életeken átível, és feloldunk olyan bennünk élő, magunkkal hordozott energiákat, nézőpontokat, amelyek megakadályoznak nőként a teljességünk megélésében.

A nőiséged kifényesítésére és a női léted örömteli vállalására és élvezetére invitállak!

 A megengedés, szeretetteljesség energiaterében, a női befogadó minőségünk elismerésével dolgozunk, miközben energiákat transzformálunk, hogy megtapasztalhassuk milyen az örömteli Önmagunkként létezés Nőként. Eközben megvizsgáljuk a női-férfi kapcsolódás és a Társkapcsolat teremtésének titkait. Hogy megéld a teljességet Önmagadban, és ha választod, egy nagyszerű Társ mellett is.

Egy belső transzformációra, alkímiára hívlak, hogy Nőként a terheidet lerakva felszabadultan ragyoghass!

Október 12-től december 7-ig tart ez a belső utazásunk, hogy Önmagad nőiségének legragyogóbb csillagaként ragyoghass. Békében, szeretetben Önmagaddal és a nőiségeddel!   Tervezett témák:

1. Kilépni anyáink örökségéből: A női minták felismerése, lerakása, meghaladása. Nőként létezés az alárendelt szerepben. A nőként megtapasztalt bántalmazások emlékének és fájdalmának feloldása. Az erőtlenség hazugságának feloldása, kilépés az áldozat szerepből. A minták, szokások meghaladása. A nőiség mintáival való azonosulás feloldása. A Nő korszaka: a Királylány.
Részletek itt találhatók.

2. A női erő megtalálása: az Amazon, a tudatos Nő, az erejét élő Nő lehetőségei és kihívásai. A „Jégkirálynők” születése, a női jégszív felolvasztása, a férfi-női harcok elengedése, a női felsőbbrendűségből való kilépés, a férfiaknak való megbocsájtás ereje. Kilépés az elkövető szerepből. A „hol vannak az erős férfiak?” nézőpont elengedése. A tudatos Nő, az erős Nő lehetőségei. A Nő korszaka: a Királynő.
Részletek itt találhatók.

3. A női szív ereje és tudása: a női Szívtudatosság, a női varázslás művészete: Sebezhetőnek lenni Nőként: Önszeretet, Önelfogadás, Önbizalom, Önmagad megmutatása. A női erő tiszta és tudatos működtetése, egyensúlya. A Nő egyensúlya, békéje, öröme. A Nő egysége Önmagával. A Nő korszaka: a Királyné. A Társsá válás útja.

A Nő, aki teret tart: a női teremtő- és transzformációs képességek. A befogadás és megengedés szerepe a teremtésben. Késznek állni a női-férfi együtt teremtésre. A női befogadó minőség elismerése. A gyengédségben rejlő erő felfedezése, a passzív, befogadó minőség megengedése és megélése. Az aktív és a passzív női erők harmonizálása.
Részletek itt találhatók.

4. Nő, mint a kapcsolat katalizátora: A Nő, aki tud és választ. A Nő választ. Tudja, akár már egy pillanat alatt, ki a Társa, a Férfinak ezt tapasztalnia kell. Mit tegyél egy kapcsolatért, meddig menj el egy kapcsolatért? Kezdeményezni, választani, tenni, kitartani, invitálni, teret nyitni. A nő bátorsága, mint a leendő kapcsolat kulcsa.
Részletek itt találhatók.

5. A nő szerelme, a szerelmes Nő ereje: A szerelem, mint a végtelen teremtő Erő csatornája. A szerelmes Nő, mint a Fénysugár a Férfi számára. A női szerelmi sérüléseink gyógyítása. A férfi szerelmi sérülések gyógyítása. A szerelem, mint lehetőség mindkét fél számára. Tudatosság a szerelemben.
Részletek itt találhatók.

6. Női és férfi társteremtés, a Nő, mint a női – férfi Egység kulcsa: Közös teremtés, együtt teremtés. Az Önmaga erejét, nagyságát, képességét élő Nő és Férfi kapcsolódása, együtt teremtése. A Nő és a Férfi békéje Önmagával és Egymással. Szeretni és szeretve lenni. A szerelem, mint a kapcsolatban lévő tűz transzformációja az Együtt teremtésbe. A férfi teremtéseinek, a közös teremtésnek a befogadása.
Részletek itt találhatók.

7. Női test, női szépség és a női szexuális energia megélése: A testeddel való harmónia, béke, elfogadás megteremtése. A test, mint a manifesztáció, az anyagba öntés forrása. A testeddel való kapcsolat felvétele, mire vágyik a tested? A tápláló energiák befogadása, a testedet pusztító energiák nem választása. A testeddel való együtt teremtés. A szépséged élvezete, önfeledtség, a belső-külső egysége, harmóniája.

A női szexuális erővel kapcsolatos megengedés, a szexuális bántalmazások, energialenyomatok feloldása. A szexuális energia kapcsolatba és teremtésbe történő transzformációja. Készen állni a férfi energiájának befogadására.
Részletek itt találhatók.

8. A Nő, mint lélekgyógyító és a transzcendens csatornája: A Nő, mint gyógyító minőség a benne élő és áramló Szeretet energiával képes a legmélyebb fájdalmak transzformálására. A benned élő lélekgyógyító ébresztése, a Szeretet teréhez kapcsolódás és a gyógyító energiájának használata az életedben, teremtéseidben, kapcsolataidban.

Megnyílás az Univerzum, a láthatatlan világok, érzékelések, entitások felé. A Nő, mint a transzcendens „csatornája” minőség konvertálása a Társkapcsolatba, a női-férfi Együtt teremtésbe. A Teljesség megélése Nőként, a Teljesség megélése a Társkapcsolatban.
Részletek itt találhatók.

9. Önmagadként létezés, Önfeledtség és Öröm: a Nő kiteljesedése és virágzásai. Több vagy, mint egy szerep. Több vagy, mint a munkád. Örömteli Önmagadként létezés Nőként abban a minőségben, amit éppen élsz: Társként, Anyaként, Vállalkozóként, bárhogy. Hogyan egyeztesd a szerepeidet össze úgy, hogy nem adod fel Önmagad?
Részletek itt találhatók.

Időpont: 2021. október 12- december 7. Minden kedden 19 óra, kb. 90-120 percben. Az előadás tartalmaz elméleti összefüggéseket + transzformációs gyakorlatokat + otthon végezhető feladatokat, kérdéseket, amivel saját magad tudsz dolgozni egy adott témán, területen.

Helyszín: Online, külön zoom linkkel tudsz csatlakozni. Ha nem tudsz élőben jelen lenni, a felvételeket utólag megnézheted és elérheted a programhoz külön készült drive linken.

Ár: A teljes sorozatot választók számára: 9 x 7.000 Ft, összesen 63.000 Ft. Lehetséges 3 havi részletfizetés 21.000 Ft/hó összegben. Vagy ha csak egy-egy előadáshoz csatlakoznál, előadásonként 9.000 Ft.

Javasolt a teljes előadássorozat, választása, mert az egyes részek energetikailag egymásra épülnek. És ha a lelked legmélyét is szeretnéd kitisztítani, áttranszformálva az ott található energiákat, akkor sokszor nem ott kell kezdeni a feladatot, ahol először gondolod. Illetve ahol a valódi probléma, megakadás van, arra nehezebben nézünk rá, azt szeretnénk elkerülni, azon a területen az ellenállásunk is nagyobb. Ez a sorozat nem csak ennek az életnek az energiáját, de az előző életek energiájára is hat, így olyan mélyen képes a változásra, amennyire hajlandó vagy rá. Az első alkalomkor dolgozunk ennek a mélyítésén, a hajlandóság növelésén és az ellenállás feloldásán is.

Az estek anyagát megkapod videóban, mp3-ban és írott pdf formátumban is. Jelentkezni a program végéig lehetséges az Eseményeknél.

Kérdés esetén keress bizalommal a hello@horompoandrea.hu címen.

Szeretettel látlak!

dr.Hörömpő Andrea

0 Shares
Share
Tweet
Pin