A női minőség újjászületése

Közzétéve: október 19, 2021

A Nő, amikor szeret, bármire képes. Átfordítja a lehetetlent lehetségessé, képes a korlátait meghaladva felülmúlni Önmagát, és azzal, hogy Önmagát felülmúlja, megnyitja a teret az eddig nem látott, elérhetetlennek tűnt lehetőségekre. A női minőség ereje a maga passzív formájában korántsem elértéktelenítendő, és eddig még soha nem látott lehetőségeket rejt.

Mindezt Nőként egyedileg kell felfedezzünk magunkban. Az a Nő, aki ezt maga nem ismeri fel, saját magát értékteleníti el. A női tér tartás és a lehetőségekre való éberség ereje óriási. Kevés szó esik erről, mivel ismeretlen terület, nekünk Nők számára is. A Nők többsége eddig az aktív, férfias energiáiból teremtett, ezt élte, ezt használta. Óriási bátorság kell ebből kilépve (mindezt nem elutasítva és sutba vágva, hanem integrálva) megnyitni magunkat valami új felé.

Nagyon sok Nő számára kérdés, hogyan élje meg a nőiségét. Van, aki még egy bántalmazó, alárendelt kapcsolódásból próbál kilépni, ami nem tud megtörténni az erőbe állás nélkül. Ilyenkor az Erőhöz való visszakapcsolódásra van szükség. De vannak olyan Nők is, akik már élik, ismerik, tudják az erejüket. Az Erőnek egyfajta színét, árnyalatát, minőségét.

Nőként először a férfias erőt tapasztaljuk meg, mert ezt ismerjük. Sok Nő számára most a legnagyobb kihívás az, hogy rendbe tegye a fejében ezeket a dolgokat. Érezzük, hogy valami nincs rendben nálunk az Erő témájában. Érezzük, hogy van tovább. Érezzük, hogy létezik valami azon az Erőn túl, amit eddig ismertünk.

A legtöbb Nőben éled a NŐI ERŐ! Ami más, mint amit eddig ismertünk, más, mint ami eddig a valóságunk volt. Másképp, mást hoz ki belőlünk a világ, és a benne lévő változás.

Olvasnál még, hallgatnál még tőlem gondolatokat? A lehetőségeket itt találod:

Hogyan találd meg a női Erődet, és ha megtaláltad, hogyan éld úgy, hogy az könnyű és örömteli legyen számodra?

Tegyük rendbe a női erő témáját, akinek időszerű lépjen túl az eddig ismert férfias energiákon, és merje felfedezni azt a lágyabb, befogadóbb, passzívabb női minőségét, ami eddig felfedezetlen volt, de óriási kincseket rejt! Erre hívlak, kezemben, lényemben, szívemben a Tűz, ami adjon Fényt neked a sötétségben. És ha Együtt elindulunk, akkor tapasztaljuk meg, hogy nem is olyan veszélyes út mindez. Van választásod, igenis választhatod. Nem kell lemondanod a nőiségedről és a valódi nőiségedben lévő varázslatos Erődről, és nem kell egyedül lépkedj az úton tovább!

A Nő, ha ebbe beleáll, a párkapcsolat katalizátoraként képes az invitálásra, már egy másfajta minőségben. Ennek az ideje van itt, a nőiségben való újjászületésnek, az „igazi” női minőség felfedezésének és választásának, ami magával hozza a férfi minőség tisztulását és ezáltal a párkapcsolatok újjászületését is.

Szeretnél velem személyesen találkozni? Nézd meg a tanfolyamaimat, előadásaimat itt.

Az Együtt teremtésben rejlő kiaknázatlan lehetőségek óriásiak!

Azonban hogy ide eljussunk, ennek része a nemet mondás és elengedése annak, ami nem működik, mert ezáltal teret nyitunk valamire, ami pedig egyébként lehetséges lenne.

A szív megnyitásának is időszerűsége van, és ebben is nekünk Nőknek óriási a szerepünk. A Szeretet valójában az ítéletmentesség tere, ahol nincs ítéletünk sem magunkról sem másokról. Az a Nő, aki képes ezt az ítéletmentes teret tartani, óriási lépést tesz afelé, hogy a Férfit invitálja abba az ítéletmentes térbe, ahol nem ítéli meg Önmagát.

A női minőség újjászületése, a megengedés és szeretetteljesség ereje lesz tehát annak az „új világnak”, új jövőnek az alapja, aminek az alapjait energetikailag most rakjuk le. Ennek szükséges eleme az erőbe állás és a nagyságunnkal való megbékélés, de ez szintén egy komplex téma, amiről majd legközelebb mesélek…

Hasonló bejegyzések

Te is Igazságharcos vagy?

Te is Igazságharcos vagy?

Az az igazságharcos, aki küzd, harcol az igazságért? És aki ellenáll a hazugságnak? Még ha emögött a működés mögött egy tiszta értékrend is van, az “igazságharcosok” ott követik el a hibát, hogy megítélik a hazugságot, és ez az ítélet lesz az, ami ellenállásban és polaritásban tartja őket, táplálva bennük az igazságért és a hazugság elleni harcot.

bővebben
A Te hangodon is múlik, a Te választásodon is múlik!

A Te hangodon is múlik, a Te választásodon is múlik!

Szakad szét a világ. És a szélsőséges hangok egyre hangosabbá válnak. Sokan természetesnek érzik, hogy a bennük tobzódó ítéleteket, haragot, agressziót a világra öntsék. Az öntelt egójuk elhiteti velük, hogy jogukban áll ítélni, bántani, a tisztelet legkisebb jele nélkül pocskondiázni. Azt hiszik ők jobban tudják… azt hiszik, az ő igazságuk az egyetlen, és ezért vérremenő csatákat vívnak…

bővebben

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

0 Shares
Share
Tweet
Pin