A női minőség újjászületése

Közzétéve: október 19, 2021

A Nő, amikor szeret, bármire képes. Átfordítja a lehetetlent lehetségessé, képes a korlátait meghaladva felülmúlni Önmagát, és azzal, hogy Önmagát felülmúlja, megnyitja a teret az eddig nem látott, elérhetetlennek tűnt lehetőségekre. A női minőség ereje a maga passzív formájában korántsem elértéktelenítendő, és eddig még soha nem látott lehetőségeket rejt.

Mindezt Nőként egyedileg kell felfedezzünk magunkban. Az a Nő, aki ezt maga nem ismeri fel, saját magát értékteleníti el. A női tér tartás és a lehetőségekre való éberség ereje óriási. Kevés szó esik erről, mivel ismeretlen terület, nekünk Nők számára is. A Nők többsége eddig az aktív, férfias energiáiból teremtett, ezt élte, ezt használta. Óriási bátorság kell ebből kilépve (mindezt nem elutasítva és sutba vágva, hanem integrálva) megnyitni magunkat valami új felé.

Nagyon sok Nő számára kérdés, hogyan élje meg a nőiségét. Van, aki még egy bántalmazó, alárendelt kapcsolódásból próbál kilépni, ami nem tud megtörténni az erőbe állás nélkül. Ilyenkor az Erőhöz való visszakapcsolódásra van szükség. De vannak olyan Nők is, akik már élik, ismerik, tudják az erejüket. Az Erőnek egyfajta színét, árnyalatát, minőségét.

Nőként először a férfias erőt tapasztaljuk meg, mert ezt ismerjük. Sok Nő számára most a legnagyobb kihívás az, hogy rendbe tegye a fejében ezeket a dolgokat. Érezzük, hogy valami nincs rendben nálunk az Erő témájában. Érezzük, hogy van tovább. Érezzük, hogy létezik valami azon az Erőn túl, amit eddig ismertünk.

A legtöbb Nőben éled a NŐI ERŐ! Ami más, mint amit eddig ismertünk, más, mint ami eddig a valóságunk volt. Másképp, mást hoz ki belőlünk a világ, és a benne lévő változás.

Olvasnál még, hallgatnál még tőlem gondolatokat? A lehetőségeket itt találod:

Hogyan találd meg a női Erődet, és ha megtaláltad, hogyan éld úgy, hogy az könnyű és örömteli legyen számodra?

Tegyük rendbe a női erő témáját, akinek időszerű lépjen túl az eddig ismert férfias energiákon, és merje felfedezni azt a lágyabb, befogadóbb, passzívabb női minőségét, ami eddig felfedezetlen volt, de óriási kincseket rejt! Erre hívlak, kezemben, lényemben, szívemben a Tűz, ami adjon Fényt neked a sötétségben. És ha Együtt elindulunk, akkor tapasztaljuk meg, hogy nem is olyan veszélyes út mindez. Van választásod, igenis választhatod. Nem kell lemondanod a nőiségedről és a valódi nőiségedben lévő varázslatos Erődről, és nem kell egyedül lépkedj az úton tovább!

A Nő, ha ebbe beleáll, a párkapcsolat katalizátoraként képes az invitálásra, már egy másfajta minőségben. Ennek az ideje van itt, a nőiségben való újjászületésnek, az „igazi” női minőség felfedezésének és választásának, ami magával hozza a férfi minőség tisztulását és ezáltal a párkapcsolatok újjászületését is.

Szeretnél velem személyesen találkozni? Nézd meg a tanfolyamaimat, előadásaimat itt.

Az Együtt teremtésben rejlő kiaknázatlan lehetőségek óriásiak!

Azonban hogy ide eljussunk, ennek része a nemet mondás és elengedése annak, ami nem működik, mert ezáltal teret nyitunk valamire, ami pedig egyébként lehetséges lenne.

A szív megnyitásának is időszerűsége van, és ebben is nekünk Nőknek óriási a szerepünk. A Szeretet valójában az ítéletmentesség tere, ahol nincs ítéletünk sem magunkról sem másokról. Az a Nő, aki képes ezt az ítéletmentes teret tartani, óriási lépést tesz afelé, hogy a Férfit invitálja abba az ítéletmentes térbe, ahol nem ítéli meg Önmagát.

A női minőség újjászületése, a megengedés és szeretetteljesség ereje lesz tehát annak az „új világnak”, új jövőnek az alapja, aminek az alapjait energetikailag most rakjuk le. Ennek szükséges eleme az erőbe állás és a nagyságunnkal való megbékélés, de ez szintén egy komplex téma, amiről majd legközelebb mesélek…

Hasonló bejegyzések

A démoni valóságok felszámolásáról

A démoni valóságok felszámolásáról

Démonai mindenkinek vannak, egészen addig, amíg szembe nem néz velük és le nem győzi őket! A démonok nélküli valóságért meg kell dolgozni. Melós munka. Démonokat pedig nem kívülről küldenek ránk, hanem mi teremtjük őket. Mindig. Mindig. Mindig. Az (ön)ítéleteinkkel.

bővebben
Nincs már hatalmad fölöttem

Nincs már hatalmad fölöttem

“Nem akartam soha, hogy egy újabb őrült Nő legyek az életedben….” Ma kimondtam. Végre. És habár még csak az első lépés volt, a kezem a kilincsen, és belépek. Sötétség borul rám, lassan 10 éves árnyak jönnek szembe velem a feledés homályából felszínre törve. Ne fogjam rá – tör fel bennem, de mégis, évek óta először akkor miért pont most gondolok rá újra?

bővebben
Szerelem a filmekben – Bridgerton család sorozat: Szerelmi mintákon innen és túl

Szerelem a filmekben – Bridgerton család sorozat: Szerelmi mintákon innen és túl

Évszázadokon keresztül a szerelem energiájának ábrázolása összefonódott a szerelemben megmutatkozó női-férfi ellentétekkel, harccal. Gondoljunk Rómeó és Júliára, akiknek a családja vívott harcot egymással. A szerelem harccal, szenvedéssel, nehézségekkel való összekötése nagyon jól mutatja a férfi és női minőségek saját magukkal való harcát.

bővebben

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Kosár
  • A kosárban nincsenek termékek.
0 Shares
Share
Tweet
Pin