A női minőség újjászületése

Közzétéve: október 19, 2021

A Nő, amikor szeret, bármire képes. Átfordítja a lehetetlent lehetségessé, képes a korlátait meghaladva felülmúlni Önmagát, és azzal, hogy Önmagát felülmúlja, megnyitja a teret az eddig nem látott, elérhetetlennek tűnt lehetőségekre. A női minőség ereje a maga passzív formájában korántsem elértéktelenítendő, és eddig még soha nem látott lehetőségeket rejt.

Mindezt Nőként egyedileg kell felfedezzünk magunkban. Az a Nő, aki ezt maga nem ismeri fel, saját magát értékteleníti el. A női tér tartás és a lehetőségekre való éberség ereje óriási. Kevés szó esik erről, mivel ismeretlen terület, nekünk Nők számára is. A Nők többsége eddig az aktív, férfias energiáiból teremtett, ezt élte, ezt használta. Óriási bátorság kell ebből kilépve (mindezt nem elutasítva és sutba vágva, hanem integrálva) megnyitni magunkat valami új felé.

Nagyon sok Nő számára kérdés, hogyan élje meg a nőiségét. Van, aki még egy bántalmazó, alárendelt kapcsolódásból próbál kilépni, ami nem tud megtörténni az erőbe állás nélkül. Ilyenkor az Erőhöz való visszakapcsolódásra van szükség. De vannak olyan Nők is, akik már élik, ismerik, tudják az erejüket. Az Erőnek egyfajta színét, árnyalatát, minőségét.

Nőként először a férfias erőt tapasztaljuk meg, mert ezt ismerjük. Sok Nő számára most a legnagyobb kihívás az, hogy rendbe tegye a fejében ezeket a dolgokat. Érezzük, hogy valami nincs rendben nálunk az Erő témájában. Érezzük, hogy van tovább. Érezzük, hogy létezik valami azon az Erőn túl, amit eddig ismertünk.

A legtöbb Nőben éled a NŐI ERŐ! Ami más, mint amit eddig ismertünk, más, mint ami eddig a valóságunk volt. Másképp, mást hoz ki belőlünk a világ, és a benne lévő változás.

Olvasnál még, hallgatnál még tőlem gondolatokat? A lehetőségeket itt találod:

Hogyan találd meg a női Erődet, és ha megtaláltad, hogyan éld úgy, hogy az könnyű és örömteli legyen számodra?

Tegyük rendbe a női erő témáját, akinek időszerű lépjen túl az eddig ismert férfias energiákon, és merje felfedezni azt a lágyabb, befogadóbb, passzívabb női minőségét, ami eddig felfedezetlen volt, de óriási kincseket rejt! Erre hívlak, kezemben, lényemben, szívemben a Tűz, ami adjon Fényt neked a sötétségben. És ha Együtt elindulunk, akkor tapasztaljuk meg, hogy nem is olyan veszélyes út mindez. Van választásod, igenis választhatod. Nem kell lemondanod a nőiségedről és a valódi nőiségedben lévő varázslatos Erődről, és nem kell egyedül lépkedj az úton tovább!

A Nő, ha ebbe beleáll, a párkapcsolat katalizátoraként képes az invitálásra, már egy másfajta minőségben. Ennek az ideje van itt, a nőiségben való újjászületésnek, az „igazi” női minőség felfedezésének és választásának, ami magával hozza a férfi minőség tisztulását és ezáltal a párkapcsolatok újjászületését is.

Szeretnél velem személyesen találkozni? Nézd meg a tanfolyamaimat, előadásaimat itt.

Az Együtt teremtésben rejlő kiaknázatlan lehetőségek óriásiak!

Azonban hogy ide eljussunk, ennek része a nemet mondás és elengedése annak, ami nem működik, mert ezáltal teret nyitunk valamire, ami pedig egyébként lehetséges lenne.

A szív megnyitásának is időszerűsége van, és ebben is nekünk Nőknek óriási a szerepünk. A Szeretet valójában az ítéletmentesség tere, ahol nincs ítéletünk sem magunkról sem másokról. Az a Nő, aki képes ezt az ítéletmentes teret tartani, óriási lépést tesz afelé, hogy a Férfit invitálja abba az ítéletmentes térbe, ahol nem ítéli meg Önmagát.

A női minőség újjászületése, a megengedés és szeretetteljesség ereje lesz tehát annak az „új világnak”, új jövőnek az alapja, aminek az alapjait energetikailag most rakjuk le. Ennek szükséges eleme az erőbe állás és a nagyságunnkal való megbékélés, de ez szintén egy komplex téma, amiről majd legközelebb mesélek…

Hasonló bejegyzések

A 3 leggyakoribb szerelmi minta, amibe beleragadva elkerül a szerelem

A 3 leggyakoribb szerelmi minta, amibe beleragadva elkerül a szerelem

Ha változást szeretnél az életedben a párkapcsolat és szerelem területén, akkor először érdemes feltérképezni azt, hogy honnan indulsz. Milyen szerelmi és párkapcsolati mintáid vannak? Mi az, amit elhittél a szerelemről? Mivel azonosulsz, minek ellenállsz? Az eddig nem tudatosított nézőpontok megváltoztatásával, és a hozzájuk kapcsolódó láthatatlan energiák feloldásával meg tud történni a múlt mintáiból való kilépés, ennek a változásnak köszönhetően pedig meg tud érkezni a szerelem az életedbe.

bővebben
Mesék vagy valóságok? Bevezetés az entitások világába

Mesék vagy valóságok? Bevezetés az entitások világába

Az a történelmi változás, amiben jelenleg élünk, magával hozza a látható és a láthatatlan közötti mesterségesen teremtett és fenntartott határok feloldását. Az elmúlt évezredek a racionális és látható világok és működések dominanciáját hozták magukkal, aminek köszönhetően a láthatatlan világa másodlagossá, szélsőséges esetben értéktelenné, üldözötté vált. Így azok számára, akiknek képessége van ezen a területen, a képességeik, és ezáltal az erejük és a lehetőségeik is korlátozásra kerültek.

bővebben
Mit tehetsz, amikor túl sok a külső bizonytalanság?

Mit tehetsz, amikor túl sok a külső bizonytalanság?

Amikor „túl sokká”, túl intenzívvé válik a külső bizonytalanság, az mindig egy lehetőség arra, hogy saját magadban felfedezd a biztonság élményét. Hogy van benned, a lelkedben, a lényed legmélyén valami nagyon erős, nagyon intenzív, nagyon szilárd ERŐ, amihez ha (újra) kapcsolódsz, akkor egyszerűen nem lesz szükséged már soha többé a külső kapaszkodókra, külső biztonság élményekre. A legbizonytalanabb időszakban is magabiztossá válsz.

bővebben

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

0 Shares
Share
Tweet
Pin