“Úgy érzem, nem vagyok helyemen, mit tudok tenni?”

Közzétéve: április 26, 2023

Mostanában többen írtak arról, hogy úgy érzik, nincsenek a helyükön, érzik a változás szükségességét, de mégis megakadásban vannak. Akár magánéletben, akár munkában, vagy sokszor mindkettőben. Mit lehet ilyenkor tenni? 12 lépésben leírtam, mi az, amit tehetsz és kimozdít az állóvízből. De fontos, hogy egy lépést se hagyj ki!

1. A külső körülmények sokszor üzenetek. Ha megáll az, ami hónapokon, éveken keresztül egyébként jól működött, akkor igen, jól érzed, változásra van szükséged. Ebben fontos, hogy NEM rosszá vált az, ami eddig jó volt, hanem egyszerűen MEGHALADTAD. Kinőtted. Túlnőttél rajta. Ennek az elismerése azért fontos, hogy elkerüld Önmagad hibáztatását, rosszá tételét. Az eddigi választásaid nem rosszak voltak, csupán már más időszerű.

2. Nézz a szívedbe és kezdd el vizsgálni, hogy valójában mire vágysz. Vedd számba azt is, ami jó az életedben, és azt is, ami nem. Ha bármit megváltoztathatnál az életedben, mi lenne az? Itt sem a hiány vagy az ítélet energiájából, sokkal inkább éberségből. Ismerd el azt, hogy valójában milyen változást szeretnél, anélkül, hogy ezt a változást és a vágyaidat rosszá tennéd.

3. Milyen lehetőségek érkezhetnek az életedbe? A lehetőségek NEM maguktól érkeznek az életedbe, hanem akkor, amikor meghozol egy választást. Sokszor ez a választás először az, hogy: Választom azt, hogy ez a helyzet most megváltozik. Választom a többet. Választom a nagyobbat. Választom a szebbet. Választom a könnyebbet. Választom az új munkát. Választom az új kapcsolatot. Választom a több pénzt. Lehet, hogy még konkrétan nem tudod, hogy mit is válassz. De válassz nyugodtan elsőre általánosságban. Ennek a választása kezdi el a lehetőségeket beinvitálni az életedbe, akkor, ha KÉRED.

4. Figyelj arra, hogy a választásod ne a “szeretném, ha ez megtörténne” vagy “jó lenne ha”, “ez kellene” energiával történjen. Hanem a választásaidban legyen ERŐ. Legyen benne magabitzosság, határozottság. „Ez lesz, ezt választom.”

Olvasnál még, hallgatnál még tőlem gondolatokat? A lehetőségeket itt találod:

5. A választás UTÁN rögtön tedd fel a kérdést, kérd: Milyen lehetőségek érkezhetnek számomra ahhoz a változáshoz/választáshoz, amit választottam? (És helyettesítsd be az adott, általános választást: több pénzt, új munkát, új kapcsolatot, stb.)

6. Figyelj, legyél éber a lehetőségekre. Ez nem azt jelenti, hogy maradj passzív, ne csinálj semmit. Kezdd el aktívan keresni a lehetőségeket. Az Univerzum és Te összedolgoztok. Az Univerzum a Te energiádra, gondolataidra, érzéseidre és választásaidra reagál.

7. Ezután jöhetnek KONKRÉT ajánlatok, lehetőségek, és ekkor tudsz KONKRÉT dolgot választani. Közben lehet, hogy benned is tisztul sok minden. Kapsz olyan lehetőségeket, amelyek nem tetszenek, így egyre konkrétabban, tudatosabban meg tudod fogalmazni, hogy mit is szeretnél.

8. Hidd el, hogy lehetséges számodra. Ha nem hiszed el, akkor elkezded szabotálni a lehetőségeket. De ne csak mondd, ne csak üresen mantrázd, hanem tényleg, szívből, magabiztosan TUDD, hogy lehetséges számodra.

9. VÁLASZD! Szívből! Erőből! Éberségből! Megengedésből!

  • Szívből: A szív energiája aktivál olyan energiákat, amit egyébként semmi más. A szívből jövő választásnak óriási ereje van.
  • Erőből: Határozottan, kétségek nélkül, magabiztosan. Választom, enyém lesz. Megteremtem. Képes vagyok rá. Tudom, hogy képes vagyok rá.
  • Éberségből: Ne feltételezz, ne kikövetkeztess, ne agyalj, ne várj biztosítékot! Mire lehetsz éber, mit mond az éberséged, a lehetőségeid közül mi az, ami a célodhoz, választásodhoz a legnagyobb hozzájárulást?
  • Megengedésből: NE akard! Legyél megengedéssel arra is, hogy ha nem válik valóra/nem az válik valóra. Sokszor sokkal jobb lehetőség érkezik, vár rád.

Szeretnél velem személyesen találkozni? Nézd meg a tanfolyamaimat, előadásaimat itt.

10. Kérd, ki az, aki segíteni tud a megvalósításban, nem kell egyedül csináld! Vállald fel a választásod, és ha a valóra váltáshoz más hozzájárulás tud lenni neked, akkor kérd, beszélj másoknak róla, állj bele! De ne ragaszkodj soha senkihez, egyetlen személyhez sem.

11. Figyeld magad, hogy tud-e érkezni az életedbe? Tágulj ki energetikailag, hogy be tudd fogadni. A választás változást teremt, és ehhez sokszor ki kell lépned az eddig téged működtetett megszokásokból, komfortzónából. Nagyobbá, többé kell válj. Készen állsz rá?

12. Ha igen, akkor fogadd örömmel, éld új valóságodként és ismerd el, hogy megcsináltad!

Ne hagyj ki egyetlen lépést sem, ez egy folyamat és a lépések energetikailag egymásra épülnek! Lehet, hogy lesz olyan lépés, ami szinte „magától” megtörténik, lehet, lesz olyan, ami több időt vesz igénybe. Sok sikert az új valóságod megteremtéséhez! Könnyed és örömteli változásokat!

Ha szeretnél mélyebben elmerülni a változásban, ajánlom szeretettel a Könnyed változás művészete programsorozatomat.

Hasonló bejegyzések

Te is Igazságharcos vagy?

Te is Igazságharcos vagy?

Az az igazságharcos, aki küzd, harcol az igazságért? És aki ellenáll a hazugságnak? Még ha emögött a működés mögött egy tiszta értékrend is van, az “igazságharcosok” ott követik el a hibát, hogy megítélik a hazugságot, és ez az ítélet lesz az, ami ellenállásban és polaritásban tartja őket, táplálva bennük az igazságért és a hazugság elleni harcot.

bővebben
A Te hangodon is múlik, a Te választásodon is múlik!

A Te hangodon is múlik, a Te választásodon is múlik!

Szakad szét a világ. És a szélsőséges hangok egyre hangosabbá válnak. Sokan természetesnek érzik, hogy a bennük tobzódó ítéleteket, haragot, agressziót a világra öntsék. Az öntelt egójuk elhiteti velük, hogy jogukban áll ítélni, bántani, a tisztelet legkisebb jele nélkül pocskondiázni. Azt hiszik ők jobban tudják… azt hiszik, az ő igazságuk az egyetlen, és ezért vérremenő csatákat vívnak…

bővebben

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1 Shares
Share
Tweet
Pin1