Azt vonzod, aki vagy – Mit mutatnak a kapcsolataid rólad?

Közzétéve: február 09, 2023

Talán benned is felmerült már korábban, hogy vajon miért jelennek meg bizonyos személyek az életedben? Például miért bizonyos párkapcsolatokat teremtesz, amelyek folyamatosan ismétlődnek? A kapcsolatait a legtöbb ember alapvetően tudattalanul, az energetikai mintázataival teremti, egészen addig, amíg nem tudatos Önmagára és azt meg nem változtatja, nem tudatosan hoz választásokat. Mit is jelent ez valójában?

Kapcsolatok tükrében

A másik fél egy kapcsolatban, sokszor tükrözi azt, amit te saját magad, hiszel, gondolsz, vélsz saját magadról. Bár hallottam már ezzel kapcsolatban félreértelmezéseket is. Ezt fontos lenne tisztázni, hogy hogyan is működik a vonzás törvénye a kapcsolatokban.

Azzal vonzol te be bárkit és bármit az életedbe, amivel azonosulsz, és aminek ellenállsz Önmagaddal kapcsolatban. Mind a két pólus vonz. Ha azonosulsz egy nézőponttal, például azzal, hogy te nem vagy szerethető, vagy te nem vagy választható, akkor elkezdesz olyan kapcsolatokat behívni az életedbe, ahol azt éled, azt tapasztalod meg, hogy téged nem szeretnek. Itt három eshetőség van:

  • Tényleg nem szeretnek, rosszabb esetben pont bántalmaznak, visszafognak, korlátoznak.
  • Szeretnek, csak azt nem tudják kimutatni.
  • Szeretnek, de nem hiszed el, hogy szerethető vagy, és a másik szeret.

Fontos ezt felismerni, hogy a kapcsolat, vagy amit a másik személy tükröz feléd, az mindig az okozat, az a látszat, az a tünet. Ahhoz, hogy az okot kezelni tudd, és fel tudd ismerni, vissza kell lépni, és meg kell vizsgálni, mi van benned, amivel behívtad ezt az energiát, személyt, helyzetet az életedbe.

A nézőpontod teremti a valóságodat a kapcsolataidban is

Az előző példánál maradva, hogyha te például korábban ebben az életedben, vagy előző életeidben többször azt tapasztaltad, hogy téged nem szeretnek, vagy visszautasítanak, akkor a tudatalattidban, lelkedben, szívedben elraktározódott az, hogy nem vagy szerethető. Ez lett a te fix nézőpontod önmagadról, hogy én nem vagyok szerethető. Ez elindít egy ördögi kört, mert a nézőpontod teremti a valóságodat, tehát elkezdesz olyan kapcsolódásokat behívni, amiben ezt éled.

Hogy tudod ezt megállítani? Ilyenkor a tünet az az, hogy azt éled meg egy kapcsolódásban, hogy nem szeretnek. Ez lehet akár a szüleiddel való kapcsolatod, lehet a pároddal való kapcsolatod, vagy bárkivel való kapcsolat.

Olvasnál még, hallgatnál még tőlem gondolatokat? A lehetőségeket itt találod:

1. Tudatosítás

Tudatosítsd, hogy ezt mivel teremtetted? Milyen élethelyzetet, tapasztalást éltél meg?

A tapasztalás MINDIG semleges minőség, csak értékítéletet társítunk hozzá ÉS általánosítunk belőle, ami könnyen esküket szül Önmagunk felé, hogy mik/kik nem leszünk/lehetünk. Ezzel beszilárdítjuk a nézőpontokat Önmagunkról/ egy helyzetről/ lehetőségről, és nem engedjük meg, hogy valami más is megmutatkozzon. Energetikailag blokkoljuk a megvalósítását.

2. Megkérdőjelezés

Hogyha ezt tudatosítod, hogy igen, emögött valójában az van, hogy például azért teremtettem olyan szülőket, olyan párt az életembe, akivel kapcsolatban azt érzem, nem szeret, mert önmagamról az volt a nézőpontom, hogy nem vagyok szerethető, akkor ezt úgy tudod megváltoztatni, hogy felteszed magadnak azt a nagyon egyszerű kérdést, hogy mi van, hogyha ez nem igaz? Mi van akkor, hogyha ez a nézőpontom önmagamról, hogy nem vagyok szerethető, nem igaz?

3.  Megengedés egy másik nézőpontra, helyzetre, tapasztalásra

Akkor elkezdesz kis ajtót megnyitni önmagad felé, megengeded magadnak azt, hogy szerethető vagy, és hogy szeressenek. A megkérdőjelezés fogja átfordítani az energiát, és amihez korábban lehet, hogy nagyon ragaszkodtál, az elkezd fellazulni. Mi van, hogyha ez nem igaz? Megengedek magamnak valami más lehetőséget, valami másnak a megtapasztalását. Mi van akkor, hogyha szerethető vagyok?

Szeretnél velem személyesen találkozni? Nézd meg a tanfolyamaimat, előadásaimat itt.

4.  Kérés és behívás

Ahogy megnyitottad magad efelé az új nézőpont felé, kezdd el kérni és ezáltal behívni az életedbe azokat a kapcsolódásokat, ahol elfogadást, szeretetet, könnyedséget, örömöt tudsz megtapasztalni. Hogyha ezt kéred, akkor meg fog tudni jelenni az életedben ilyen kapcsolat. Itt az a kérdés, hogy elhiszed-e? Rendben van az, hogy kéred, de elhiszed-e azt, hogy létezhet olyan kapcsolódás számodra, ahol te szeretve vagy?

Mi az a hazugság, amit bevettél önmagaddal kapcsolatban? Az is egy hazugság, hogy nem vagy szerethető. Ez sosem igaz, mert a szeretet a természetes állapotunk, és minden személy, minden lélek szeretetre vágyik. Hogyan tud ez a szeretetteljesség a te kapcsolódásaidban és a te életedben megjelenni? Mert ha nincs, akkor nem véletlenül nincs. Mindig tedd fel magadnak ezt a kérdést, hogy milyen nézőpontommal, elköteleződésemmel, választásommal teremtettem ezt a helyzetet, ezt a kapcsolatot?

5.  Választás

A választással teremtesz, a kapcsolataidat is. Ha már nincs tudat alatti blokkoló nézőpontod Önmagadról és a kapcsolódásokról, a választásod manifesztálódni tud, így meg tud érkezni mindaz, amit választasz.

Hogyha elkezded megváltoztatni a nézőpontodat önmagadról, és megengedni önmagadnak, hogy megtapasztalj valami mást, mint amit eddig, akkor fognak tudni megérkezni azok a személyek az életedbe, akik támogatnak. A választásod lesz az, ami végül átfordítja a helyzetet, de a választás az nem feltétlenül, és nem mindig rögtön eredményez új helyzeteket, új kapcsolatokat, attól függően, hogy milyen puttonyt hozol magaddal, mennyire terhelt a múltbeli karmikus kapcsolódásod másokkal.

Ha tanulnál még többet arról, mivel és hogyan teremted a kapcsolataidat, ajánlom szeretettel az Azt vonzod, aki vagy online előadásomat.

Hasonló bejegyzések

Te is Igazságharcos vagy?

Te is Igazságharcos vagy?

Az az igazságharcos, aki küzd, harcol az igazságért? És aki ellenáll a hazugságnak? Még ha emögött a működés mögött egy tiszta értékrend is van, az “igazságharcosok” ott követik el a hibát, hogy megítélik a hazugságot, és ez az ítélet lesz az, ami ellenállásban és polaritásban tartja őket, táplálva bennük az igazságért és a hazugság elleni harcot.

bővebben
A Te hangodon is múlik, a Te választásodon is múlik!

A Te hangodon is múlik, a Te választásodon is múlik!

Szakad szét a világ. És a szélsőséges hangok egyre hangosabbá válnak. Sokan természetesnek érzik, hogy a bennük tobzódó ítéleteket, haragot, agressziót a világra öntsék. Az öntelt egójuk elhiteti velük, hogy jogukban áll ítélni, bántani, a tisztelet legkisebb jele nélkül pocskondiázni. Azt hiszik ők jobban tudják… azt hiszik, az ő igazságuk az egyetlen, és ezért vérremenő csatákat vívnak…

bővebben

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

0 Shares
Share
Tweet
Pin