A Könnyed Változás Művészete Online Programsorozat

14,900 Ft

A Könnyed Változás Művészete Online Programsorozat rögzített anyaga. Olvasd, hallgasd, nézd meg videón!

Termékleírás

Ha bármit megváltoztathatnál az életedben, mi lenne az?
Mennyire gondolod komolyan? Mi az, amit teszel érte?
Halogatsz vagy belekezdesz? Kételkedsz vagy tudsz?
Ellenállsz, vagy megadod magad a változásnak?
Értékessé teszed-e még a nehézséget, és ezzel elértékteleníted-e a könnyűt?

A változásnak NEM kell nehéznek lennie.  Eljött az idő, hogy átírjuk az ezzel kapcsolatos, egyéni és kollektív szinten is mélyen rögzült nézőpontokat a nehézségek értékességéről. Megváltoztathatod, kiléphetsz mindebből, de ehhez alapvető nézőpontokat, elköteleződéseket, ragaszkodásokat és energiákat kell tudnod felismerni, elengedni, felülírni, megváltoztatni, transzformálni.

A Könnyed Változás Művészete Online Programsorozat megmutatja, hogyan lehet számodra könnyed bármilyen változás annál, mint ahogy azt korábban elképzelted.

Ebben a programsorozatban megértheted azt, hogy mivel és hogyan teremtesz nehézséget, korlátokat az életedbe, mennyire éled ilyenkor a saját életed, vagy másokét, és hogyan tudod mindezt megváltoztatni. Mi a feltétele, energetikailag mit kell elengedj, hová kell megérkezz, hogy ne félj a változástól, és a könnyedség legyen a valóságod.

7 nap, 7 előadás a könnyed változás dinamikájában, egy intenzív, tudatosság emelő sorozat által. Az előadások energetikailag egymásra épülnek, így folyamatosan hárítjuk el a könnyedség előtti akadályokat és kerülünk a könnyedség valóságába.

Mert a könnyedség a természetes állapotod. Amikor Önmagad vagy, könnyedségben vagy!

Tematika :

  1. MEGENGEDÉS ÉS ELENGEDÉS. A nehézségek vonzásának feloldása. A nehézség, hiány, szükség valóságának, a “kell”, “muszáj”, “nincs választásom” hazugságának elengedése. A nehézségekhez ragaszkodás, a könnyedségnek való ellenállás feloldása.
  2. RUGALMASSÁG ÉS ÚJ LEHETŐSÉGEK ÉRKEZÉSE. A félelmeken, megszokásokon, múlton, mintákon túli valóság megnyitása. Az eddigi nézőpontokhoz, jelentőségtelivé tételhez való ragaszkodás elengedése, a megkérdőjelezésre való megnyílás, új nézőpontok befogadása.
  3. ÖNELISMERÉS ÉS A SAJÁT IGAZSÁGOD ÉLÉSE. A biztonsághoz, másokhoz, külső kapaszkodókhoz való ragaszkodások elengedése. A mások valóságából, nézőpontjaiból, hitrendszeriből való kilépés, a saját tudásodba és erődbe állás. Mi az, ami számodra igaz?
  4. ÉBERSÉG ÉS A KÉRDÉSEK SZEREPE ÉS HELYES HASZNÁLATA. A kiagyalások, kikövetkeztetések, a „hogyanhoz” való ragaszkodás elengedése. Az éberségbe való megérkezés. Az ítélet alapú valóság felszámolása. Az éberség könnyedsége, a kérdések szerepe és hatékony használata.
  5. BÁTORSÁG ÉS FELELŐSSÉGVÁLLALÁS. A halogatás megszüntetése, a hajlandóság megnyitása a változásra. A teremtésekért és választásokért való felelősségvállalás vállalása. Képesnek lenni rá és merni választani.
  6. VÁLASZTÁS ÉS CSELEKVÉS. A választás és cselekvés szerepe, a választással kapcsolatos akadályok feloldása. A választás könnyedsége. A választás, mint a változás kulcsa. A bármi megváltoztatható nézőpont megerősítése.
  7. BEFOGADÁS ÉS ÖRÖM, SZABADSÁG. Az Önmagadként létezés öröme. A felszabadulás és a szabadság energiája. A befogadás szerepe a könnyedség teremtésében. Önmagadként létezés szabadon, örömmel. Kivé váltál a változás által? A nagyságodba való megérkezés lehetősége.

A programsorozatban összefüggéseket érthetsz meg a saját működésedről és energetikai transzformációkat végzünk, hogy megérkezz abba a térbe, hogy ne ellenállj a változásnak, ne élj meg semmit megváltoztathatatlannak, és merj a könnyed változás nagyszerű teremtőjévé válni!

Az anyag a 2022. augusztus hónapban tartott online előadássorozatot tartalmazza. 323 perces hanganyagot, videót, mp3-at és a felvételek írásos kivonatát is 89 oldal terjedelemben.
A megvásárlás után letölthető és bármikor meghallgatható, elolvasható.

0 Értékelés

Vélemények

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

0 Shares
Share
Tweet
Pin