Ha csalódtál, elvárásod volt

Közzétéve: július 27, 2018

Ha csalódtál, elvárásod volt. Nehéz ezt belátni, de így van. És nincs is ezzel gond, mert olykor nehéz különbséget tenni a remények, vágyak, álmok és elvárások között. Nem biztos, hogy van egy pont, amikor félrecsúsznak a dolgok, hanem ahogy telik az idő, hajlamosak vagyunk magunknak befixálni a vágyainkat, nem megengedve azt, hogy másképp vagy máshogyan is megvalósuljanak. Ez pedig szinte természetesen hozza magával azt, hogy csalódunk.

A csalódás ellenszere: az elvárások elengedése

És ilyenkor talán csak arra van szükség, hogy az elvárásokat elengedjük. Mert vágyakozni szabad, sőt hiszek abban, hogy a vágyak mutatják az utat számunkra. Azt, hogy merre vezet az utunk, mivel és kivel van dolgunk.

Van egy pont az Access Bars kezelésben, ami a Remények és Álmok nevet viseli. Nagyon sokan elalszanak ennél a pontnál, amikor kezelem őket. Tényleg feloldja a reményeinkkel, álmainkkal kapcsolatos befixált, megmerevedett nézőpontjainkat. Az elvárásainkat. És pont ezzel segít hozzá minket ahhoz, hogy könnyebben megkapjuk, amire vágyunk.

Valahol ott csúszik el a dolog, amikor elveszik az álmaim beteljesülésében a megengedés.

Amikor nem tudom megengedni azt, hogy amire vágyom, ne történjen meg vagy ne úgy történjen meg, ahogyan én azt kitalálom. Amikor túlságosan ragaszkodni kezdek hozzá. Túl sok feltételt támasztok felé, és túlságosan szűkre szabom a megvalósulás hogyanját. Amikor meg akarom mondani az időrendet, miközben nem veszem figyelembe azt, hogy mi az időszerű éppen.

Nem tudsz csalódni, ha nincs elvárásod, mert akkor folyamatosan megengedésben vagy.

Access Bars-al a megengedésért

Megengedésben vagy azzal, hogy így is lehet, és azzal is, hogy úgy is. Mersz folyamatosan ránézni a kérdésre, folyamatosan megújulni, és akár mást választani, mint korábban. Az Access ezt hívja 10 másodperces választásnak. Hogy nem ragaszkodsz valamihez, amit évekkel vagy hónapokkal ezelőtt kitaláltál – még akkor is, ha azt a pillanatnyi éberséged sugallta – hanem mész az energiával.

Csalódunk kapcsolatokban, a Társunkban, a szüleinkben, gyerekünkben, munkánkban, barátokban vagy akár Önmagunkban. Azért, mert volt egy túl konkrét képünk róluk, amelyek nem feleltek meg a valóságnak. Nem mertünk ránézni, hogy folyamatosan változnak és nem mertünk a folyamatos éberségünkkel menni.

Ha képessé válsz pillanatról pillanatra érzékelni a másikat, és az energiáját, sőt annak az energiáját, ami a szavai mögött van, és bízol a saját éberségedben, sosem fogsz többet csalódni.

Elvárás helyett pedig kérj, válassz és fogadj be. A hogyanban pedig kerülj minél nagyobb megengedésbe. Ha gondod lenne a megengedésbe kerüléssel, keress eszközöket hozzá. Ha ehhez segítséget szeretnél, keress bizalommal akár konzultációra, akár Access Bars kezelésre, akár tanfolyamra. Az energetikai blokkok oldásának ugyanis az egyik legkiválóbb eszköze az Access Bars kezelés. Én a jótékony hatásait már több, mint 3 éve élvezem, és általam már számos ember életébe hozott változást.

Kérdések (Így használd a kérdéseket című írásom ITT érhető el.):

Hány csalódásod volt a múltban, ami miatt nem mersz élni a jelenben és nem mersz választani egy nagyszerűbb jövőt? Mit tettél életbevágóvá a csalódásokhoz való ragaszkodásban, amivel folyamatosan gyártod őket magadnak, önigazolásként, hogy számodra úgysem lehet jobb? Milyen önsorsrontó, büntető programokkal sújtod magad, ami a folyamatos csalódásokban tart? Mi kellene ahhoz, hogy ez megváltozzon? 

Az Access Bars elképesztő hatása a depresszióra és a szorongásra cikkemet ITT olvashatod. 

Elvárásoktól és csalódásoktól mentes, ragyogó és egyre jobban kiteljesedő életet kívánok!

Szerző: dr.Hörömpő Andrea – Író, Access Bars®-, Facelift®- és Testfacilitátor

Hasonló bejegyzések

Eszközök a tudatos élethez: 3. Minden egy érdekes nézőpont

Eszközök a tudatos élethez: 3. Minden egy érdekes nézőpont

A „minden egy érdekes nézőpont” számodra a kulcs lehet a szabadsághoz. Ha ezt be tudod építeni az életedbe, soha nem leszel senki ítéleteinek a hatása alatt. Ha ezt elkezded használni, akkor nem lesz számodra fontos az, hogy ragaszkodj a nézőpontjaidhoz, hogy igazold...

bővebben

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kosár A termék eltávolítva. Visszavonom
  • A kosárban nincsenek termékek.
2,61K Shares
Share2,61K
Tweet
Pin