Access Bars Tanfolyam® 2020

Megnyitja a lehetőségeket, segíti a változást és könnyedséget hoz az életedbe!
Jelentkezem a tanfolyamra

Access Bars Tanfolyam

Mikor lesz a következő Access Bars tanfolyam?

2020. december 18. Szeged
2020. december 19. Budapest 

A tanfolyamról az Access Consciousness hivatalos oldalán is olvashatsz. A facilitátori profilom az Access oldalán itt található: 

Access Consciousness – Dr. Hörömpő Andrea

Mik a lehetőségeim a tanfolyam elvégzése után?

A tanfolyam elvégzését követően Access Bars® kezelővé válsz, amiről nemzetközi oklevelet kapsz. Regisztrált Access Bars® kezelő leszel, bekerülve az amerikai Access Consciousness® rendszerébe: www.accessconsciousness.com. Ennek köszönhetően privát Bars kezeléseket adhatsz bárkinek a világon.

Hogyan válhatok Access Bars® facilitátorrá?

Ha a tanfolyamot háromszor elvégzed három különböző facilitátornál, te is Access Bars facilitátorrá válsz. A facilitátori jelentkezés és az éves díj befizetése után a Bars kezelést saját tanfolyamon taníthatod is.

Tanfolyamok

Események

Online előadás

Mit kell tudni az Access Bars® tanfolyamról?

A Bars tanfolyam egy nagyon gyakorlatias tanfolyam, amin megismered és megtanulod a Bars Session-t: hogy pontosan hol és hogyan kell a Bars pontokat a fejen érinteni.

Illetve a gyakorlaton kívül megismerkedhetsz az Access Consciousness® elméleti alapjaival és olyan eszközeivel is, amit később a hétköznapokban is tudsz használni, hogy könnyedebb és dinamikusabb életed legyen.

A Bars az első, az alaptanfolyam az Accessben, ami szinte minden további tanfolyamnak a feltétele.

Hogyan zajlik a tanfolyam?

A tanfolyam egy napos, melynek során kétszer adsz és kétszer kapsz Bars Session-t. Amikor adod, akkor a Barst tanulod, amikor pedig kapod, akkor pedig befogadni tanulsz.

Van valamilyen előfeltétele a tanfolyamnak?

A tanfolyam elvégzése nincs feltételhez kötve, bárki elsajátíthatja – gyerekek is megtanulhatják.

Kinek ajánlod a tanfolyam elvégzését?

Ha szeretnél olyan eszközt az életedben az eddigiek mellé vagy helyett, amihez bármikor tudsz nyúlni. Akkor is ha válságban, mélyponton vagy, és akkor is, ha minden rendben, csak éppen változásra, könnyedebb létezésre, hatékonyabb eredményekre, több örömre, több pénzre, sikerre, jobb egészségre, jobban működő kapcsolatokra vágysz.

Ha “csak” a saját életedet szeretnéd megváltoztatni, és akkor is, ha a kezelések által másokét is.

Ha foglalkozol más módszerekkel, az Access Bars® Session szépen kiegészítheti az eddigi lehetőségeidet. Legyen az teljesen más módszer, masszázs, vagy egyéb segítői tevékenység. Végzett már nálam tanfolyamot kineziológus, masszőr, reflexológus, csontkovács, Theta healing konzulens és egyéb segítő. Az ő beszámolójuk alapján a tevékenységüket és az üzletüket is fellendítette a Bars tanfolyam elvégzése.

Mit kell hozzak?

Magadon kívül semmit. Mivel vagy érinted a fejet, vagy pihenve fekszel, ezért írásra nincs lehetőséged a kezelés közben. Adok magyar nyelvű kézikönyvet és színes segédletet is a pontok megtanulásához, amit később is fogsz majd tudni használni.

Mennyibe kerül a tanfolyam?

A tanfolyam nemzetközileg szabott díja, minden magyarországi lakosnak: 65.000 Ft. Az Access Consciousness nemzetközi árszabása a lakóhely szerinti ország illetékességén alapul, ha nem Magyarországon élsz, a lakhelyed szerinti ország árszabása vonatkozik rád, ezzel kapcsolatban keress egyénileg.
16-17 éves korúaknak és ismétlőknek: 32.500 Ft. 16 éves korig ingyenes.

A tanfolyam létszáma korlátozott, így a helyed biztosításához a jelentkezés feltétele, hogy a tanfolyam árának minimum 50%-a  átutalásra kerüljön.

Hogyan tudom kipróbálni a tanfolyam előtt magát a kezelést?

Ha a tanfolyam előtt szeretnéd kipróbálni a Barst, gyere el egy kezelésre, amin megtapasztalhatod a gyakorlatban is, hogy milyen csodás élmény egy ilyen kezelés. Erről részletesebben az Access Bars- és Testkezelések menüpontban olvashatsz. Bejelentkezéshez töltsd ki az oldalsávban megtalálható kapcsolatfelvételi űrlapot.

Hogyan tudom kipróbálni a tanfolyam előtt magát a kezelést?

Hogyan tudom nálad megtanulni a Barst?

Általában minden hónapban tartok tanfolyamot Budapesten és Szegeden. Az aktuális tanfolyamokat itt találod.

Bars tanfolyamot szívesen tartok más városban is, minimum 4 fő résztvevő esetén, és megköszönöm ha segítesz a szervezésben, helyszín ajánlásában. Ha erre igény lenne, keress meg itt!

Kosár
  • A kosárban nincsenek termékek.
48 Shares
Share48
Tweet
Pin