ACCESS BARS® TANFOLYAM

Megnyitja a lehetőségeket, segíti a változást és könnyedséget hoz az életedbe!

Access Bars® Tanfolyam

Mit kell tudni az Access Bars® tanfolyamról?

A Bars tanfolyam egy nagyon gyakorlatias tanfolyam, amin megismered és megtanulod a Bars kezelést: hogy pontosan hol és hogyan kell a Bars pontokat a fejen érinteni.

Illetve a gyakorlaton kívül megismerkedhetsz az Access Consciousness® elméleti alapjaival és olyan eszközeivel is, amit később a hétköznapokban is tudsz használni, hogy könnyedebb és dinamikusabb életed legyen.

A Bars az első, az alaptanfolyam az Accessben, ami szinte minden további tanfolyamnak a feltétele.

Hogyan zajlik a tanfolyam?

A tanfolyam egy napos, melynek során kétszer adsz és kétszer kapsz Bars kezelést. Amikor adod, akkor a Barst tanulod, amikor pedig kapod, akkor pedig befogadni tanulsz.

Van-e valamilyen feltétele a tanfolyamnak?

A tanfolyam elvégzése nincs feltételhez kötve, bárki elsajátíthatja – gyerekek is megtanulhatják.

Kinek ajánlod a tanfolyam elvégzését?

Ha szeretnél olyan eszközt az életedben az eddigiek mellé vagy helyett, amihez bármikor tudsz nyúlni. Akkor is ha válságban, mélyponton vagy, és akkor is, ha minden rendben, csak éppen változásra, könnyedebb létezésre, hatékonyabb eredményekre, több örömre, több pénzre, sikerre, jobb egészségre, jobban működő kapcsolatokra vágysz.

Ha “csak” a saját életedet szeretnéd megváltoztatni, és akkor is, ha a kezelések által másokét is.

Ha foglalkozol más módszerekkel, az Access Bars® kezelés szépen kiegészítheti az eddigi lehetőségeidet. Legyen az teljesen más módszer, masszázs, vagy egyéb segítői tevékenység. Végzett már nálam tanfolyamot kineziológus, masszőr, reflexológus, csontkovács, Theta healing konzulens és egyéb segítő. Az ő beszámolójuk alapján a tevékenységüket és az üzletüket is fellendítette a Bars tanfolyam elvégzése.

Mit kell hozzak?

Magadon kívül semmit. Mivel vagy érinted a fejet, vagy pihenve fekszel, ezért írásra nincs lehetőséged a kezelés közben. Adok magyar nyelvű kézikönyvet és színes segédletet is a pontok megtanulásához, amit később is fogsz majd tudni használni.

Mennyibe kerül a tanfolyam?

A tanfolyam nemzetközileg szabott díja, minden magyarországi facilitátornál: 63.000 Ft.
16-17 éves korúaknak és ismétlőknek: 31.500 Ft. 16 éves korig ingyenes.

Részletfizetésre előzetes megbeszélés alapján van lehetőség: 2 részletben. Ha ezzel élni szeretnél, azt kérlek előre jelezd.

A tanfolyam létszáma korlátozott, így a helyed biztosításához a jelentkezés feltétele, hogy a tanfolyam árának minimum 50%a  átutalásra kerüljön.

Hogyan tudom kipróbálni a tanfolyam előtt magát a kezelést?

Ha a tanfolyam előtt szeretnéd kipróbálni a Barst, gyere el egy kezelésre, amin megtapasztalhatod a gyakorlatban is, hogy milyen csodás élmény egy ilyen kezelés. Erről részletesebben az Access Bars- és Testkezelések menüpontban olvashatsz. Bejelentkezéshez töltsd ki az oldalsávban megtalálható kapcsolatfelvételi űrlapot.

Hogyan tudom nálad megtanulni a Barst?

Általában minden hónapban tartok tanfolyamot Budapesten és Szegeden. Az aktuális tanfolyamokat itt találod: ESEMÉNYEK

Bars tanfolyamot szívesen tartok más városban is, minimum 4 fő résztvevő esetén, és megköszönöm ha segítesz a szervezésben, helyszín ajánlásában. Ha erre igény lenne, keress meg itt: KAPCSOLAT

Mikor lesz a következő Access Bars tanfolyam?

2018. december 21. Szeged
2019. január 6. Szeged
2019. január 19. Debrecen
2019. január 26. Budapest
2019. február 2. Sopron

A tanfolyamról az Access Consciousness hivatalos oldalán is olvashatsz. A facilitátori profilom az Access oldalán itt található: Access Consciousness – Dr. Hörömpő Andrea

Mik a lehetőségeim a tanfolyam elvégzése után?

A tanfolyam elvégzését követően Access Bars® kezelővé válsz, amiről nemzetközi oklevelet kapsz. Regisztrált Access Bars® kezelő leszel, bekerülve az amerikai Access Consciousness® rendszerébe: www.accessconsciousness.com. Ennek köszönhetően privát Bars kezeléseket adhatsz bárkinek a világon.

Hogyan válhatok Access Bars® facilitátorrá?

Ha a tanfolyamot háromszor elvégzed három különböző facilitátornál, te is Access Bars facilitátorrá válsz. A facilitátori jelentkezés és az éves díj befizetése után a Bars kezelést saját tanfolyamon taníthatod is.

Jelentkezés:

Jelentkezem:

adatvédelem

Ha szeretnéd megtanulni a Bars kezelést

LÉPJ VELEM KAPCSOLATBA

Ha kérdésed merülne fel a könyvvel, velem vagy az oldallal kapcsolatban, a legegyszerűbb módon a jobb oldali űrlapot kitöltve kaphatsz választ a kérdésedre.

adatvédelem

4 + 10 =

hörömpő andrea hírlevél

Iratkozz fel a hírlevélre,

ha szeretnél értesülni az újdonságokról, könyveimről, bejegyzéseimről, tanfolyamaimról.

Kérlek, ellenőrizd az email fiókodat és erősítsd meg a feliratkozási szándékod

29 Shares
Share29
Tweet
Pin
+1
Share
Malcare WordPress Security