A félelmek meghaladása és a magabiztosság megteremtése

Közzétéve: március 23, 2022

A félelem az életünk természetes része, nem ellenállni kell neki, vagy kizárni az életünkből, hanem ránézni, hogy mi is rejlik mögötte. Van, hogy a félelem pusztán éberséget ad, a probléma akkor van vele, ha beragasztja az életünket, megállít a választásainkban.

A félelem elengedésének kulcsa az erő visszavétele. Aki az erejében van, és aki a tudásában van, az nem fél.

Ha félelmed van, olyan mértékben, hogy az hat rád és a választásaidra, akkor ott valamit nem ismersz el magadról, erőhiányban vagy, és nem élsz valami olyan képességet, nem használsz valami olyan tudást, amit ha élnél, használnál és erődben lennél, akkor nem félnél.

Az a személy, aki az erejében van, tudásában van és éli, használja a képességeit, abban nincs félelem. Mert tudja, hogy bármit képes kezelni, bármilyen helyzetet képes megoldani. Ez a „képes vagyok rá” élménye. Ez az erőben levés élménye, energiája, hogy erős vagyok, így senki nem erősebb nálam. Megvan az az eszköztáram, hogy ha bárki bármit akarna tenni velem, bármilyen helyzetben találom magam, ott azt képes vagyok megoldani.

Nem tudom, hogyan, de nem kell tudnom, hogyan. Ez a nagyon erős magabiztosság, mondanám hitnek, de a hitnél erősebb. Ez már inkább tudás. Számomra a tudás a hitnél olykor erősebb, bár aztán van, amikor már a hit visz tovább.

Olvasnál még, hallgatnál még tőlem gondolatokat? A lehetőségeket itt találod:

A magabiztosság számomra a tudáshoz kapcsolódik.

Tudom azt, hogy képes vagyok rá, és ennek a megélése fog egy nagyon szilárd energetikai alapot és belső stabilitást teremteni az életemben. Ez írja felül a kétséget, és ha nincs kétséged, akkor egységben vagy. Ezek így függnek össze, belső stabilitás nélkül nincs egység.

A belső biztonság tudása, hogy a biztonság forrása bennem van. Miben? A képességeimben, az erőmben, az éberségemben és a választásaimban. Ennek a sziklaszilárd tudása lesz a belső stabilitásod alapja. Hogyha ezt éled és használod, és ez a valóságod, akkor nem fog sem a munkától, sem a pénztől, sem a párodtól, sem bárki mástól függni az életed, akkor tudod azt, hogy amit te választasz, azt meg tudod teremteni. Kérsz éberséget, hogy merre indulj, mit válassz, mit tegyél, hogyan és egy folyamatos, dinamikus, könnyed teremtésben és választásban leszel. Ez az, amiről sokat beszélek, az éberség alapú választások. Az éberség alapú választásoknak az erejét ez a magabiztos tudás adja.

Mi az a magabiztos tudás, amit most elismerhetsz, és mostantól kezdve élhetsz?

Ha még nem érzed ezt a magabiztosságot, akkor kezdd el kiépíteni. Hogyan tudod kiépíteni? Úgy, hogy elkezdesz választásokat hozni, és a választásaid eredményét követed, elismered magad, a sikereidet, eredményeidet és ezt az elismerést beépíted saját személyiségedbe, működésedbe, lényedbe.

Ezzel tudsz túllépni a félelmeken és egy félelem alapú valóság helyett egy éberség és választás alapú valóságot teremteni. Az éberség alapú választást, ha megszokod, az óriási magabiztosságot, belső stabilitást és annak a sziklaszilárd tudását tudja hozni az életedbe, hogy nem kérdés, hogy bármit meg tudok teremteni, amit szívből választok, képes vagyok rá, és ebben lesz egy végtelen könnyedség, felszabadultság, dinamizmus.

Szeretnél velem személyesen találkozni? Nézd meg a tanfolyamaimat, előadásaimat itt.

Ahhoz, hogy ez a belső stabilitás, magabiztosság kialakuljon, az erőtlenség hazugságán kell túljutni. Az erőtlenség mindig hazugság.

Választod-e most azt, hogy visszaveszed az erődet, minden olyan erődet is, amit valaha kiadtál, bármelyik térben, időben, dimenzióban, előző életben, ebben az életben? Nézd meg, kinek adtad ki, miért adtad ki, mi volt itt az alku, csere tárgya, vagy netán megfélemlítés.

Hány képességedet adtad ki, mert megfélemlítettek, mert zsaroltak, mert megfenyegettek? Ilyenkor, nagyobbá teszel mást, vagy azt éled meg, hogy nincs választásod, tehát megakadásokat teremtesz. Mindenhol, ahol kiadtad az erődet másnak, vagy kicsalták, most választod-e, hogy visszaveszed? Mindenhol, ahogy átadtad a képességedet, megfélemlítettek, és ezzel energiát adtál a félelemnek, ezt most visszaveszed-e?

Választod-e azt, hogy nem adsz több energiát a félelemnek, és visszaveszed az erődet. Senki nem erősebb nálad. Az erővisszavétel egy fontos lépése ennek a belső magabiztosságnak.

Mi kellene ahhoz, hogy megengedésbe kerülj a saját erőddel, és könnyedséget élj meg a saját erőddel? Választod-e most a könnyedséget a saját erőddel és a megengedést is? Megengedés, elfogadás. Elismered-e azt, hogy erős vagy? Ennek tudatosítása fog egy stabil magabiztosságot teremteni az életedben. Kérd, válaszd, ismerd el és kezdj el élni egy félelem nélküli, magabiztos életet!

Részlet A belső biztonság, a félelmen túli valóság megteremtése előadásomból, ami elérhető itt. Készült az előadás anyaga alapján egy táblázat A félelem meghaladásának folyamatáról és az éberség alapú választások megszilárdításáról. Ezt elérhetővé tettem mindenki számára, hogy segítsen a kollektív félelem alapú valóságból való kilépéshez és annak meghaladásához a legtöbb ember számára. Használd sikerrel!

A belső biztonság, a félelmen túli valóság megteremtése előadás_Táblázat

A Biztonság előadássorozat pedig folytatódik Az érzelmi biztonság, a fájdalmon túli valóság megteremtése és A pénzügyi biztonság, az anyagi instabilitáson túli valóság megteremtése előadásokkal. Ha szeretnéd a stabil magabiztosságot megteremteni az életedben, várlak rá szeretettel!

Hasonló bejegyzések

Te is Igazságharcos vagy?

Te is Igazságharcos vagy?

Az az igazságharcos, aki küzd, harcol az igazságért? És aki ellenáll a hazugságnak? Még ha emögött a működés mögött egy tiszta értékrend is van, az “igazságharcosok” ott követik el a hibát, hogy megítélik a hazugságot, és ez az ítélet lesz az, ami ellenállásban és polaritásban tartja őket, táplálva bennük az igazságért és a hazugság elleni harcot.

bővebben
A Te hangodon is múlik, a Te választásodon is múlik!

A Te hangodon is múlik, a Te választásodon is múlik!

Szakad szét a világ. És a szélsőséges hangok egyre hangosabbá válnak. Sokan természetesnek érzik, hogy a bennük tobzódó ítéleteket, haragot, agressziót a világra öntsék. Az öntelt egójuk elhiteti velük, hogy jogukban áll ítélni, bántani, a tisztelet legkisebb jele nélkül pocskondiázni. Azt hiszik ők jobban tudják… azt hiszik, az ő igazságuk az egyetlen, és ezért vérremenő csatákat vívnak…

bővebben

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

0 Shares
Share
Tweet
Pin