Megbékélés a múlttal, elindulás a jövő felé

Közzétéve: január 07, 2022

„Hálás vagyok a múltamért és a múltbeli választásaimért.” Ki tudod-e ezt mondani, tiszta szívből, anélkül, hogy megítélnél bármit is a múltadban? Az új érkezéséhez legtöbbször a régi lezárása szükséges. Vannak nagyobb ciklusok az életünkben, és most is ilyen váltásban vagyunk. Ahhoz pedig hogy egy teljesen új élet, valóság nyíljon meg, a régivel való teljes megbékélés szükséges.

Ennek a megbékélésnek a kulcsa pedig az ítéletek feloldása. Annak a tudatosítása, hogy nincs helyrehozhatatlan választás, nincs végletes hiba. Amit nem tudsz ebben az életedben helyrehozni, azt majd megteszed a következőben. Hogyan? Egy új, jó esetben tudatos választással. Mert mindig van választásunk, csak ezeknek a választásainknak a nagy részét eddig legtöbbször tudattalanul hoztuk, így folyamatosan ugyanolyan, vagy nagyon hasonló helyzeteket teremtve magunk számára.

A tudatos választás azt jelenti, hogy tudom, vagy ha nem, hajlandó vagyok legalább ránézni, hogy az eddigi életemet milyen energiákból, nézőpontokból, választásokból teremtettem. És feltenni a kérdést, ezt akarom-e tovább folytatni, vagy valami mást? Ha mást, akkor pedig mi az az új választás, új energia, új minőség, amit választhatok? És ahhoz mit kell tennem?

Mert a választás és a változás nem magától történik.

Olvasnál még, hallgatnál még tőlem gondolatokat? A lehetőségeket itt találod:

Még most is benne vagyunk a múlt lezárásának, tisztításának, elengedésének a folyamatában, az energiák az erre való ránézést, és az ezzel kapcsolatos választást támogatják. Mindeközben már érezzük valami újnak a szelét, érezzük a zsigereinkben, hogy a tavasz majd valami mást hoz, mint ami eddig volt az életünkben. De addig is, még mindig keveredik a régi és az új, ott vagyunk a hídon, kelünk át, és olykor zavarosnak tűnhet minden. Ha most így érzed magad, akkor csak állj meg egy pillanatra, és fordulj vissza. Nem kell, hogy visszaindulj, csak a tekintetedet fordítsd vissza.

És gyönyörködj.

Gyönyörködj a tájban, gyönyörködj a múltadban. Direkt használom ezt a szót, mert ha még úgy is érzed, hogy nincs benne semmi jó, semmi gyönyörködni való, most találj. Mert ez felülír minden múltaddal kapcsolatos korábbi szégyent, ítéletet, ragaszkodást, elutasítást.

Mert aki gyönyörködik, annak a szívében béke van, és intenzitás, ellenállás nélkül tud ezzel a békével magára és a korábbi választásaira nézni. Tudván, hogy minden, ami a múltjában megjelent, az ő választása, ő teremtése volt.

Sokszor ragadtak el minket energiák, sokszor éreztük úgy, hogy nem tudjuk uralni őket, sokszor vált nehézzé az élet, de mindezek a múlté lehetnek, ha nem ragaszkodunk többé hozzájuk, hajlandóak vagyunk a változásra és elismerjük, hogy nem mindig voltunk fantasztikusak, olykor hibáztunk, elbuktunk, csalódtunk, de ez önmagában még nem tragédia.

Szeretnél velem személyesen találkozni? Nézd meg a tanfolyamaimat, előadásaimat itt.

Aki ellenállás nélkül rá tud nézni erre és őszintén, tiszta szívből hálás tud lenni érte, az tud kikerülni végleg a múlt hatása alól.

Figyeld, hol ragadsz be, figyeld, mihez ragaszkodnál, figyeld, mit nehéz elengedni, és engedd meg magadnak. Fordulj kedvességgel, törődéssel, elfogadással saját magad felé, és önmagában ez az energia képes az ítéletek feloldására, ami az egyik leggyakoribb oka a múltba ragadásnak.

Ha nem ítélnél meg semmit magadban, a múltadban, mit választanál most, milyen nézőpontból, milyen hittel, bizalommal, örömmel, tudással?

Fordítsd vissza a tekintetedet tehát egy pillanatra, legyél hálás mindenért, amit megtapasztaltál, amit választottál, mert így szereztél tudást, és ennek a békéjével a szívedben válassz új irányt és indulj el afelé az élet felé, ami csak rád vár!

Ha szeretnél eszközöket a múlttal való megbékéléshez, szeretettel ajánlom a Megújulás Meditációkat, aminek első meditációja az Akadályok és a Múlt meghaladása segít számodra a múlt lezárásában.

A gyakorlat során ráláthatsz a jelen helyzetedet eredményező múltbeli emlékekre, tapasztalatokra, nézőpontjaidra, választásaidra, majd pedig új kontextusba, új összefüggésbe helyezve őket, a szándékod megerősítése által lehetőséged nyílik a feloldásukra. Így a mögöttük lévő energiák áttranszformálódnak és megnyílik a lehetőség nem csak az akadályokon való túllépésre, de a múltból a jövő felé fordulás által egy akadály- és problémamentes életre is.

2022. január 11-ig akciós áron megvásárolható ezen a linken: Megújulás Meditációk.

 

Hasonló bejegyzések

Empátia és emberség – Új értékek egy új valóságban

Empátia és emberség – Új értékek egy új valóságban

A végső próba talán pont az, hogy bármi is történjen az életünkben, tudjuk-e azt ítéletmentesen kezelni. És nem, ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy érzelemmentesen. Nem ugyanaz a kettő. Nem az érzelemmentességet kell elvárnunk magunktól, hiszen az szüli az elfojtásokat, és olyan energiákat, amelyek aztán megrekednek a mélyben és tudattalanul is hatnak ránk.

bővebben
A női-férfi Társteremtés energiája, működése

A női-férfi Társteremtés energiája, működése

A nő és férfi társteremtésének van egy nagyon erős energiája. Ez már az a minőség, amikor a férfi is egységben van önmagával, éli a férfi teremtő erejét, és nő is egységben van magával. Amikor megérkezik a férfi is a legtisztább, legragyogóbb minőségébe, és a nő is megérkezik a legtisztább, legragyogóbb minőségébe, és így kapcsolódnak egymással. Ebben a társteremtésben valami nagyon erős, de még kiaknázatlan energia van.

bővebben
Itt az idő, hogy az emberiség felnőttkorba lépjen

Itt az idő, hogy az emberiség felnőttkorba lépjen

A legnagyobb hazugság, amibe az emberek egyénileg és kollektíven estek, hogy nincs választásom és nem vagyok képes rá. Az erőtlenség hazugsága kiszolgáltatottá teszi az embereket a külvilágnak és másoknak. Amikor valaki nem éli az erejét, szétkapcsolódott a tudásától, függővé és manipulálhatóvá válik.

bővebben

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kosár
  • A kosárban nincsenek termékek.
0 Shares
Share
Tweet
Pin