Megújulás Meditációk

6,900 Ft

A meditációk egy rövid felvezetőből és azt követő energetikai gyakorlatból állnak. A megvásárlást követően drive linkről tölthetők le mp3 formátumban és írott pdfben.

Termékleírás

A Megújulás Meditációk olyan energetikai gyakorlatok, amelyek segítenek abban, hogy legyél bármilyen élethelyzetben is, könnyebben engedd el, lépj túl a régin, azon, ami már nem működik számodra, és könnyebben hozz választásokat, tedd meg a következő lépést, könnyebben újulj meg.

Az energetikai gyakorlatok lényege, hogy a tudatalattiban lévő végtelen információhoz hozzáférve felismerjük azokat a nézőpontokat, amelyeknek köszönhetően eddig teremtettük az életünket. A láthatatlan láthatóvá tételének, a nem tudatosult tudatosításának és a saját működésünk összefüggéseinek megértésének köszönhetően lehetőségünk nyílik megváltoztatni azt az energiát, nézőpontot, döntést, amiből eddig működtünk.

A folyamatot a változás iránti szándék indítja el, amit a hajlandóság követ, hogy ránézzünk arra is, amire eddig nem mertünk. A felismerés által lehetőség nyílik arra, hogy a régi nézőpontokat új összefüggésbe helyezzük, ennek köszönhetően azok feloldódnak, átíródnak. Ez pedig a jelen életünkben eltérő választások meghozásában fog tudni megnyilvánulni.

Lényünk számára nagyon sok minden természetes, legalábbis annak kellene lennie. Egyszerűen mi magunk teremtünk akadályokat az életünkbe, szabotálva ennek a természetes, szeretetteli Egység állapotnak a megélését. Ezért az egyik leghatékonyabb eszköz ezeknek az akadályoknak a beazonosítása, majd pedig feloldása, és ezt követően egy új nézőpont, új minőség, új választás megerősítése. Ezek az energetikai gyakorlatok ezt a folyamatot járják be, és így tudják a lehető legeredményesebb és legtartósabb változást teremteni az életedben.

Nagyszerű, örömteli és könnyed megújulást kívánok számodra!

1.

A felszabadulás ereje: Az akadályok és a múlt meghaladása (36’40)

Ezt a gyakorlatot akkor ajánlom, ha akadályt sodor eléd az élet, akár már többször hasonlót, és szeretnél rálátni, hogy mivel, hogyan teremted azokat az életedbe, szeretnéd azokat megváltoztatni és túllépni rajtuk. Olyan, eddig nem tudatosított működésedet, nézőpontjaidat fedezheted fel vele, ahová eddig, nem mertél menni. Mindez habár eddig lehet, hogy téged védett, most azonban már valószínűleg egyáltalán nem szolgál, sőt akadályoz.

A gyakorlat során ráláthatsz a jelen helyzetedet eredményező múltbeli emlékekre, tapasztalatokra, nézőpontjaidra, választásaidra, majd pedig új kontextusba, új összefüggésbe helyezve őket, a szándékod megerősítése által lehetőséged nyílik a feloldásukra. Így a mögöttük lévő energiák áttranszformálódnak, és megnyílik a lehetőség nem csak az akadályokon való túllépésre, de a múltból a jövő felé fordulás által egy akadály- és problémamentes életre is.

 

2.

Az önszeretet csodája: Az önbántalmazó és önbüntető programok felülírása (46’52)

Ezt a gyakorlatot akkor ajánlom, ha úgy érzed, szeretnéd jobban szeretni magadat, ha lehetnek olyan megakadásaid, aminek a gyökere az önszeretet hiányában rejlik. Ennek tüneteként önszabotázsok jelenhetnek meg az életedben, amivel megállítod magad, nehézségeket teremtesz a kapcsolataidban, vagy akadályozod a bőség megjelenését az életedben. A jó dolgok, a könnyedség, öröm befogadásának elutasítása az egyik leggyakoribb önbüntető programunk eredménye.

A gyakorlat során megéled a szerethetőség élményét és begyógyítod azokat a szeretet sérüléseidet, amelyek az önbántalmazást teremtik az életedben. Az önbüntető programok gyökerének megkeresésével és az ott bekövetkezett választás felülírásával lehetőséged nyílik az eddigi blokkok feloldódására.

Az Önmagad szeretetével kapcsolatos nézőpontjaid új összefüggésbe helyezésével, valamint az önszeretet szándékának megerősítése által könnyebbé válik a teljesség, hiány nélküliség megélése. Az energiák transzformálásának köszönhetően megnyílik a lehetőség nem csak az önszabotáló, önbüntető és önbántalmazó programok felülírására, hanem a jó dolgok, a szeretet, a boldog kapcsolatok, örömteli élmények, a bőség, a pénz, könnyedség befogadására is.

 

3.

A megújulás magabiztossága: A Szív- és Erőközpont aktiválása és összekapcsolása (37’28)

Ezt a gyakorlatot akkor ajánlom, ha éppen megújulás előtt állsz, és lehet, hogy kétségeid vannak, netán halogatsz, vagy egyszerűen csak szeretnél egy kis lendületet, magabiztosságot és erőt gyűjteni a választáshoz.

A megújulással kapcsolatos nézőpontok tudatosításával és az esetleges akadályok feloldásával új kontextusba helyeződik előtted a választás könnyedsége és sikere. A megújulás szándékának megerősítésével, a Szív- és Erőközpontod aktiválásával és összekapcsolásával, egy új, a kétségeket felülíró és az Egységen alapuló tér, új működés, új energiák nyílnak meg számodra.

A megújulás képessége mindenkiben ott van, ezen energiák aktiválásával és a jövő lehetőségei felé fordulással ez a gyakorlat segít abban, hogy a megújulás a lehető legkönnyedebben, legmagabiztosabban és legörömtelibben menjen végbe az életedben.

 

Ára: 5.500 Ft.  Az ár mind a három meditációt tartalmazza.

Fizetési mód: Barionon, vagy utaláson keresztül. Utalás esetén a letöltési linket manuálisan küldjük el számodra egy külön emailben. 

A meditációk egy rövid felvezetőből és azt követő energetikai gyakorlatból állnak. A megvásárlást követően drive linkről tölthetők le mp3 formátumban és írott pdfben.

Megjegyzés:

A gyakorlatok tisztító, transzformáló gyakorlatok, amelyek során felismerések tudatosodhatnak, fájdalom törhet a felszínre, ami szükséges lépése lehet a lélek gyógyulásának és felszabadulásának. Éppen ezért szükséges lehet utána több alvás, nagyobb pihenés, illetve több vízfogyasztás.

A gyakorlatokat nem javasolt mindhármat egyszerre, közvetlenül egymás után megcsinálni, legalább 24 óra pihenőt érdemes tartani közben. A gyakorlatok kizárólag saját felelősségre használhatóak, ennek elismerése és tudomásul vétele a meditációk megvásárlásával megtörténik.

0 Értékelés

Vélemények

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

0 Shares
Share
Tweet
Pin