Lezárni, hogy elindulhasson az új

Közzétéve: augusztus 01, 2021

Nem mindenki tud, mer lezárni. Nem mindenki mer pontot tenni valamimnek a végére anélkül, hogy látná az újat. Pedig a réginek a lezárása egy fontos lépés, anélkül sokszor nem indulhat el az új. A lezárások megmutathatják, hol van benned még félelem, kétség, amit ha meghaladsz, akkor megérkezhet az életedbe egy új minőség, új lehetőség, új varázslat.

Csak képzeld el, hogy egy sötét erdőben sétálsz, és a célod az, hogy kijuss a Fényre. Annyira sötét van, hogy nem látsz, csak az ösztöneid, (meg)érzéseid vezetnek, a lépéseket is megfontoltan, óvatosan teszed. Valami belső hang azt súgja, vezetve vagy…. De nem látsz semmit. Bíznod kell. Abban a belső hangban, még akkor is, ha nincs semmi racionális, fizikai visszaigazolás. Egyenlőre. Amikor döntesz, amikor választásokat hozol

Próba mindez, vizsga, egy új térbe, új működésbe való megnyílás előtt. Mert ott, ami vár, minden más lesz, másképp működik. Így magadévá kell tenned a tudást. Magabiztosságot kell szerezz.

A lezárás titka, hogy ne ítéld meg azt, ami eddig volt.

 

Olvasnál még, hallgatnál még tőlem gondolatokat? A lehetőségeket itt találod:

Az pont úgy volt jó, ahogy volt. Minden buktatójával, minden “hibájával”, minden kétségével, félelmével, zsákutcájával, eltévedésével együtt. Az út, amit jártál, számos ajándékot adott, ezek közül is a legfőbb: azzá váltál, aki ma vagy. Kellett hozzá az út, minden egyes lépése, minden egyes pillanatával együtt.

A lezárás során energetikailag zárunk le egy teret, amiben már nem könnyű élnünk és működnünk, amihez nem könnyű kapcsolódnunk.

Vannak olyan minőségi energetikai kvantumugrások, amikor egyszerűen választanunk kell: félelem, kétség, manipuláció, vagy szeretet, egység és együttműködés lesz számunkra az érték, és az a működés, amit mi magunk választunk ÉS aminek hagyjuk, hogy a hatása alá kerüljünk.

Szeretnél velem személyesen találkozni? Nézd meg a tanfolyamaimat, előadásaimat itt.

Jelenleg nagyon kevesek éberek arra, hogy milyen térben élnek, minek hagyják, hogy hasson rájuk. Akik látják is mindezt, nem tudják, hogyan lépjenek ebből ki, hogyan kerüljenek ki a hatásuk alól. Egy választással kezdődik minden. Felismerve, hogy én már másképp működöm, más értékrend szerint, más a fontos számomra és teremtek magamnak egy olyan valóságot, amiben ez az értékrend a domináns. És nem fontos, hogy ezt hányan választják, vagy nem választják. A lényeg az, hogy Te választod, és ezzel önazonossá válsz, elindulsz Önmagad kiteljesedésében és invitálás vagy másoknak is valami újra.

Meg kell tanulnunk felismerni a szívünk vágyait, vállalni azokat, amelyek számunkra értékek és nemet mondani annak, ami nem az. Lesznek, akik maradnak a régiben és lesznek, akik elindulnak egy új felé. Mindenki halad szépen a saját tempójában, saját lehetőségeihez mérten, saját tudatossága és értékrendszere szerint.

Bízz, higgy, merj! Bízni, hinni a szívedben, abban a belső hangodban, ami vezet. Engedd el a kétség és a félelem utolsó morzsáját is. És egy szép napon teljesen más világra ébredsz, mint amit eddig ismertél…..

Hasonló bejegyzések

Te is Igazságharcos vagy?

Te is Igazságharcos vagy?

Az az igazságharcos, aki küzd, harcol az igazságért? És aki ellenáll a hazugságnak? Még ha emögött a működés mögött egy tiszta értékrend is van, az “igazságharcosok” ott követik el a hibát, hogy megítélik a hazugságot, és ez az ítélet lesz az, ami ellenállásban és polaritásban tartja őket, táplálva bennük az igazságért és a hazugság elleni harcot.

bővebben
A Te hangodon is múlik, a Te választásodon is múlik!

A Te hangodon is múlik, a Te választásodon is múlik!

Szakad szét a világ. És a szélsőséges hangok egyre hangosabbá válnak. Sokan természetesnek érzik, hogy a bennük tobzódó ítéleteket, haragot, agressziót a világra öntsék. Az öntelt egójuk elhiteti velük, hogy jogukban áll ítélni, bántani, a tisztelet legkisebb jele nélkül pocskondiázni. Azt hiszik ők jobban tudják… azt hiszik, az ő igazságuk az egyetlen, és ezért vérremenő csatákat vívnak…

bővebben

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

2 Shares
Share
Tweet
Pin2