Érzékelsz dolgokat, csak nem tudod mit kezdj vele?

Közzétéve: november 15, 2017
Mindnyájan érzékelünk dolgokat, ezt éberségnek is hívják. Érzékelésünk széles lehet magunkról, másokról, a világról. Érzékelhetjük, mikor mondanak igazat nekünk, vagy mikor hazudnak nekünk. Érzékelhetjük, ha valami „hiba van a mátrixban”, az érzékelésünk túlmegy a szavakon az energiák láthatatlan világába.

Mit is jelent az éberség?

Az én megfogalmazásomban egyfajta láthatatlan, megfoghatatlan képesség a körülötted lévő információk érzékelésére. Önmagunk teljességének az elismerésével az éberségünk is nő, mert már rá merünk nézni olyan kérdésekre, helyzetekre is, amire korábban nem.

Emlékszem, évekkel ezelőtt sokáig különös frusztráltságban éltem, mert érzékeltem dolgokat, csak nem tudtam velük mit kezdeni. Kéretlenül szembesítettem másokat a saját hazugságaikkal, ami számtalan konkfliktushoz vezetett. És ezt így őszinte naivitással nem értettem, hogy mi ez, és hogy akkor hogyan is kellene csináljam.

Azután megismertem az Access Consciousnesst, és megtudtam, hogy nincs ezzel semmi gond, csak az éberségem eléggé tág és sok mindent érzékelek. Amire felhívták a figyelmemet az egy nagyon egyszerű dolog volt: Legyek kérdésben, hogy mit kezdek mindezzel. És hogy ne akarjak bármi áron kezdeni vele valamit, vagyis ne menjen át az éberségem ítélkezésbe.

Az esetek szinte 99%-ában nem kell SEMMIT tegyünk azzal, amit érzékelünk.

Mázsányi tehertől szabadultam meg ennek köszönhetően és sokkal kevesebb konfliktusom is lett ezek után másokkal. Avagy hallgatni néha bizony arany.

Az éberségünkkel információkat, helyzeteket érzékelünk elsősorban energiában, és ezen információk mindig semlegesek. Mi fűzünk hozzájuk értékítéleteket a nézőpontjaink alapján, amelyeket sokszor a tudatalatti mechanizmusaink működtetnek.

Minden, ami nincs tudatos szinten, „láthatatlan” módon befolyásol.

Csak nem tudod miért. Az Élet által nyújtott helyzetek segítenek abban, hogy ezek a tudattalanul bennünk élő mechanizmusok, fix nézőpontok, berögzültségek, sémák, nevezzük bárhogy, oldódjanak vagy felszínre kerüljenek. Ez a felszínre kerülés a tudatosodás folyamata. Hogy nem bábuként rángatnak minket a mélyről ezek az energiák, hanem már tényleg szabadon választhatunk. Ennek számtalan eszköze van, az Access alap eszköze, a Bars kezelés az egyik.

A tudatosodás és a felszínre kerülés lehetőséget nyújt, hogy másképp válasszunk, mint korábban, hogy elengedjünk, hogy ezen függőségeinktől függetlenül teremtsünk. A folyamat segít a megértésben is, illetve minden megértés segíti a tudatosulást is. Ha megértem saját magamat, hogy eddig miért úgy működtem, ahogy, könnyebbé válik mindezt megváltoztatni.

Számomra ezért adnak sokat azok a személyek, akik a világnak, az embereknek, a kapcsolatoknak a működéseiről, alapvetően saját, gyakorlatban érzékelt, megélt tapasztalásaikról számolnak be, rávilágítva olyan összefüggésekre, amelyek segítik a tudatosulást.

A világban alapvetően rend van és törvényszerűségek működtetik.

Például ha ismerjük a gravitációt, tudunk számolni a következményeivel is. Amikor a tudatosságot választjuk, túllépünk az ítéleteken és egyre könnyedebben hozzuk meg a választásainkat, és egyre inkább merünk az érzékelésünkkel menni.

Az eddigi személyiségfejlesztő irodalom nagy része a gondolatok-érzések kettősségével ment, de ezt meghaladva az érzékelések birodalmába belépve egy sokkal tágasabb tér tárulhat fel számunkra. Minél inkább merünk belépni ebbe a semleges, pusztán információkat tartogató mezőbe, annál kevésbé lesznek ránk hatással az elme korlátai között tartó gondolataink, vagy az oly sokszor szélsőséges kilengésekre indíttatott érzéseink.

Az érzékelésünknek köszönhetően egyre inkább tudni fogjuk, igen már TUDNI, nem pedig érezni, hogy mikor hol kell legyünk, mit kell csinálnunk, kit kell felhívjunk, mikor kell elinduljunk, mikor milyen kérdésre kell ránéznünk.

De arra is egyre kifinomultabb lesz a tudásunk, hogy kiket milyen belső indíttatások, motivációk mozgatnak.

Érezni fogjuk a másik szándékát, és azt az energiát, ami mögötte van. Érezni fogjuk, ha a szavak ellentmondanak ennek az energiának, könyebben felismerjük a manipulációt, kevésbé érezzük, hogy meg kell felelnünk az elvárásoknak, és nem vesszük annyira magunkra a külvilág ítéleteit sem.

Mi az az éberség, amivel valójában rendelkezel, amit ha elismernél, az életed könnyebbé válna? Mit tudsz Te magad varázsolni, teremteni mindezzel? Mi változna benned és az életedben, ha a gondolatok és az érzések eddigi sémáin túl megnyitnád magad az érzékelés és az éberség csodákkal teli világára?

Csak ismerd el, hogy bizony érzékelsz, Önmagad és/vagy mások elítélése nélkül, és csak kérdezz, hogy vajon milyen lehetőségeket nyit meg számodra mindaz az információ, aminek ennek köszönhetően birtokába kerülsz. Jó csodavarázslást kívánok mindehhez!

Hasonló bejegyzések

A 3 leggyakoribb szerelmi minta, amibe beleragadva elkerül a szerelem

A 3 leggyakoribb szerelmi minta, amibe beleragadva elkerül a szerelem

Ha változást szeretnél az életedben a párkapcsolat és szerelem területén, akkor először érdemes feltérképezni azt, hogy honnan indulsz. Milyen szerelmi és párkapcsolati mintáid vannak? Mi az, amit elhittél a szerelemről? Mivel azonosulsz, minek ellenállsz? Az eddig nem tudatosított nézőpontok megváltoztatásával, és a hozzájuk kapcsolódó láthatatlan energiák feloldásával meg tud történni a múlt mintáiból való kilépés, ennek a változásnak köszönhetően pedig meg tud érkezni a szerelem az életedbe.

bővebben
Mesék vagy valóságok? Bevezetés az entitások világába

Mesék vagy valóságok? Bevezetés az entitások világába

Az a történelmi változás, amiben jelenleg élünk, magával hozza a látható és a láthatatlan közötti mesterségesen teremtett és fenntartott határok feloldását. Az elmúlt évezredek a racionális és látható világok és működések dominanciáját hozták magukkal, aminek köszönhetően a láthatatlan világa másodlagossá, szélsőséges esetben értéktelenné, üldözötté vált. Így azok számára, akiknek képessége van ezen a területen, a képességeik, és ezáltal az erejük és a lehetőségeik is korlátozásra kerültek.

bővebben
Mit tehetsz, amikor túl sok a külső bizonytalanság?

Mit tehetsz, amikor túl sok a külső bizonytalanság?

Amikor „túl sokká”, túl intenzívvé válik a külső bizonytalanság, az mindig egy lehetőség arra, hogy saját magadban felfedezd a biztonság élményét. Hogy van benned, a lelkedben, a lényed legmélyén valami nagyon erős, nagyon intenzív, nagyon szilárd ERŐ, amihez ha (újra) kapcsolódsz, akkor egyszerűen nem lesz szükséged már soha többé a külső kapaszkodókra, külső biztonság élményekre. A legbizonytalanabb időszakban is magabiztossá válsz.

bővebben

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

713 Shares
Share713
Tweet
Pin