Tudatos Társkapcsolat: inspirál, felemel és kiteljesít

Közzétéve: augusztus 22, 2018

Társam az lesz, akit szabad akaratomból, okok nélkül választok. Társam az lesz, akivel jól működök Együtt. Társam az lesz, akivel könnyedén tudok teremteni Együtt. Társam az lesz, akinek hasonló az energiája, sebessége, nagyságrendje. Társam az lesz, aki irányítás, elvárások, feltételek nélkül elfogad, szeret, és akit irányítás, elvárások, feltételek nélkül elfogadok és szeretek. Társam az lesz, aki inspirál, felemel és kiteljesít.

A Társkapcsolat: szövetség és bizalom

Indítottam egy csoportot a Facebookon Pénzvarázsló vagy! néven és megdöbbentően sok kérdés jött a pénz és a párkapcsolat témájában. Sok Nő számol be arról is, hogy a férje nem érzi őt, nem érti, mit miért szeretne, mintha nem közös nyelvet beszélnének, nem közös lenne a világuk.

Pedig a Társam a legerősebb szövetségesem, a legnagyobb inspirációm és legfőbb bizalmasom, akivel Együtt, közösen sokkal többet, sokkal könnyedebben tudunk teremteni, mint egyedül. Ez a teremtés pedig már közös teremtés – nyilvánuljon ez meg bármiben.

A Tudatos Társkapcsolat alapvetően a saját Erejét már megismert, vállalt és megtapasztalt Férfi és Nő kapcsolódásaként, egyenrangúságban születik meg.

Amikor a Nő nincs már alárendelve, kiszolgáltatva a Férfinak, de nem is érzi fontosnak, hogy az erejét bizonygassa.

A Tudatos Társkapcsolat tehát munka, amin lehet dolgozni a meglévő párkapcsolatban is, illetve az egyedül töltött hónapokat felhasználva magunkat erősítve, hogy képessé váljunk erre az új minőségű kapcsolódásra.

Önmagamnak lenni valaki mellett

A Tudatos Társkapcsolat ugyanis Önmagam vállalásáról szól. Már nem rendelem alá vagy adom fel Önmagamat a másik miatt, de nem is uralkodok rajta, nem nyomom el. Energetikailag nem alá- és fölérendeltségben működök, hanem egyenlőségben. Ami nem egyformaságot jelent.

Nem ugyanúgy kell nekem Nőként működnöm, mint a Férfinak. Hanem én Nőként ismerve és vállalva a saját működésemet állok bele a kapcsolatba.

Önmagam vállalása magával vonja a működésem ismeretét, tehát erős önismeretre van hozzá szükség. A működésem ismerete pedig arról szól, hogy merek ránézni, elfogadni és vállalni, hogy mi működik és mi nem működik nekem, és ennek merek hangot adni Önmagam és a másik fél ítélete nélkül.

Kilépni az ítéletekből

A kapcsolati válságok és megakadások nagy részét az adja, hogy vagy önítéletben és bűntudatban vergődünk, hibáztatva saját magunkat, hogy „rosszak vagyunk”, vagy a társunkat ítéljük meg, őt hibáztatva hogy milyen „rossz”. Ha ítélet nem is kerül szóba, mert elismerésre kerül, hogy „de ő jó ember”, akkor is van egyfajta gát, amit nehezen tudunk átlépni akkor, amikor megbizonyosodunk afelől, hogy a működésünk tovább már nem kompatibilis egymással.

Megszoktuk, hogy fekete fehérben gondolkodunk. Hogy ha mi jók vagyunk, a másiknak rossznak kell lennie. Vagy ha a másik a jó, akkor mi vállaljuk, hogy rosszak leszünk.

A Tudatos Társkapcsolat felé az út ott kezdődik, hogy elkezdek kilépni ebből a polaritásból, ebből a függőségből, az önítéletek és az ítéletek harcából.

Nem, nem vagy rossz. És a másik sem az. Csak másképp, különbözően működtök. És ha a fogaskerekek nem passzolnak egymáshoz, akkor nem fog forogni a gépezet, nem halad a kapcsolat semerre, nem történik teremtés, nincs inspiráció, kiteljesedés.

Ki az, aki téged isnpirál és ki az, akit te isnspirálsz? Ki az, akivel te működsz könnyedén, akinek nem kell magyarázni minden egyes lépést, akiben bízol, aki benned is bízik? Milyen életet szeretnél életed hátralevő részére és ehhez a Társad milyen hozzájárulás tud lenni?

A Tudatos Társkapcsolat és talán az Élet egyik legnagyobb csodája ennek a minőségnek, Nő és Férfi Egységének a megtapasztalása.

A közös teremtés könnyed, játékos, nagyszerű és folyamatos tágulást hoz az életedbe. És ez nem feltétlenül fizikai közös cselekvést jelent. Közös energetikai együtt teremtésről beszélek, arról, hogy a másik már a puszta lényével hozzájárulás az életedhez. Mert létezik ilyen kapcsolódás. És nem csak a mesékben. Egyszerűen kérd azt, mutassa meg magát, ki az, akivel te működsz így?

Szerző: dr.Hörömpő Andrea – Író

Hasonló bejegyzések

A 3 leggyakoribb szerelmi minta, amibe beleragadva elkerül a szerelem

A 3 leggyakoribb szerelmi minta, amibe beleragadva elkerül a szerelem

Ha változást szeretnél az életedben a párkapcsolat és szerelem területén, akkor először érdemes feltérképezni azt, hogy honnan indulsz. Milyen szerelmi és párkapcsolati mintáid vannak? Mi az, amit elhittél a szerelemről? Mivel azonosulsz, minek ellenállsz? Az eddig nem tudatosított nézőpontok megváltoztatásával, és a hozzájuk kapcsolódó láthatatlan energiák feloldásával meg tud történni a múlt mintáiból való kilépés, ennek a változásnak köszönhetően pedig meg tud érkezni a szerelem az életedbe.

bővebben
Mesék vagy valóságok? Bevezetés az entitások világába

Mesék vagy valóságok? Bevezetés az entitások világába

Az a történelmi változás, amiben jelenleg élünk, magával hozza a látható és a láthatatlan közötti mesterségesen teremtett és fenntartott határok feloldását. Az elmúlt évezredek a racionális és látható világok és működések dominanciáját hozták magukkal, aminek köszönhetően a láthatatlan világa másodlagossá, szélsőséges esetben értéktelenné, üldözötté vált. Így azok számára, akiknek képessége van ezen a területen, a képességeik, és ezáltal az erejük és a lehetőségeik is korlátozásra kerültek.

bővebben
Mit tehetsz, amikor túl sok a külső bizonytalanság?

Mit tehetsz, amikor túl sok a külső bizonytalanság?

Amikor „túl sokká”, túl intenzívvé válik a külső bizonytalanság, az mindig egy lehetőség arra, hogy saját magadban felfedezd a biztonság élményét. Hogy van benned, a lelkedben, a lényed legmélyén valami nagyon erős, nagyon intenzív, nagyon szilárd ERŐ, amihez ha (újra) kapcsolódsz, akkor egyszerűen nem lesz szükséged már soha többé a külső kapaszkodókra, külső biztonság élményekre. A legbizonytalanabb időszakban is magabiztossá válsz.

bővebben

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

4,63K Shares
Share4,63K
Tweet
Pin