Tisztán… Előadássorozat 3. Tiszta csatornának és Igaznak lenni

12,000 Ft

Tisztán… Előadássorozat 3. Tiszta csatornának és Igaznak lenni rögzített anyaga. Olvasd, hallgasd, nézd meg videón!

Termékleírás

A tiszta minőségek választása magával hozza a tisztán létezés és a tisztán teremtés valóságát, ahol képes vagy hazugságok nélkül, tisztán létezni, teremteni és kommunikálni, de arra is, hogy felismerd a hazugságokat.

A szíved megtisztítása, az intuíció, a telepatikus vagy más „szuperképességek” tudatosítása, az azokkal kapcsolatos ellenállások, megtagadások feloldása képessé tesz arra, hogy tiszta energiákkal létezz.

A tiszta és Igaz minőség már nem tagadja vagy ítéli meg a rosszat, a hamisat vagy a hazugot, hanem képes arra, hogy azt érzékelje, de mégse kerüljön a hatása alá.

Ebben a tiszta minőségben élni egy értékrend mellett való elköteleződést jelent. Olyan örökérvényű igazságok és minőségek választását, ami egy tiszta, fényes energiateret teremt.

Aki tiszta szívvel él, Önazonos, nem alkuszik meg, vállalja a felelősséget a választásaiért, képes az erejében állva teremteni, így nincs szüksége arra, hogy másoktól elvegyen, másokat kihasználjon, manipuláljon, megvezessen, hazudjon. Nem kötik fájdalmak, nincs benne harag, nem árt másoknak, nem él a múlt fogságában.

Ha kitisztítottad a szívedet és azokat a csatornáidat, amin keresztül éberséget kapsz és érzékelsz, képessé válsz olyan tiszta csatorna lenni, ami szavak nélkül is érzékel energiákat.

Ez a transzcendens és a médiumi képességek felé való megnyílást is jelenti, aminek köszönhetően olyan test nélküli entitások is képesek veled kommunikálni, akik eddig nem, megteremtve ezzel a velük való együtt teremtés feltételeit. Ezt a képességedet pedig tudod használni bármilyen alkotásban, írásban, teremtésben.

Ebben az előadásban, miután végig vettük a tiszta érzékeléseket, lehorgonyozzuk az energiákat ennek a tiszta minőségnek a világában. Ez a nagyságod és nagyszerűséged energiaterének a megerősítésével jár, egy olyan stabil, új minőségnek a megalapozását jelenti, ahol a tisztán érzékelő képességeidet elfogadod, és könnyedén használod egy nagyszerű élet megteremtéséhez.

 

A teljes Tisztán… Előadássorozat:

A teljes Tisztán előadássorozat elérhető: ITT.
Az anyag tartalmaz egy 144 perces előadást, videó és mp3 formátumban, valamint a hozzá kapcsolódó több mint 28 + 6 oldalnyi írott anyagot. Megvásárlás után letölthető és bármikor meghallgatható, elolvasható.

0 Értékelés

Vélemények

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

0 Shares
Share
Tweet
Pin