Tisztán… Előadássorozat 1. A Tisztán érzés és Tisztán tudás képessége

12,000 Ft

Tisztán… Előadássorozat 1. A Tisztán érzés és Tisztán tudás képessége rögzített anyaga. Olvasd, hallgasd, nézd meg videón!

Termékleírás

Hazudtak-e neked a szemedbe szavakkal, miközben érezted, hogy valami nincs rendben, az energiák mást sugallanak? Tettek-e valaha rosszá az érzéseidért? Érezted-e azt, hogy „nem normális” az, ahogy érzel, ahogy reagálsz? Érezted-e magad „nem normálisnak”, mert látszólag nem tudtad megmagyarázni, hogy miért érzed azt, amit érzel? Minden látszólag racionális indokok ellenére, az érzéseid mást súgtak, mint amit az eszed, mások, vagy a racionális gondolataid mondtak.

Az érzéseid jeleznek. Az érzéseiden keresztül éberséget kapsz energiákról. Tisztán érzőként érezni fogod az igazságot, és érezni fogod a hazugságot.

Az érzéseid tudatosítása, az érzéseiden keresztül jövő „jelzőrendszered” kitisztításának köszönhetően egyértelműen fogsz tudni érzékelni energiákat, szándékokat, titkos szándékokat, manipulációkat.

Tudsz-e ösztönösen? Tudod-e mikor mire van szükséged? Mikor mit válassz?

És mersz-e erre a megérzésedre, tudásodra hallgatni? Előfordult-e veled, hogy a „semmiből” érkezett hozzád információ? Egyszerűen „csak” tudtál dolgokat? Magad sem értetted hogyan, látszólagos okok nélkül, racionálisan nem tudtad megfogalmazni, megmagyarázni miért és honnan tudsz valamit?

A tisztán tudás egy képesség, ami ha képességed, akkor a lényed része, így amit tehetsz, az, hogy tisztán tudóként megtanulod ezt a képességedet úgy használni, hogy az könnyű legyen számodra. A tudásodnak nincs oka, sokszor nem racionális, nem lineáris, és az éberségeden keresztül tud eljutni hozzád.

A tisztán érzés és tisztán tudás a tisztán érzékelés egy formája, ami egy veled született, magaddal hozott, csak lehet, hogy ősidők óta nem használt képességed.

Ennek a képességnek a tudatosításával, az erre rakódó nézőpontok feloldásával képessé válsz ezt a képességedet optimálisan működtetni úgy, hogy az érzéseiden és a belső tudásodon keresztül folyamatosan éberséghez juss.

A tisztán érzékelés és az ehhez kapcsolódó képességek túlmutatnak a jelenleg elfogadott és racionális érzékeléseken, és a legtöbb ember számára ezek megmagyarázhatatlan, „nem normális” jelenségek. Sokan vannak, akik számára azonban pont ez a „normális”, de megítélik, szégyellik, elfojtják magukban ezeket a képességeiket, csak azért, hogy ne konfrontálódjanak, elkerüljenek konfliktusokat.

Ebben az előadásban a tisztán érzékelés két formájával: a tisztán érzéssel és a tisztán tudással foglalkozunk.

Kitisztítva nézőpontokat, megtagadásokat, feloldva az ehhez kapcsolódó bántalmazás élményeket, lenyomatokat, hogy elismerd, ha képességed van ezen a területen, megértsd Önmagad, az eddigi helyzeteidet, és könnyedséget teremts ezen a területen magad számára.

 

A teljes Tisztán… Előadássorozat:

A teljes Tisztán előadássorozat elérhető: ITT.
Az anyag tartalmaz egy 134 perces előadást, videó és mp3 formátumban, valamint a hozzá kapcsolódó több mint 29+12+7 oldalnyi írott anyagot. Megvásárlás után letölthető és bármikor meghallgatható, elolvasható.

0 Értékelés

Vélemények

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

0 Shares
Share
Tweet
Pin