Tisztán… Előadássorozat 2. A Tisztánlátás és Tisztán hallás képessége

12,000 Ft

Tisztán… Előadássorozat 2. A Tisztánlátás és Tisztán hallás képessége rögzített anyaga. Olvasd, hallgasd, nézd meg videón!

Termékleírás

Látsz-e olyat, amit más nem, ami más számára nem egyértelmű? Gondoltad-e valaha, hogy csak délibáb, vízió, nem is létezik az, amit látsz, vagy „nem vagy normális” ha látsz dolgokat?

Látsz-e összefüggéseket? Látsz-e energiákat? Látod-e másokban azt, amit esetleg még ők sem látnak magukban?

Ha igen, akkor valószínűleg tisztán látó vagy. A tisztán látás számodra egy veled született képesség, ami egyfajta ösztönös, kifinomult látást jelent. Nem csak a fizikai két szemeddel, hanem a harmadik szemeddel is látsz, olyat is, ami más számára láthatatlan. Ez a fajta látás pedig számodra természetes.

Még akkor is, ha mások ezt nem igazolják vissza, nem látják azt, amit te. Nem hallucinálsz, te a látáson keresztül kapsz éberséget, és a látásodon keresztül éber vagy olyan energiákra is, amelyek mások számára nem feltétlenül kézzelfoghatók.

Hallasz-e olyat, amit mások nem? Más élőlényeket, állatokat, entitásokat? Hányszor kérdőjelezted meg magad emiatt? Hallod-e mások hangjában az igazságot, a hazugságot? Felismered-e? Észreveszed-e, ha hazudnak neked, pusztán a hang finom rezgései alapján? Érzékeled-e a némaságot, a csendet, és a mögötte lévő energiákat?

A tisztán hallás a tisztán érzékelés egy formája, ami számos ember, például zenészek, színészek, táncosok számára olyan plusz képesség, amit használva maximalizálni tudják a lehetőségeiket.

A tudatosság emelkedésével a tiszta minőségek és a tisztán érzékelés is egyre fontosabbá válik, így lehet, hogy számodra a hanggal, hangzással kapcsolatban kerülnek elő plusz képességek.

A tisztán látás és tisztán hallás a tisztán érzékelés egy formája, ami egy veled született, magaddal hozott, csak lehet, hogy ősidők óta nem használt képességed.

Ennek a képességnek a tudatosításával, az erre rakódó nézőpontok feloldásával képessé válsz ezt a képességedet optimálisan működtetni úgy, hogy a látásodon, vagy hallásodon keresztül folyamatosan éberséghez juss.

A tisztán érzékelés és az ehhez kapcsolódó képességek túlmutatnak a jelenleg elfogadott és racionális érzékeléseken, és a legtöbb ember számára ezek megmagyarázhatatlan, „nem normális” jelenségek. Sokan vannak, akik számára azonban pont ez a „normális”, de megítélik, szégyellik, elfojtják magukban ezeket a képességeiket, csak azért, hogy ne konfrontálódjanak, elkerüljenek konfliktusokat.

Ebben az előadásban a tisztán érzékelés két formájával, a tisztán látással és a tisztán hallással foglalkozunk. Kitisztítva nézőpontokat, megtagadásokat, feloldva az ehhez kapcsolódó bántalmazás élményeket, lenyomatokat, hogy elismerd, ha képességed van ezen a területen, megértsd Önmagad, az eddigi helyzeteidet, és könnyedséget teremts ezen a területen magad számára.

 

A teljes Tisztán… Előadássorozat:

A teljes Tisztán előadássorozat elérhető: ITT.
Az anyag tartalmaz egy 105 perces előadást, videó és mp3 formátumban, valamint a hozzá kapcsolódó több mint 23 + 7 oldalnyi írott anyagot. Megvásárlás után letölthető és bármikor meghallgatható, elolvasható.

0 Értékelés

Vélemények

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

0 Shares
Share
Tweet
Pin