Az érzelmi biztonság, a fájdalmon túli valóság megteremtése előadás

12,000 Ft

Az érzelmi biztonság, a fájdalmon túli valóság megteremtése előadás rögzített anyaga. Olvasd, hallgasd, nézd meg videón!

Termékleírás

Érzelmi stabilitás. Nem elfojtani az érzéseidet, de nem is hagyni, hogy uraljanak téged. Annak a belső, szilárd tudása, hogy minden rendben van és minden rendben lesz. A szíved fájdalmaival való szembenézés és azok meghaladása. Az érzéseid megítélésének elengedése, és a másoktól való függőség felszámolása.

Ha stabilitást teremtesz a lelkedben érzelmileg, akkor stabillá válik az Önmagaddal való kapcsolatod, és ennek köszönhetően a másokkal való kapcsolatod is harmonikusabbá válik.

Az érzéseink éberséget adnak, a lelkünk állapotát tükrözik vissza. Az érzelmi biztonság az emberi létünk kulcsfontosságú momentuma, esszenciája. Teremts magadnak érzelmi biztonságot, anélkül, hogy ezt másoktól tennéd függővé!

Ebben az előadásban ránézünk az érzéseiddel kapcsolatos nézőpontokra, ítéletekre, ellenállásra, aminek köszönhetően kiszabadítjuk a szívet a nyomasztó érzések és az érzelmi instabilitás fogságából.

 • Mit tegyél, ha nem kaptál soha érzelmi biztonságot? Hogyan írd felül az érzelmi instabilitás emlékeit?
 • Hogyan teremts magadnak érzelmi biztonságot?
 • Hogyan lásd meg magadban a jót, és lépj túl Önmagad rosszá tételében, azon, hogy folyamatosan önítéletben tartod saját magadat?
 • Most van itt az idő túllépni a múlt fájdalmain, és abbahagyni a fájdalom elől való menekülést?
 • Hogyan élhetsz meg biztonságot az érzéseiddel kapcsolatban, anélkül, hogy megítélnéd az érzéseidet, vagy mások ítéleteinek hatása alá kerülnél?
 • Hogyan tudod szeretni magadat, aminek köszönhetően felszámolhatod a kapcsolatfüggőségeidet, társfüggőségedet?
 • Hogyan add meg magadnak, amit mástól vársz? Elismerés, önszeretet, önelfogadás, vagyis választod-e, hogy békébe kerülj teljesen saját magaddal?

A szív felszabadítása lesz az út az érzelmi biztonság megteremtéséhez.

Ha elengeded a szívedben cipelt terheket, érzéseket, elkezded szeretni és elismerni magadat, feloldva az önítéleteidet, tudat alatti hibáztatásaidat, szégyeneidet, akkor megnyitod magad az érzelmi stabilitásnak, aminek köszönhetően magabiztosságon, és kölcsönös tiszteleten, elfogadáson, szereteten alapuló kapcsolatokat, Társkapcsolatot leszel képes teremteni.

Az előadásban összefüggéseket érthetsz meg, nézőpont tisztításokat végzünk, és energetikai gyakorlatot végzünk, mely segít a transzformációban, átlépésben és az új valóságod megalapozásában.

A teljes Biztonság előadássorozat 3 részből áll:
1. A belső biztonság, a félelmen túli valóság megteremtése
2. Az érzelmi biztonság, a fájdalmon túli valóság megteremtése
3. A pénzügyi biztonság, az anyagi instabilitáson túli valóság megteremtése

A Biztonság előadássorozat célja a belső biztonság felismerése, kiépítése és a külvilágtól, másoktól való függőség teljeskörű felszámolása. Önmagad megerősítése és életed új energetikai alapjainak letétele. Átlépés egy félelmeken, fájdalmakon, bizonytalanságon, kétségeken túli valóságból a magabiztosság, önszeretet és a teljesség, Egység valóságába.

Az anyag a 2022. március hónapban tartott online előadás felvételét tartalmazza. 106 perces hanganyagot, videót, mp3-at és a felvételek írásos kivonatát is 27 oldal terjedelemben. A megvásárlás után letölthető és bármikor meghallgatható, elolvasható.

0 Értékelés

Vélemények

  Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

  0 Shares
  Share
  Tweet
  Pin