A pénzügyi biztonság, az anyagi instabilitáson túli valóság megteremtése

12,000 Ft

A pénzügyi biztonság, az anyagi instabilitáson túli valóság megteremtése előadás rögzített anyaga. Olvasd, hallgasd, nézd meg videón!

Termékleírás

A pénzügyi biztonság az érzelmi biztonságon túl életünk stabilitásának másik kulcsfontosságú alapja. Az anyagi stabilitás a teremtő képességünk elismerésén, és a választásainkba vetett hiten, bizalmon alapul.

Az önbizalom és a teremtő erő szilárd, magabiztos működtetésével, az anyagról, pénzről, bőségről való nézőpontok gyökeres és végérvényes átfordításával képessé válsz magadnak egy hosszú távú pénzügyi biztonságot és anyagi stabilitást teremteni.

A bőség választása és megteremtésének képessége megerősít és stabilizál az Egység energiájában és megalapozza a boldog, könnyed és örömteli életed alapjait.

A pénzzel, bőséggel való végleges béke megteremtésére hívlak ebben az előadásban, a pénzhiánytól való félelem és a pénztől való függőség végleges felszámolására.

Ezt az előadást ajánlom, ha:

  • Szeretnél végleg kilépni a pénztől való függőségből.
  • Olyan anyagi valóságot kívánsz magadnak teremteni, amiben nem kell lemondani az örömről és könnyedségről és azzal foglalkozhatsz, amit tiszta szívből szeretsz csinálni
  • A választásaidat soha többé nem szeretnéd a pénztől függővé tenni.
  • Szeretnéd megerősíteni, elismerni a teremtő erődet és a választásaid erejét.
  • Időszerűnek érzed a képességeid elismerését és abba való beleállást.
  • Szeretnéd megélni a pénz és az öröm egyidejűségét, megbékélni a pénzzel és átlépni a bőség valóságába.
  • Kiteljesednél az anyagi valóságban úgy, hogy megvalósítod Önmagad, az álmaid, céljaid abban a cselekvésben, munkában, hivatásban, amiben tehetséged van, ami hív.

Lehorgonyozzuk azokat az új energiákat, és segítek megerősödni ebben az új térben, új működésben, amelyek lehetőséget nyújtanak számodra az eddig ismert anyagi valóságon túli élet megteremtésében.

Az előadásban összefüggéseket érthetsz meg, nézőpont tisztításokat végzünk, és energetikai gyakorlatot végzünk, mely segít a transzformációban, átlépésben és az új valóságod megalapozásában.

A teljes Biztonság előadássorozat 3 részből áll:
1. A belső biztonság, a félelmen túli valóság megteremtése
2. Az érzelmi biztonság, a fájdalmon túli valóság megteremtése
3. A pénzügyi biztonság, az anyagi instabilitáson túli valóság megteremtése

A Biztonság előadássorozat célja a belső biztonság felismerése, kiépítése és a külvilágtól, másoktól való függőség teljeskörű felszámolása. Önmagad megerősítése és életed új energetikai alapjainak letétele. Átlépés egy félelmeken, fájdalmakon, bizonytalanságon, kétségeken túli valóságból a magabiztosság, önszeretet és a teljesség, Egység valóságába.

Az anyag a 2022. március hónapban tartott online előadás felvételét tartalmazza. 97 perces hanganyagot, videót, mp3-at és a felvételek írásos kivonatát is 23 oldal terjedelemben. A megvásárlás után letölthető és bármikor meghallgatható, elolvasható.

0 Értékelés

Vélemények

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

0 Shares
Share
Tweet
Pin