Az Angyali Birodalmak Érintése – 2. Portálok: Ajtók az angyalok világába

12,000 Ft

Az Angyali Birodalmak Érintése – 2. Portálok: Ajtók az angyalok világába rögzített anyaga. Olvasd, hallgasd, nézd meg videón!

Termékleírás

Az Angyali Birodalmak Érintése előadássorozat varázslatos megkoronázása ennek az évnek.

A Szívtudatosság energiáján keresztül egy olyan felemelkedés tud megtörténni, amely által lehetővé válik az Angyali Birodalmakkal való kapcsolódás. Ebben a 3 előadásban pedig ennek a határait érjük el. Megérintjük ezeket az energiákat, és ezek az energiák is megérintenek minket.

Portálok. Energetikai ajtók, amelyek az entitások, angyalok világába vezetnek.
Mit tudsz te róluk? Milyen képességeid vannak velük? Milyen portálok kulcsait őrzöd?

A Portálok: Ajtók az angyalok világába előadásban az angyali világokba vezető portálokkal kapcsolatosan tisztítjuk a nézőpontokat, esküket, ígéreteket, fogadalmakat, múltbeli választásokat, elköteleződéseket, éberséget.

A portálokon keresztül hozzáférést teremthetünk az angyali energiákhoz, hogy lehetségessé váljon a látható és a láthatatlan mesterséges szétválásának újraegyesítése.

Milyen éberséged van portálokkal kapcsolatban? Hány portált őrző entitás próbálja veled felvenni a kapcsolatot? Milyen szereped lehet a portálok őrzésében, megnyitásában vagy bezárásában? Ez egy nagyon izgalmas terület, sok eltitkolt, eddig elrejtett emlékről, tudásról, képességről képes lerántani a leplet.

Ebben az előadásban tisztításokat, energetikai transzformációkat végzünk, aminek köszönhetően felszínre törhet és tudatosodhat benned minden, amit tudsz, és amire képes lehetsz a portálokkal, entitásokkal, angyalokkal kapcsolatban. Tarts velem ebben a karácsony előtti varázslatos időszakban és tedd mindezt az életed részévé Te is!

Az Angyali Birodalmak Érintése előadássorozat 3 részből áll:

  1.  Angyalok hívásai: A Varázslat & Csoda Behívása, Teremtése és Élvezete
  2.  Portálok: Ajtók az angyalok világába
  3.  Angyali Vezetés: Vezetve lenni az entitások, angyalok által

Az anyag tartalmaz egy 120 perces előadást, videó és mp3 formátumban, valamint a hozzá kapcsolódó 24+6 oldalnyi írott anyagot.
Megvásárlás után letölthető és bármikor meghallgatható, elolvasható.

0 Értékelés

Vélemények

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

0 Shares
Share
Tweet
Pin