Az Angyali Birodalmak Érintése – 3. Angyali Vezetés: Vezetve lenni az entitások, angyalok által

12,000 Ft

Az Angyali Birodalmak Érintése – 3. Angyali Vezetés: Vezetve lenni az entitások, angyalok által online előadás rögzített anyaga. Olvasd, hallgasd, nézd meg videón!

Termékleírás

Mit jelent számodra vezetni és vezetve lenni? Át tudod-e adni magad a vezetésnek? Ahhoz, hogy vezessenek, el kell engedned a kontrollhoz és irányításhoz való ragaszkodásodat, megerősíteni a bizalmadat, választva azt, hogy befogadsz éberséget, iránymutatást mástól. A vezetve lenni minőség a tudatosság magas foka, a bölcsességbe való megérkezés.

Az angyali vezetés az entitásokkal való együtt teremtés egyik leghaladóbb lépése.

Készen állsz-e erre a fokú magabiztosságra, hogy együtt teremts a legtisztább, legnagyobb energetikai lényekkel, entitásokkal? Mi az, amit az entitások, angyalok sugallnának, hová vezetnének? Hová juthatsz el általuk?

Ebben az előadásban ránézünk a bizalom, irányítás, kontroll, vezetés kérdéseire, hogy megérkezzünk az Angyali Birodalmak világába, és készen álljunk a fényes, tiszta minőségű, magas tudatosságú entitások által adott éberség befogadására.

Az Angyali Birodalmak Érintése előadássorozat varázslatos megkoronázása ennek az évnek. A Szívtudatosság energiáján keresztül egy olyan felemelkedés tud megtörténni, amely által lehetővé válik az Angyali Birodalmakkal való kapcsolódás. Ebben a 3 előadásban pedig ennek a határait érjük el. Megérintjük ezeket az energiákat, és ezek az energiák is megérintenek minket.

Ebben az előadásban olyan éberséget kaphatsz, aminek köszönhetően képessé válhatsz az angyali minőség felismerésére, a tőle való éberség, tudás befogadására és a vele való együtt teremtésre. Gyakorlatokkal, energetikai transzformációkkal és a csodák világában való elmerüléssel várlak.

Tarts velem ebben a karácsony előtti varázslatos időszakban és tedd mindezt az életed részévé Te is!

Az Angyali Birodalmak Érintése előadássorozat 3 részből áll:

  1.  Angyalok hívásai: A Varázslat & Csoda Behívása, Teremtése és Élvezete
  2.  Portálok: Ajtók az angyalok világába
  3.  Angyali Vezetés: Vezetve lenni az entitások, angyalok által

Az anyag tartalmaz egy 113 perces előadást, videó és mp3 formátumban, valamint a hozzá kapcsolódó 24+6 oldalnyi írott anyagot.
Megvásárlás után letölthető és bármikor meghallgatható, elolvasható.

0 Értékelés

Vélemények

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

0 Shares
Share
Tweet
Pin