Koronavírus – lelki ellenszer a nehéz napokra

Közzétéve: március 17, 2020

Olyan helyzetet élünk meg most, ami a legtöbbünk számára még nem fordult elő ebben az életünkben. A vírus mellett az intézkedések, amelyekkel szembesülünk és a naponta történő változások is embert és lelket próbáló időszak elé állítanak minket. Azt, hogy hogyan éljük ezt meg, az a mi választásunk. Milyen lelki erősítés működhet ezekben a napokban?

 

1. Engedd meg magadnak a feljövő érzéseket!

Ahogy a vírus terjedésének, a bennünk lévő érzéseknek is van egy folyamata. Sokáig én is azt hittem, ha a fókuszt máshová helyezem, elkerülhető ennek a hatása az életemre, de eljött az a pont, amikor el kell fogadnunk, hogy a hatása alól egy időre nem tudjuk kivonni magunkat. Ezt követően igen, jöhet egyfajta pánik érzés. Az első dolog, hogy engedd meg magadnak bármi is jön fel benned.

Sok helyről hallhatod, hogy „ne pánikolj” – és éppen ezért rosszul érezheted magad, ha észreveszed magadban ezt a működést. Próbálj nem elmerülni a pánikban, nem beleragadni, de engedd meg magadnak – 10 másodpercre, 1 percre, 1 órára vagy egy napra. Ha nem ellenállsz neki, könnyebben elmegy, könnyebben tovább tudsz lépni.

Vannak pillanatok, amikor nehéz. És talán fontos hogy erről is beszéljünk… Hogy ez nem rossz.

Nem rossz és nem vagy rossz azért, ha félsz, ha ideges lettél, ha a pánik átfut rajtad néhány pillanatra. Engedd. Mert ha ellenállsz, akkor beakasztod, ha el akarod kerülni, azzal még jobban vonzod. Ha pedig megengeded, hogy jelen legyél vele, akkor elmúlik – hamarabb, mint azt gondolod.

2.Tedd fel a kérdést: Kihez tartozik ez?

Éber lehetsz mások nézőpontjaira, félelmeire, ellenállásaira, gondolataira, érzéseire, reakcióira. Ezt az éberségedet akár a sajátodénak is tarthatod, ami a lehangoltság mókuskerékbe vihet. Minden, amire éber vagy, de nem a tiéd, azt csak küld vissza tudatossággal csatolva.

Legyél kérdésben: Mi a TE valóságod?

Milyen energia lehetsz, ami túlvan a víruson? Törekedj arra, hogy ne ragadj bele mások valóságába és ne legyél reakcióban vele. Nem kell reagálnod mások nézőpontjaira. Nem kell sem azonosulnod, sem ellenállnod neki.

Gyakorold azt, hogy bármi, ami benned feljön, vagy amit mástól hallasz, az „egy érdekes nézőpont”.

Nem jó, nem rossz. Én arra invitállak, tedd fel a kérdést magadnak: Számodra mi működik most ebben a helyzetben? Nem az számít, más mit csinál, hanem az, hogy számodra mi az, ami könnyű.

Olvasnál még, hallgatnál még tőlem gondolatokat? A lehetőségeket itt találod:

3. Megengedés a változásra

Kértük a változást…. És a változás SOSEM úgy jelenik meg, ahogy azt várjuk. Aki könnyen alkalmazkodik a változáshoz, annak könnyebb lesz ezt az időszakot átvészelni. A biztonságérzetünk ingott meg.

Az eddigi működő világunk, a hétköznapjaink váltak kiszámíthatatlanná.

Az emberek többsége pedig foggal-körömmel ragaszkodik a kiszámíthatósághoz és a biztonsághoz…. Minél könnyebben és rugalmasabban vagy a változással kapcsolatban, annál könnyebb lesz számodra az elkövetkező időszak. Mi az ami megkönnyítheti számodra a változást? Milyen nézőpontod van a változásról, amit most van itt az idő elengedni?

4. Tedd meg a gyakorlati és szükséges lépéseket

 Mit tegyél? Bármit, amivel magad és a környezeted számára könnyíteni tudod a helyzetet. Másnak akkor tudsz energiát, éberséget, támogatást nyújtani, ha Te magad rendben vagy.

Engedd meg és add meg magadnak azt a törődést, amit lehet, hogy régóta nem adtál már meg.

Tedd meg azokat az intézkedéseket, amelyek úgy érzed, hogy szükségesek ahhoz, hogy az elkövetkező hetekben számodra és a családod számára a lehető legkönnyebb legyen. Amit kell, vegyél meg. Milyen éberséged van, amit használni tudsz, és ami hozzájárulás ahhoz, hogy az elkövetkező napjaid könnyebbek legyenek?

5. Ne legyen nézőpontod a vírusról

Engedd meg a létezését, ne akard elkerülni, de legyél kérdésben, mi az, ami lehetsz, mi az, amit tehetsz ahhoz, hogy a tested számára is könnyű legyen az időszak?

Kérdezd a tested, mire van szüksége és add meg neki!

Ha tanultál, ismersz Access testkezeléseket, futtasd őket magadon. Az MTVSS kiváló az immunrendszerre. Vagy Mimikrit, Faceliftet, az MDDM nevű energiákat is tudod futtatni magadon vagy másokon, ami hozzájárulás lehet a testednek.

Ezen kívül, ha tudsz Barst cserélni, családodon futtatni, ezek az energiák segítenek abban, hogy könnyebb legyen számodra és a környezeted számára is elengedni a nézőpontokat, érzéseket, gondolatokat.

Szeretnél velem személyesen találkozni? Nézd meg a tanfolyamaimat, előadásaimat itt.

6. Mi a jó ebben, amit nem veszek észre?

Azt tapasztaltam, ezt a kérdést már abban a fázisban tudod feltenni és befogadni, amikor már a pánik és a biztonsági intézkedések fázisán túl vagy. Minden helyzetben létezhet számunkra valami jó, tehát tedd fel a kérdést, mire tudod ezt az időszakot felhasználni?

Mi az, amit már régóta halogattál és időhiány miatt nem választottál?

Akár egy könyv olvasása, akár az otthoni teendők, vagy régi tanfolyami hanganyagok meghallgatása, netán valami új dolog elindítása, új lehetőségek tervezése? Esetleg tanulás, önmagad fejlesztése?

Az Élet lehetőséget ad arra, hogy magunkba nézzünk.

Hogy elcsendesedjünk. Hogy lelassuljunk. Hogy változást indítsunk vagy aktualizáljunk az életünkben. Hogy irányt váltsunk. Hogy elengedjünk dolgokat, hogy újjászülessünk. Hogy meghozzunk döntéseket, amiket eddig elkerülni akartunk. Hogy kitakarítsunk a lelkünk mélyéből mindent, amit eddig a szőnyeg alá söpörtünk.

7. Kérd a könnyedséget!

Nem tudni mennyi ideig tart mindez, de kérj hozzá könnyedséget és válaszd a könnyedséget. Használd az Access Consciousness® mantráját:

Az egész élet könnyedén, örömmel és ragyogva árad felém.

Mondd magadban tízszer, reggel, nap közben és este és figyeld, mi változik. Most van itt az idő elengedni a nehézséghez fűződő elköteleződéseinket? Mi az a könnyedség, ami az életünkbe érkezhet?

Mi az, ami most megszülethet benned, amit azután a vírus továbbállásával aktualizálhatsz fizikailag is az életedben, a valóságodban? Indulj el belül, és mire az idő itt lesz rá, a külvilág is készen fog állni arra, hogy aktualizáld azt a megújulást, ami most elindult a belső világodban! Sok könnyedséget és Erőt kívánok mindehhez!

Hasonló bejegyzések

Mesék vagy valóságok? Bevezetés az entitások világába

Mesék vagy valóságok? Bevezetés az entitások világába

Az a történelmi változás, amiben jelenleg élünk, magával hozza a látható és a láthatatlan közötti mesterségesen teremtett és fenntartott határok feloldását. Az elmúlt évezredek a racionális és látható világok és működések dominanciáját hozták magukkal, aminek köszönhetően a láthatatlan világa másodlagossá, szélsőséges esetben értéktelenné, üldözötté vált. Így azok számára, akiknek képessége van ezen a területen, a képességeik, és ezáltal az erejük és a lehetőségeik is korlátozásra kerültek.

bővebben
Mit tehetsz, amikor túl sok a külső bizonytalanság?

Mit tehetsz, amikor túl sok a külső bizonytalanság?

Amikor „túl sokká”, túl intenzívvé válik a külső bizonytalanság, az mindig egy lehetőség arra, hogy saját magadban felfedezd a biztonság élményét. Hogy van benned, a lelkedben, a lényed legmélyén valami nagyon erős, nagyon intenzív, nagyon szilárd ERŐ, amihez ha (újra) kapcsolódsz, akkor egyszerűen nem lesz szükséged már soha többé a külső kapaszkodókra, külső biztonság élményekre. A legbizonytalanabb időszakban is magabiztossá válsz.

bővebben
Amazonokat nem lehet szelídíteni, az Amazon magától szelídül – 2. rész

Amazonokat nem lehet szelídíteni, az Amazon magától szelídül – 2. rész

Az Amazon világképének összetörése legtöbbször vagy egy szélsőséges mélypont, vagy egy szélsőséges magasság által tud megtörténni. Mivel az Amazon alapvető jellemzője a szélsőség, és kell egy „ellenerő”, ami kimozdítja abból, amiben van. Tehát külső hatás éri, de ezt be tudja fogadni és belső transzformációhoz segíti. Éppen ezért ehhez a belső transzformációhoz hozzájárulás lehet egy Férfi, és általa akár a Szerelem energiája is.

bővebben

1 hozzászólás

  1. Andras

    Ez nagyon lenyegi, erdemi! Koszonom minden idokre!

    Válasz

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

765 Shares
Share765
Tweet
Pin